Şimdi Ara

FEM - ZAMAN Denemeleri, bilgili arkadaşlar içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamlar, mezunum, körfez dershanesine gidiyorum. Zaman Denemeleri ile cok bilgi verdiler seminer'de. 252 tl diyorlar, sizce verilmeye değer mi?

• ben de almaktan vazgeçtim o paraya baya deneme alınabilir üstelik deneme fazla zor
  • hocam inanılmaz yararlı diyenlerde var, senin gibi alma gereksiz diyenlerde var. Sınava en yakın sorular orda geliyormuş?
  • zaman denemesi en kaliteli denemedir ulkede

o para zaten gaste icin aliniyo deneme icin alinn para cerez niyetinedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam kac deneme oluyor bilgisi olan var mı?

• 20 tane ygs denemesi, 10 tane de 10 lys denemesi oluyor toplam 30. 252 tl. Türkçe'de sorular inanılmaz yakınmış birbirine.
  • ya soruların yakınlıgı felan yok kafanıza gore sıkmayın sadece o an sınava girmiş gibi bir psikolojiye sokuyor ınsanı e halıyle ınsanlar neyle karsılasacagının farkına varıyor deneyım ıcın cok iyi ama oyle sorular yakın felan oyle seyler degıl yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın alma o paraya değmez
  • Zaman denemeleri cok ygsyle alakalı olmuyor ama içerisinde cidden iyi sorular oluyor. Sınavda da alışılmış sorular gelmiyor sende bilirsin.

Ben tavsiye ediyorum.
  • Feme gitmeyenlere 400 kusur diyorlardi. Feme gidenlere de 200 kusur.

Dogrusu ne bu isin

Feme gidenlere ayda 20 tl taksitleydi

• Ben Çankaya Körfez'deyim, 252 tl dediler, toplam 30 deneme. Ayda 20-25 tl ye geliyor.
  • Başka ne şekillerde edinebiliriz bu denemeleri? Bayilerde falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Başka ne şekillerde edinebiliriz bu denemeleri? Bayilerde falan var mı?

Her çarşamba gazete ile 5 lira.

• Bence gereksiz. Geçen yıl abone olmuştum. Sorular kötü diyemem ama öyle tıpkı YGS ayarındaydı sınava girince zaman denemesi çözüyor gibiydim diye de bir şey yok yani Kaliteli soruları olan birçok deneme var 252tl çok pahalı bence bunlar için. En iyisi bayilerden 4-5 tanesini satın almak bu yıl öyle yaparım diye düşünüyorum.
  • İnşallah bizim evin buradaki bayide deneme vardır. Alınca görüşlerimi yazarım.
  • Bak ben bunu bilmiyordum. Her çarşamba gazete+deneme 5tl ise daha güzel gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.