Bildirim
Fem Simetrik YGS Mat Almalı miyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Femin simetrileri gerçekten çözülmeye değer almanı tavsiye ederim benim hoşuma gitmişti çözdüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çözemediklerini sorabilecegin birileri mutlaka olmalı, iyi denilebilecek sari sorular ve test sorulari var onlarda da cozum yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence YGS Matematik için en iyi kaynakların başında simetri gelebilir. Diğerleri de iyidir diye düşünüyorum simetri serilerinin(Geometri-LYS MAT) .
Barış Ayhanda iyi olabilir hakkını yememek lazım. Ondan en iyi verim video + kitap şeklinde olabilir. Video anlatımları çok iyi. Biraz temelin varsa Simetri + kaliteli soru bankalarıyla halledilebilir.
Bu arada sitesinde Fem seti ne kadar bilmiyorum kitapalalım.com da 52 tlydi. Ben ordan aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalip sorulari mantigiyla anlarsin ortalama denemelerde 30 -32 nete ulastirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9-10 da hiç temelim yoktu 10.sınıfın sonunda sadece simetri ygs çalıştım ygs 38 net 11. sınıfın yaz tatilinde de lys simetri çözdüm lys netim 74 gibi gelecek yani sıfırdan alıp zirveye taşıyor simetri -
Bence 4 kitap ygs mat için fazla zaten çözümleri de yok.Ben aldım ama kullanmadım çok sıktı beni ama sorun bende de olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X