Şimdi Ara

Fem yayınları yasakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2016 kasım gibi hb'dan fem yayınları kitabı sipariş ettiğimde akşamından telefonla aramışlardı,böyle böyle yollayamayız diye ...
    Hala bu durum öylemi çünkü siteleri felan hep açık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 24 Mayıs 2017; 15:38:24 >

• 3-4 Sene Önce Fem Yayınları Başka Bir Şirkete Bağlandı.O Yüzden Yasak Değil.http://www.femkitap.com/ Satış Devam Ediyor.Forumda Birçok Arkadaş Aldı ve Bir Problem Çıkmadı.
  • Degil devlete bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkür ederim.
    Zaten bende anlam verememiştim.
    1 soru bankası ve birde konu anlatım sipariş etmiştim...
    Soru bankası gelmişti ama k.a yerine başka bir yayın evi yollamışlardı (benim onayımla)
  • happycnck H kullanıcısına yanıt
    Kendi Sitesinden Alışveriş Yaparsan 1-2 Gün İçinde Kargoya Teslim Ediyorlar.
  • Peki.
  • Okullara götürme durumu felan nasıl ?
    Sıkıntı çıkarırmı ?
    Çünkü yasaklanan yayınlar listesinde Fem yayınlarıda geçiyor her yerdede ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekno Fem şifresi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • happycnck H kullanıcısına yanıt
    Yayınlar Yasak Olsa Neden Satışa Sunulsun.Listedeki Hatalardan Dolayı Herkes Böyle Biliyor.Ancak Herhangi Bir Yasak Durumluk Olayı Yok.Götürebilirsin Okula.Herkes Söyleyecek Ama Yasak Diye.Çünkü Yanlış Biliniyor.
  • Tamam hocam.
    Aynen herkes diyor,yasak felan diye.
  • Ben kitapseçten aldım sorun olmadı!!!

• Valla hocam bende tam sorucaktım,kitapsec.com sitesi nasıl diye :D
    Çok iyi oldu dediğiniz .
    Adamlar fem'den daha ucuza satıyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Yayınlar Yasak Olsa Neden Satışa Sunulsun.Listedeki Hatalardan Dolayı Herkes Böyle Biliyor.Ancak Herhangi Bir Yasak Durumluk Olayı Yok.Götürebilirsin Okula.Herkes Söyleyecek Ama Yasak Diye.Çünkü Yanlış Biliniyor.

Hocam sanki kitap basmayı bırakmışlar gibi bi havası var sitenin, hala kitap basıyorlar değil mi?

• veysel027 V kullanıcısına yanıt
    Yeni kitapların Bazıları Stokta Yoktu.Şuanda Hepsi Mevcut Görünüyor Demek ki Basıyorlar.
  • Ben fem yayınlarının testlerini önermem. Çünkü yandaş akademisyenleri temizlendiği için sorular sınava yönelik değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.