Şimdi Ara

Fen lisesi mezunuyum kalan zamanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En kötü 30 bine girebilir miyim ? 345 tyt 6 lı denememin ilkini çözdüm 98 net geldi.345 ayt branş denemelerinde fen ve matematiğin ilkini çözdüm mat 33 fen 24 geldi sizce 30k yapabilir miyim ? Boşlarım konu eksiğinden yanlışım çok yok mat kısmı daha iyi olsa da analitik ve fen den konu eksiği var

• giremezsin
  • Neden peki
  • Hocam feni 30 a cikarin rahat rahat girersiniz tyt niz iyi
  • Girebilirsin neden giremeyesin 30 günde feni halletin mi iş tamam zaten baya bi konu çıktı sınavdan. tyt ve ayt mat'ın da iyiymiş. Burada yazılanlara takılma.
  • Zor gibi o netlerle.Ben de çünkü fen lisesi mezunuyum
  • feni 30 a cikar rahat girersin. 35 ustune cekebilirsen 10k'ya da cekebilirsin obp 95 ustuyse.
  • feni hallet.zaten o arada matta artar.rahat istedigin sıralamaay girersin
  • 100k yı zorlarsın ama 30k falan hayal biraz gerçekçi düşün ben o netleri yapıyor olsam sokaga cıkmaya bile utanırdım
  • hocam eğer netleriniz gerçekse açıkçası yaylada koyun gütmenizi öneririm sizin için daha faydalı bi yatırım olur
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    HAHAHAHAHAAH Cok guzel rakip eliyorsun bro Hocam planli programli ve kendine guvenerek calisirsan ilk 30kyi garanti girersin dostum Zaten altyapin da varmis Cok kafana takma buradakileri Foruma da pek girme Sıkı calis Sonuc gelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.