Arkadaşlar elektro gitara başlayacağım bu modeli almayı düşünüyorum aslında standart strat hss alacaktım ama bunda 2 humbucker olduğu için buna karar verdim diğer strat sahipleri nasıl gitarlar olduklarıyla ilgili bilgi verebilir mi ve bunun yanına hangi amfiyi önerirsiniz aklımda fender mustang I var sizin de önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar elektro gitara başlayacağım bu modeli almayı düşünüyorum aslında standart strat hss alacaktım ama bunda 2 humbucker olduğu için buna karar verdim diğer strat sahipleri nasıl gitarlar olduklarıyla ilgili bilgi verebilir mi ve bunun yanına hangi amfiyi önerirsiniz aklımda fender mustang I var sizin de önerilerinizi bekliyorum
Blacktop serileri öyle çok rağbet görmedi.. Fender demek çift humbucker demek değil, hatta ondan çok uzak bir tarz demek. Doğru tonlama sonucunda, H-s-s bir Fender strat ile hemen hemen her tona yaklaşırsınız.
Teşekkür ederim yorumun için ikisi arasında kaldım ben de ama hss almaya karar verdim yaptığım araştırmalar izlediğim incelemeler sonucunda..peki amfi için bir önerin var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rammfire
Teşekkür ederim yorumun için ikisi arasında kaldım ben de ama hss almaya karar verdim yaptığım araştırmalar izlediğim incelemeler sonucunda..peki amfi için bir önerin var mı ?
Bütçe söylersen, amfi konusundada öneride bulunabilirim tabi. Yada illa amfide şartlanmadıysan çok güzel prosesörler önerebilirim.
amfi için şu an en fazla 600 lira bütçe ayırabilirim prosesör önerilerini de bilmek isterim o şekilde de gidebilirim
bu gitarı denemeden alma derim.Bir fender ve hh dizilimi nasıl ton verir kestiremedim açıkcası pismanda olabilirsin ömürlükte alabilirsin bunu deneyerek anlarsın anca. Amfi içinse blackstar ht1 arastır derim.