Şimdi Ara

Fener Derbiden Puan veya Puanlarla Ayrilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supernova034

quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

sonraki mesajını gördüm boşa cevap yazmışım zaten sana atılacak tek cevap bu olur '' ''

Mariano varken Isla en iyi bek öyle mi ?

Hocam çok uçuyorsunuz, yani bak objektif yazıyorum asla çöpe çöp derim kendi takımım da olsa, gs sizin düşündüğünüz derecede dehşet bir takım değil kalite olarak, ayrıca isla> Mariano.

Aç Galatasaray ın maçlarını izle Isla mı Mariano mu ? Fanatiklik yapmazsan görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 18 Ekim 2017; 23:8:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

sonraki mesajını gördüm boşa cevap yazmışım zaten sana atılacak tek cevap bu olur '' ''

Mariano varken Isla en iyi bek öyle mi ?

Hocam çok uçuyorsunuz, yani bak objektif yazıyorum asla çöpe çöp derim kendi takımım da olsa, gs sizin düşündüğünüz derecede dehşet bir takım değil kalite olarak, ayrıca isla> Mariano.

Aç Galatasaray ın maçlarını izle Isla mı Mariano mu ? Fanatiklik yapmazsan görebilirsin.

İzlemesem yazmam zaten. Fanatiklik asla yapmam. Ama böyle çok uçmaları sağlıklı bulmuyorum.

• quote:

Biz böyle objektif yazarken bjk lilerde gülüyordu, yok barcayız şu bu diyorlardı sonra oldu.

Ayn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Muslera ilgin en iyi kalecisi

Mariano en iyi beki

Maicon en iyi stoperi

Fernando en iyi orta sahası

Feghouli en iyi kanat oyuncusu

Gomis en iyi forveti

Bu Ligin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

quote:

Biz böyle objektif yazarken bjk lilerde gülüyordu, yok barcayız şu bu diyorlardı sonra oldu.

Arkadaşım hakkınla maçı kazanmış gibi söyoeme. maçta sizi ezdik, siz hakem sayesinde kazandınız. Azcık balık ye fosfor girdin bünyeye ki unutkanlığını yen.

Aykut hoca ali palabıyığa veya fırat aydınusa forma şansı verirse gsnin işi zor.

Sende Haklısın, ilk yarı topu göremedi bjk, hakemle yendik.

Saçmala cevap vercem diye kendini rezil etme. Maçta kimin nasıl oynadığı ortada. Cevap vermek için cevap verme düşün öyle ver

• quote:

Saçmala cevap vercem diye kendini rezil etme. Maçta kimin nasıl oynadığı ortada. Cevap vermek için cevap verme düşün öyle ver

Kendini rezil eden sensin. Bide balık fosfor diyor. Kimin ihtiyacı olduğu ortada. Yok hakemle yenmişiiz yok ezmişler. Sen o maçı aç ilk yarıyı seyret. Neyse zaman kaybı senin gibilere laf anlatmak.
  • kadro kalitesi, mevcut form durumu, bireysel yetenekler derbilerde bu tip kıstaslar işlemiyor pek.

Biz gs avrupayı sallarken ali samiyende 1-0 maç kazanıp geldik. Son 25 yılın en kötü sezonunda 6 gol attık.

Ne hikmetse derbilerde bi şekilde işler bizim tarafa doğru çalışıyor, geçen sene gs tek kale maç yaptı ( selçuğun şutu dışında pozisyonu bile yoktu gs'nin) son dk gene bileti kestik.

Boşu boşuna futbolcu kıyaslaması taktik kıyaslaması yapmayın.

Ben demiyorum biz kazanırız veya gs yenemez ama yukarda tartıştığınız veriler derbilerde geçerli değil onu anlatmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Hiç kusura bakma fener kalite anlamında Gs nin bayağı gerisinde stres falan geçicen o işleri sahada olacak 9 Gs li futbolcu ilkkez fener maçında oynayacak.Kale defans ortasaha forvet olsun fenerden en az 1 gömlek üstünüz.

Fenerbahçe kalite olarak Galatasaray'ın bayağı gerisinde?
    Biraz maç kazanınca Beşktaşlaşmaya başlamışsınız
  • quote:

quote:

Kendini rezil eden sensin. Bide balık fosfor diyor. Kimin ihtiyacı olduğu ortada. Yok hakemle yenmişiiz yok ezmişler. Sen o maçı aç ilk yarıyı seyret. Neyse zaman kaybı senin gibilere laf anlatmak.

