Şimdi Ara

Fender Blacktop Stratocaster HH

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektro gitara başlayacağım bu modeli almayı düşünüyorum aslında standart strat hss alacaktım ama bunda 2 humbucker olduğu için buna karar verdim diğer strat sahipleri nasıl gitarlar olduklarıyla ilgili bilgi verebilir mi ve bunun yanına hangi amfiyi önerirsiniz aklımda fender mustang I var sizin de önerilerinizi bekliyorum

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13366&gid=109

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammfire

Arkadaşlar elektro gitara başlayacağım bu modeli almayı düşünüyorum aslında standart strat hss alacaktım ama bunda 2 humbucker olduğu için buna karar verdim diğer strat sahipleri nasıl gitarlar olduklarıyla ilgili bilgi verebilir mi ve bunun yanına hangi amfiyi önerirsiniz aklımda fender mustang I var sizin de önerilerinizi bekliyorum

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13366&gid=109

Blacktop serileri öyle çok rağbet görmedi..
    Fender demek çift humbucker demek değil, hatta ondan çok uzak bir tarz demek. Doğru tonlama sonucunda, H-s-s bir Fender strat ile hemen hemen her tona yaklaşırsınız.

• Teşekkür ederim yorumun için ikisi arasında kaldım ben de ama hss almaya karar verdim yaptığım araştırmalar izlediğim incelemeler sonucunda..peki amfi için bir önerin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammfire

Teşekkür ederim yorumun için ikisi arasında kaldım ben de ama hss almaya karar verdim yaptığım araştırmalar izlediğim incelemeler sonucunda..peki amfi için bir önerin var mı ?

Bütçe söylersen, amfi konusundada öneride bulunabilirim tabi. Yada illa amfide şartlanmadıysan çok güzel prosesörler önerebilirim.
  • amfi için şu an en fazla 600 lira bütçe ayırabilirim prosesör önerilerini de bilmek isterim o şekilde de gidebilirim
  • bu gitarı denemeden alma derim.Bir fender ve hh dizilimi nasıl ton verir kestiremedim açıkcası pismanda olabilirsin ömürlükte alabilirsin bunu deneyerek anlarsın anca.
    Amfi içinse blackstar ht1 arastır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.