F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.
F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.
Milliyet'in haberine göre F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında 7 milyon euro'ya Arsenal'e sattığı Andre Santos, pişman oldu. Ada ekibinde dikiş tutturamayan, sakatlığı sonrası iyice gözden düşen sambacı, teknik direktör Arsene Wenger'in sol beke Lyon'dan Cissokho'yu istemesi üzerine kulüp aramaya başladı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Nasır Abdullah'ın eski takımı F.Bahçe başta olmak üzereTürkiye'den 3 kulüple görüşme halinde olduğu kaydedildi. Arsenal'in Santos'u 3.5 milyon euro'ya bırakabileceği iddia edildi.
Kaynak milliyet geciniz
Hem Lugano'nun hem de Santos'un şu an mutsuz olmaları çok normal. Fenerbahçe'de göz bebeğiydi oynadıkları takımlarda ise sadece figüranlar. Futbolcunun bi takımdaki konumu çok önemliydi. Türkiye gibi yabancı futbolcuların çok sevildiği bir ülkeden gidilmesine anlam veremiyorum, çok da iyi para alıyorlardı.
Santos'u ofans olarak her zaman beğenmişimdir oynadığı bi çok maçta bizi ipten aldı gelsin cidden istiyorum çünkü Andre Santos'u bi taraftar olarak çooook seviyorum
Gel gel gel!
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Hem Lugano'nun hem de Santos'un şu an mutsuz olmaları çok normal. Fenerbahçe'de göz bebeğiydi oynadıkları takımlarda ise sadece figüranlar. Futbolcunun bi takımdaki konumu çok önemliydi. Türkiye gibi yabancı futbolcuların çok sevildiği bir ülkeden gidilmesine anlam veremiyorum, çok da iyi para alıyorlardı.
Lugano için tamam ama, Arsenal'i kimse geri çeviremezdi.Ki, Santos sakatlanana kadar genelde hep ilk 11'deydi Arsenal'de.
quote:
Orijinalden alıntı: Something
quote:
Lugano için tamam ama, Arsenal'i kimse geri çeviremezdi.Ki, Santos sakatlanana kadar genelde hep ilk 11'deydi Arsenal'de.
Esas Lugano gitmeyi istedi, Santos istemedi yönetim yolladı.
Haber büyük ihtimalle balondur da, Andre Santos EPL oyuncusu değil zaten. Barcelona'da falan oynayabileceğine inanırım ama Arsenal, Chelsea vs. kolay değil.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Something
quote:
Esas Lugano gitmeyi istedi, Santos istemedi yönetim yolladı.
İsteyip istememe konusunda demedim ya,Lugano'nun gitmesine ben de anlam veremiyorum ama Santos'u anlıyorum dedim Arsenal'i geri çevirmek kolay değil öyle.Hayatının fırsatlarından biri sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme