Şimdi Ara

FEN TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben sayisal ogrencisiyim.mat 1'im cok iyi turkcem de cogu sayisalciya gore guzel 2-3 yanlis civari. Ama fen de bi turlu iyi yapamiyorum. 6-7-8 yanlis geliyor hep deneme sinavlarinda. genelde fizik ama bazen kimya bazen biyoloji surekli degiserek bi dersten 3-4 yanlisim cikiyor.digerlerinden de 1-2 cikinca 7-8'i buluyor yanlislar.Hedefim cok yuksek oldugu icin feni 2-3 yanlis civarlarina dusurmem gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz ya da hangi kaynaklari tavsiye edersiniz goruslerinizi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm denemesi çöz

• berkay007jb kullanıcısına yanıt
    bende matematik olmuyor fen oluyor arkadas matematiği nasıl yapacagım ya, konuları bbiliyorum ama soru cozmeye gelince tıkanıyorum sınavlarda falan hep oluyor, önerin var mı ?

fen için sorarsan aslında tek yapman gerek tekrar ve soru şekillerini ögrenmek hangi soruda hangi formulu kullnacagını gerisi gelir zaten
  • bendede en çok yanlış fende oluyor kapsül çözücem inşAllah azalır
  • MAT 1'den yeni 2 kitap bitirince islerin yoluna girmeye basladigini goreceksiniz. Fem ozellikle cok iyi bana gore. Fen konusunda da fen bilimleri denemesi alacagim sanirim. Kapsulu onerenler oldu.Suan hic yapamadigim konulara calisiyorum. Fikirleriniz icin tesekkurler arkadaslar iyi calismalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Geometri öneri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.