Arkadaşım canım ciğerim ballı böreğim eğer o maçı hakkımızla kazandık diyorsan başka bir şey demiyorum. O akşam en fanatik fenerli yorumcuları bile utancından başlarını eğdiler terbiyesizlik olmasın diye bişey diyemediler. Sen kalkmış ezdik diyorsun. Edep yahu

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım canım ciğerim ballı böreğim eğer o maçı hakkımızla kazandık diyorsan başka bir şey demiyorum. O akşam en fanatik fenerli yorumcuları bile utancından başlarını eğdiler terbiyesizlik olmasın diye bişey diyemediler. Sen kalkmış ezdik diyorsun. Edep yahu

Edep mi, bak gene bir gülme aldı beni, senden edep öğrenecek değilim, ayrıca seni bence balık fosfor da kurtarmaz.

Haklısın kardeşim fener bizi hakkıyla yendi. Cenke yapılan penaltı değildi, atılan gol ofsayttı, maç hızlanınca hakem oyunu sürekli kesmedi vesaire vesaire ...

• quote:

Haklısın kardeşim fener bizi hakkıyla yendi. Cenke yapılan penaltı değildi, atılan gol ofsayttı, maç hızlanınca hakem oyunu sürekli kesmedi vesaire vesaire ...

Yahu konuda sana laf eden olmadı Gs lilerle aramızda mevzu, gelip burada ukala ukala 'yok balık yok fosfor ye' diyen sensin, sonra kalkmış edep diyorsun. Ben nerede ezdik dedim. O maçı o şekilde BJK de kazansa ben hakemi suçlamazdım. İlk yarı çok üstündü FB ikinci yarıyı ezdik olarak görüyorsan da, Neto atıldı ekici çıktı FB nin orta saha ve savunması aksadı, top tutamadı, baskıyı o yüzden yedi, bu bana göre bjk nin ezmesi falan değildi.
    niye güldüm biliyor musun beni haklı çıkardığın için. Sana balık ye derken boşuna deniyorum. Seni alıntıladığım şu mesaja bak “Biz böyle objektif yazarken bjk lilerde gülüyordu, yok barcayız şu bu diyorlardı sonra oldu.” dedin. Peki son attığın mesajda ise sana laf eden olmadı diyorsun. Kardeşim bildiğin laf etmişsin bu bir ikincisi ise seni ilk alıntılama sebebim ise mesajında sanki bizi çok rahat yenmişsin gibi anlatıyorsun. Güzel kardeşim hakem olmasaydı berabere bile kalamazdınız.

Balık ye balık

• Ozan tufan deyince volkan demirel diyince durumun ciddiyetini anladim

• annoca kullanıcısına yanıt
    Valla biri GS forumunda FB lilerde böyle diyordu GS-BJK maçından önce yazsa, ben kendi üstüme alınmam kardeş. Sen kendini tuttuğun takımla bu kadar özdeşleştirdiysen o da senin sorunun. Balık fosfora ihtiyacım yok, ama sana tavsiyem biraz hayatta her şeyi futbol olarak görmeyip, tuttuğun takım gözüyle bakmamaya çalış.
  • Bence bu senin öngörüm değil dileğin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Olay üstüne alınıp alınmama veya aşırı derece de sahiplenme durumu değil.

Beşiktaş oldu diyorsun ben sana balık ye diyince niye laf atıyor oluyoruz. Kendine yapılmasını veya söylenmesini istemediğin şeyleri başkalarına yapma.

İkincisi gs- bjk maçı olsa yorum yapmazdım diyorsun kesinlikle yorum yaparsın düşün vodafone arenada üstün bir maç çıkarıyorsun hakem %100 penaltı vermiyor golünü saymıyor sürekli maçı baltalıyor maç sonu yeniliyorsun bir tane Beşiktaşlı çıkıyor ve maçı hakkımızla kazandık diyor seni tiye alıyor sende bu yorumu okuyup cevap yazmıcaksın güldürme beni

• quote:

Beşiktaş oldu diyorsun ben sana balık ye diyince niye laf atıyor oluyoruz. Kendine yapılmasını veya söylenmesini istemediğin şeyleri başkalarına yapma.

İkincisi gs- bjk maçı olsa yorum yapmazdım diyorsun kesinlikle yorum yaparsın düşün vodafone arenada üstün bir maç çıkarıyorsun hakem %100 penaltı vermiyor golünü saymıyor sürekli maçı baltalıyor maç sonu yeniliyorsun bir tane Beşiktaşlı çıkıyor ve maçı hakkımızla kazandık diyor seni tiye alıyor sende bu yorumu okuyup cevap yazmıcaksın güldürme beni

Tamam kardeş yapardım yorum, GS,BJK forumlarına bakmam bile ben, nasıl yapacaksam. Adam benim yorumuma yazmış, bende bjk de oldu dedim ne var bunda bu kadar alınacak anlasam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 19 Ekim 2017; 0:35:37 >

• quote:

quote:

Tamam kardeş yapardım yorum, GS,BJK forumlarına bakmam bile ben, nasıl yapacaksam. Adam benim yorumuma yazmış, bende bjk de oldu dedim ne var bunda bu kadar alınacak anlasam.

Anlayamazsın kardeş

kendine iyi bak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.