Şimdi Ara

'FENER'İ İSTİYORUM DEMEDİM!...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç Büyükler'i peşinden koşturan Mehmet Topuz, "Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum" şeklindeki haberleri yalanladı...

'Üç büyükler'den teklif aldığını doğrulayan Mehmet Topuz, "Teklifler Kayserispor ve benim için gurur verici. Ancak, tek hedefim Kayserispor ve (A) Milli Takım’da başarılı olmak” dedi.

"Kayserispor’a atığım imza formalite. Ben Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” açıklamasının kendisine ait olmadığını vurgulayan milli futbolcu, "Ben Kayseri’deyim tatile gitmedim. Gökhan’la takım arkadaşım Ali Turan Bodrum’da tatil yaptı. Onu bile yanlış yazdılar” dedi.

Kendisiyle ilgili haberi internet sitelerinde görünce şok olduğunu söyleyen Mehmet Topuz, “Bunların hiçbirini ben söylemedim. Zaten kimse de beni arayıp bunu sormadı. Beni tüm takımlar isteyebilir. Bu hem benim, hem de Kayserispor için gurur verici bir durum. Ama, benim yapmadığım açıklamaları görünce üzülüyorum” diye konuştu.

Kayserispor’la 31 Mayıs 2008’e kadar olan sözleşmesini kendi isteğiyle 31 Mayıs 2009’a kadar uzattığını söyleyen Mehmet Topuz, “Geride kalan sezona çok iyi başlamamıza karşın sonunu getiremedik. UEFA hedefini gerçekleştiremediğimiz için üzüldük. Yeni sezonda çok daha başarılı olup çıtayı yükselterek UEFA’ya direk katılmak istiyoruz. Benim kişisel hedefim ise Kayseirspor’daki başarımı Milli Takım’da da sürekli hale getirmek. Milli Takım’ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Bunun dışında yazılanlara kulaklarımı tıkadım. 2 yıl daha Kayserispor’dayım. Kim ne yazarsa yazsın, lig başladığında sarı kırmızılı formayla sahada olacağım. Daha önce de defalarca transferimi yaptılar. Bir gün Fenerbahçe’ye, bir gün Galatasaray’a bir gün Beşiktaş’a transfer ettiler. Ama ben bu söylentilerden etkilenmeden sahada var gücümle mücadele etmeye çalışıyorum. Profesyonel futbolcuyum. Beni istemeleri tabiki gurur veriyor. Ama Kayserispor’un da büyük takım olduğuna inanıyorum. Başkanım Recep Mamur’u babam gibi görüyorum. Kayserispor benim yuvam” diye konuştu.

Turkspor.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Terim ne demek istedi???
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.