Şimdi Ara

FEN SINAVINDAN ÇIKANLAR DOLUŞUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle sınavda hepimiz için hayırlısı olsun zorluk kolaylık kişiye göre değişir fakat biyoloji sınavı gayet kolay ve bilgiden çok yoruma dayalıydı ve son 4 yılın en kolay biyolojisi diyebilirim.
    Fizik ve kimya ya gelince fizik sınavı tahmin edildiği gibi güncel konulardan soruldu ve gerek yok diye bakmayanlar elendi (bohr yıldızsılar rölativite gibi ...) onun dışında fizik sınavı birazcık bilgi sahibi olan rahat 20 yapabilirdi.
    Kimya bana zor geldi neden bilmiyorum sizde durum nasıl ? Organikten neden bukadar kasmışlarki
    Fizik ve Kimya yorumlarınız nasıl beyler herkes faydalansın

• Şu radyometre ve gaz basıncı tarzı sorulara uyuz oluyorum,sadece paragrafa göre mi yapacağım yoksa yorum mu katacağım karar veremiyorum.
  • Fizik ve biyoloji gayet güzeldi. Çok basit demeyelim ama herkesin yapabileceği tarzda sorulardı. Kimya ise gerçekten zorladı şahsen beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alftalen

Şu radyometre ve gaz basıncı tarzı sorulara uyuz oluyorum,sadece paragrafa göre mi yapacağım yoksa yorum mu katacağım karar veremiyorum.

Aynı sorunu bende yaşadım kardeşim yaa kafamdaki bilgilerle yapsam var ordaki paragrafa göre yapsan bir farklı geldi boş bıraktım :S
  • Birisini yorum katarak birisini paragrafa göre yaptım

En azından biri doğru çıkar umarım.
  • Biyoloji 1 2 soru haric kolaydi fizik kolaydi kimya bence zordu

• Kimyada organikte sizde zorlandınızmı beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacksore

Kimyada organikte sizde zorlandınızmı beyler

Evet

• Biyoloji sınavı gerçekten kolaydı fiziktede 15-20 yapılırdı kimya benide zorladı sadece 16 tane işaretleyebildim 11 ler size söylüyorum sakın ola ezber konuları pas geçmeyin son yıllarda artık yükleniyorlar orbitaller L li sorularda şıkların hepsi birbirine benziyordu bilen yaptı bilemeyen kaldı dalgalar konusu yine bilgiye dayalıydı mantık ters köşe ediyordu bence sınav sağlamdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.