Şimdi Ara

Fende bi dersi halledince diğerinin düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi olan var mı 20 gündür biyo netlerim içlerinde en iyisiydi fizik yapamıyodum bugünkü denemede dershanede fiziğim baya arttı onun yerine biyolojim düştü fen derslerinde birini halledince diğer dersin netleri bozuluyo dkfkckkfdk aşırı sinir bozucu abi :dddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemelere bakma bence. Şimdi rakam olarak vermeyeceğim denemelerde hep kötü yapıyordum öyle böyle değil ama gerçek sınavda çok çok daha üstüne çıktım denemelerdekine göre. Denemeler aldatıcı olabiliyor moralini bozma.
  • denemeden denemeye oynama işi beni korkutuyo
  • Ulan biri iyiyken diğeri bozuluyo çok ilginç değil mi sanki hepsi aynı anda asla iyi olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Klaroline

Denemelere bakma bence. Şimdi rakam olarak vermeyeceğim denemelerde hep kötü yapıyordum öyle böyle değil ama gerçek sınavda çok çok daha üstüne çıktım denemelerdekine göre. Denemeler aldatıcı olabiliyor moralini bozma.

Hocam aynen artık mattada sınavı iyi geçirdim denemelerime göre feni de aynı şekilde yaparım inşallah denemeler farklı yanıltıyo yani.

• Fizik geçen senekinden zor gelmezse 20 altına düşmem kimya hep kolay geliyor ama biyolojide 18 yaptığımda oluyor 30da: (
  • Zjxkfkkddkks bu baya farklıymış benim kötüyse hep kötü oluyo fiziğim hiç 30 göremedim hep 20-10 falan kdkck bazen 23-24 nete çıkınca baya mutlu oluyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikte 30 yapan adam net sağlamdır yani diyecek birşey yok 23-24 yapsam fizikte yeterde artar bile: (

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.