Şimdi Ara

Fem simetri mat-1 çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözen arkadaşlar, zaman yönünden sıkıntısı olmayan birisine önerir misiniz? Temelim iyi durumda. Üstünden bir kere de fem simetri ile geçip birey b fem konu özetli karekök ygs ye geçmek için ideal bir kaynak mı?

• simetriye hiç bulaşma dostum asırı karısık ve cok soru tıpı var fem konu ozetlı al devam et .
  • simetri:soru tiplerinin %80 ini verir gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

simetriye hiç bulaşma dostum asırı karısık ve cok soru tıpı var fem konu ozetlı al devam et .

Katiliyorum arkadasa, temelin varsa simetrihle ugrasma birey karakok git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. sınıf olduğumdan zaman sıkıntım yok, bu sebeple düşünüyordum, yaz tatilinde mat1 için yol aldım 9da görmediğimiz konuları da çalıştım, yine de simetriye baksam mı, kararsız kaldım. En iyisi içeriğine bakıp alıp almamaya karar vermek daha iyi olacak. Teşekkürler.
  • Kardeşim keşke bende senin gibi yapıp 9-dan 10-a geçerken çözseydim ama yaapcakbir şey yok. Ben 12ye geçtim temelim sağlamndı bende gene aldım hemen bi çırpıda çözdüm güzel bir kitap. Ama fazla yavaş davranma bildiğin yerleri hızlıca çöz. Süper olur
  • Önerin için teşekkürler. Hedefimde simetriden sonra fem konu özetli birey b karekök ygs var belki birkaç kaynak daha eklerim.

10. sınıfın yazında türkçe mat sosyal kısmı ygsden bitmiş olmalı fenin de büyük kısmı bitmeli. 11'de 11e odaklanıp 11 tatilinde ygs denemesi ve lys ile devam etmek ve derece yapmak istiyorum. Böyle bir plan çizdim kendime bakalım inşallah olur. Yazın ders çalışmada ve gelecek sınıflara yönelik plan yapmada, kaynak belirlemede donanımhaberin çok yararı oldu. İyi ki buraya rastlamışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    Apotemi tyt mat sb alayimmi
    5 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.