Şimdi Ara

Fem Yayınları Stok Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Günler. Fem Yayınlar LYS Matematik Simetri ve LYS MatematikSoru Bankası'nı Nerden Tedarik Edebilirim? YGS'leri var ancak LYS'leri Stokta Yok Diyor.Yardımcı Olursanız Sevinirim.İyi Çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 18 Eylül 2016; 19:40:54 >

• Konu Güncel.
  • beklemekten başka yapacak bir şey yok dostum . onların yerine bir çok alternatif var gelene kadar onları çöz
  • LYS Matematik Adına Piyasada Çok Fazla Kitap Yok Maalesef.Önerdiğin Kaynak Var Mı?
  • olmaz olur mu ya . bir sürü fasikül var lys konuları için . çap'ın fasiküllerini kullanabilirsin. ayrıca ygs simetri 4. kitabını bulabilirsen orda full lys konuları var ona çalış . ben üniye yerleşen arkadaşlardan kullanmadıkları lys kitaplarını temin ettim. seninde öyle arkadaşların varsa alabilirsin ya da 2. elcilere gidip biraz araştırma yaparak temiz kitaplar bulabilirsin . illa yeni müfredat olacak diye şaapma çok konu kalktı evet ama bu eski müfredat kitapların çöp olduğu anlamına gelmez. baştaki konularda kalkan çok bir şey yok zaten. bi karmaşık sayıların kutupsal gösterimi falan kalktı , matris determinant falan onlara bakmazsın :) . türev integral'a gelene kadar yeni kitap çıkar zaten :D
  • II.Dereceden Denklemler,Parabol,Polinom,Karmaşık Sayılar YGS Konusu Olarak Müfredatta Değil Mi? Fem YGS 4.Kitaptada Bu Konular Mı Mevcut?
  • ygsde de var lysde de . evet mevcuttur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 Yayınları Kurumsal Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.