Ewet arkadaşlar haftaya Stamford Bridge stadında müthiş bir maç. Chelsea - Fenerbahçe
Sizce en olacak bu maç?
Benim şahsi görüşüm Chelsea maçı çok ciddiye alacak. Yani ölüm kalım maçı gibi görecek. Ve malesef fark atacak.
Yorumlarınızı esirgemeyin
Anketi öle bir yapmışsınki köy takımı çelsinin tur atlama olasılığı yok
Zaten yok öle bir olasılık
yanlışlık oldu şimdi düzelttim elim enter a gitmişti yanlışlıkla
İnşallah Direk Atlarız Ama Penalaltılarada Kalabilir
chelsea tur atlar , ama inş fener yener
Niye penaltılara gitmeden chelsea tur atlar diye bi seçenek yok
Fenerbahçe ingilterede 3 fark yiyerek s.çar sıvar
Arkadaşlar şaka yapmayın...Hepimizin gönlü fenerbahçeden yana..Beşiktaşlı,Galatasaraylı vs olsakta sonuçta Türkiyemizin takımı.. Ancak Chelsea gibi bir takımın kendi evindede dünkü futbolunu sergileyeceğini hiç düşünmüyorum..Ama umarım ben yanılırım
chelsea sevilla değil sahasında her maçı çok ciddiye alır ve eminim 0 hata oynayacaklar..
ahahah bu forum halki böyledir. Nerde uç bi secenek var direk ona oy verip çıkar
Chealse çelsi gibi oynarsa penaltısız tur atlar... ama fenerde de deli gücü oluyo bazen .. yine fener dellenirse fener geçer..
göz göre göre hala büyük konuşanlar var penaltılara gitmeden eleriz
Niye Çelsi Fark Atar Diye Secenek Açtın Fener Fark Atar Diyede Açsana
ARkadaşlar bu bi gerçekki 65. dk ya kadar Alex'in cılız şutundan başka kaleye giden tek bir top bile yoktu
Chelsea defansı 1 dk uyudu 1-1 oldu. Ondan sonra biraz açıldı. Ama Chelsea deplasmanda bile böyle oynuyorsa evindeki halini düşünemiyorum. Kaldıki maça tüm kuvvetleriyle asılacaklar
Fener karambole gol atarsa üzerine yatar . Ve tur atlar tabiki :)
Bazı insanlar beşiktaşın ingiltere'de 8 tane gol yemesini akıllarından silememişler. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kalite farkı ortada. Chelsea daha iyi oynarsa Fenerbahçe'de daha iyi oynar. daha güzel maçlarıda gördük.
quote:
Orjinalden alıntı: ylpc
Chelsea burada 70 dk tek kale oynadı orada mı fark atacaksınız
Çok gereksiz ve saçma bir şık olur
quote:
Orjinalden alıntı: aytac00
quote:
Orjinalden alıntı: ylpc
Chelsea burada 70 dk tek kale oynadı orada mı fark atacaksınız
Çok gereksiz ve saçma bir şık olur
haha 3 golüde biz attık
kimse bilmiyo napcanı dün bile ilk yarı ile ikinci yarı başka başka şeler yaptı ne yendik ya
chelsea çıkar ama farka gitmez maç. 2-0 chelsea goller ise Drogba ve Joe Cole