Şimdi Ara

Fem Simetrik YGS Mat Almalı miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat için iyi bir kaynak arıyorum bunu tavsiye ediyorlar. Kendi internet sitesinde sipariş vermek üzereyim, sizce almalı mıyım işime yarar mi yoksa başka bir yayın mı alayım karekök mps, 3-4-5 yada KAF vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Femin simetrileri gerçekten çözülmeye değer almanı tavsiye ederim benim hoşuma gitmişti çözdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözemediklerini sorabilecegin birileri mutlaka olmalı, iyi denilebilecek sari sorular ve test sorulari var onlarda da cozum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence YGS Matematik için en iyi kaynakların başında simetri gelebilir. Diğerleri de iyidir diye düşünüyorum simetri serilerinin(Geometri-LYS MAT) .

Barış Ayhanda iyi olabilir hakkını yememek lazım. Ondan en iyi verim video + kitap şeklinde olabilir. Video anlatımları çok iyi. Biraz temelin varsa Simetri + kaliteli soru bankalarıyla halledilebilir.

Bu arada sitesinde Fem seti ne kadar bilmiyorum kitapalalım.com da 52 tlydi. Ben ordan aldım.

• kalip sorulari mantigiyla anlarsin ortalama denemelerde 30 -32 nete ulastirir

• 9-10 da hiç temelim yoktu 10.sınıfın sonunda sadece simetri ygs çalıştım ygs 38 net 11. sınıfın yaz tatilinde de lys simetri çözdüm lys netim 74 gibi gelecek yani sıfırdan alıp zirveye taşıyor simetri
  • Bence 4 kitap ygs mat için fazla zaten çözümleri de yok.Ben aldım ama kullanmadım çok sıktı beni ama sorun bende de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.