Şimdi Ara

FEM SİMETRİ MAT 1 KULLANAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6-7 net yapıyorum ve bu kitabı aldım. konuyu bu kitapdan çalışıp daha sonra körfez mat ile üçdörtbeş çözeceğim. ygs mat da kaç nete çıkarım ?

Asıl sorum Simetri de Bütün soru tipleri varm dır nasıl kitapdır ? helps :)

• ygsburo kullanıcısına yanıt
    Simetride neredeyse butun soru tipleri var yani onu cozdukten sonra diger kitaplardakileri yorumla yapabilirsin. Onun disinda 345 bos bi kitap, forumun uydurdugu balon. Korfez'i bilmiyorum. Simetri'den sonra karekok coz geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüyorum ama sanki bitmeyecek gibi geliyor. Çözmek için zaman yok. Simetri üstüne fen bilimleri çözüyorum. Bundan sonra da karekök iyi gider gibi

• simetrinin üstüne körfez çok basit kaçar karekök en mantıklısı
  • Simetri körfezden daha kaliteli ve zor simetriyi çözdükten sonra körfezi çözmeye gerek yok ki 6-7 net yapıyorsan simetri sana zor gelir önce körfezi çöz ardından simetriyi çözersin.
  • Ben de simetri kullanıyorum ama karekök almaya bir daha gerek var mı ? Zaten bu kitap bayağı kalın ve zor.

• Simetri +kösb+ karekök basarinin anahtari..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende simetri çözüyorum
  • Sizce sadece 1 yayın çözmek yeterli değil mi ? Yani yeterince bolum denemesi çözüyorum ayrıca aynı konuyu(mesela sayıları) tekrar tekrar çozmenin bir anlamı var mı ? Şahsen eksik hissettiğim konularda fasikul alıyorum.

• Ben 1 i bitirdim o konulardan yanlisim cikmiyo 2 ye basladim onun ustune suan karekok de 345 de zorlamiyor , eis mat yga var kolay ariyosan ona bak arada 2-3 sivri soru cikiyo tam isine yariyacak turdendir . Pratiklik kazanirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.