Şimdi Ara

FENDE Bİ HATA MI VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.Winchester

28 net civarı bişey bekliyodum. En kötü 25 olur diyodum 18 net geldi. Bu da yaklaşık 30 - 35 bin kişi fark ettiriyo. Kesinlikle o fende bi olay dönüyo ama anlamadım. Sonuçlara ilk baktığımda en çok şaşırdığım fen oldu.

Alıntıları Göster
    bende de aynı durum var beklediğimden 5 yanlış fazla geldi :O ki bu durumu yaşayan çok arkadaş var
  • Maksimum 4 yanlış derken 7 geldi. İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Maksimum 4 yanlış derken 7 geldi. İlginç.
    sorukitapçık numaram 85654743 ortak sayı gruub olan var mı
  • quote:

28 net civarı bişey bekliyodum. En kötü 25 olur diyodum 18 net geldi. Bu da yaklaşık 30 - 35 bin kişi fark ettiriyo. Kesinlikle o fende bi olay dönüyo ama anlamadım. Sonuçlara ilk baktığımda en çok şaşırdığım fen oldu.

Alıntıları Göster
    Yaptığınız her şeyi doğru sanıyorsunuz ondan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

arkadaşım inan bana doğru saymadım sana diyorum ki en kötü 8 y gelebilirdi o zübeyde sorusu dahil olsun ama 14 y geldi arakdaşlarla zati tüm soruları çıkarmıştık
    ama iki arkadaşımın daha böle extra ktü geldi 5 bekleyenin 12 geldi aramızda beklediği gibi gelende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Bu kadar kişimi kendinkini yanlış buluyor yani bir arkadaşım bile 25 beklerken 20 geldi soruları göstermiyorlar kesinlikden emin olamıyoruz artık birilri puanmı düşürüyor bilinmez
  • Beyler bayanlar ben de 4-5 beklerken 9 yanlış geldi fenden. Ne yapmalıyız nasil bir itiraz yolu izlemeliyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal\m/

5 yanlış beklerken 11 geldi. Sorun belki bizim optiğe geçirmemizdir

https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris?ReturnUrl=%2FÖSS%2F2014%2F1%2FCevapKagidi%2F

şurdan optiğe bakabilirsiniz
  • Fende bi dümen var 5y bekliyodum 10 geldi biri şey demişti mesela nicel nitel sorusu yalnız zübeyde değilmiş falan çok pis tongaya geldik sabotaj da oldu....

• Arkadaşlar bende sınavda feni bitirdiğim anda bi dönüp bakıyım kaç boş bıraktım diye boş sorularımı saydım . 2 tane boş bırakmıştım . Gelelim sonuca fen 24 doğru 16 yanlış geldi . Ben 2 tane soruyu işaretlemediğime %10000 eminim . Acaba ösym hızlı okuyalım diye okurken hatalı mı okudular ??? Tekrar söylüyorum O 2 soruyu işaretlemediğime adım gibi eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: adige95m

Arkadaşlar bende sınavda feni bitirdiğim anda bi dönüp bakıyım kaç boş bıraktım diye boş sorularımı saydım . 2 tane boş bırakmıştım . Gelelim sonuca fen 24 doğru 16 yanlış geldi . Ben 2 tane soruyu işaretlemediğime %10000 eminim . Acaba ösym hızlı okuyalım diye okurken hatalı mı okudular ??? Tekrar söylüyorum O 2 soruyu işaretlemediğime adım gibi eminim

ais'ten optiğini kontrol et.
  • Bende bekledigimden az yanlış geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

Arkadaşlar bende sınavda feni bitirdiğim anda bi dönüp bakıyım kaç boş bıraktım diye boş sorularımı saydım . 2 tane boş bırakmıştım . Gelelim sonuca fen 24 doğru 16 yanlış geldi . Ben 2 tane soruyu işaretlemediğime %10000 eminim . Acaba ösym hızlı okuyalım diye okurken hatalı mı okudular ??? Tekrar söylüyorum O 2 soruyu işaretlemediğime adım gibi eminim

ais'ten optiğini kontrol et.

optiğede baktım ama cvp anahtarına inanmıyorum iki yerde fzkde ve biyolojide üstüste yanlışlarım çıkmış o birinde 5 de 4 diğernde 4-3 yani extra gelen yanlışlar üstüste eglmiş
  • quote:

Alıntıları Göster
    harbiden lan bana da 10 yanlış gelmiş.ulan fende 10 yanlış yapılacak soru mu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elestiren_Adam -- 30 Mart 2014; 2:18:11 >

• quote:

Ais.ösym den optiginize baktiniz mi? Orda boş görünüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aarrddaa1995

quote:

Ais.ösym den optiginize baktiniz mi? Orda boş görünüyor mu?

Alıntıları Göster
    Maksimum 7 yanlış bekliyodum 10 yanlış geldi.

• 4 bekliyorduM (dikkatsizlik) 6 geldi :/ iyice darbe oldu ne soru hazirlamasini beceriyorlar ne cevap anahtari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_LeBronJameS -- 30 Mart 2014; 2:48:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylesine girdim sınava, maksimum 3y beklerken 9y gelmiş. Bir problem var gibi. Yerleştiğim sene 35ti fen netim.

• Sorun bizde mi acaba

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben 10 yanlış beklerken 17 yanlış geldi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.