Şimdi Ara

fem simetri lys edebiyat yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedef Boğaziçi, fem simetri lys edebiyat konu anlatımı olarak yeterli mi? Ek olarak limitin el kitaplarından almaya gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hedef Boğaziçi ama sıralaması yüksek bir bölüm mü? Eğer yüksek bir bölümse istediğin simetri yetmez ama mat çok iyi yaparım diyorsan edebiyat için simetri yetebilir ama o da işi riske atmak olur. Simetri edebiyattan çalıştım 43,5 net yaptım, en iyisi al bir limit ama kendini sıkmadan ve kaptırmadan çalış o kitaptan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Hedef Boğaziçi ama sıralaması yüksek bir bölüm mü? Eğer yüksek bir bölümse istediğin simetri yetmez ama mat çok iyi yaparım diyorsan edebiyat için simetri yetebilir ama o da işi riske atmak olur. Simetri edebiyattan çalıştım 43,5 net yaptım, en iyisi al bir limit ama kendini sıkmadan ve kaptırmadan çalış o kitaptan.

Uluslararası ilişkiler istiyorum ve puanı 481 civarı. Peki simetri genel olarak mı yetersiz yoksa sadece cumhuriyet döneminde mi yetersiz? (Genel olarak yetersizse limit edebiyat el kitabı alayım, cumhuriyet döneminde yetersizse limit cumhuriyet donemi el kitabı alayım)

• 481 puan için edebiyatta simetri çok yetersiz kalır. Cumhuriyet dışındaki konular da cumhuriyet konusundan da eksikler var. Eğer sadece simetriden çalışırsan yapacağın net aralığı bellidir, anca sınavın iyi geçerse 47-48 net daha fazla olmaz. Limitin hakkını vererek çözersen 55 e kadar yolun var.

• at bükücü kullanıcısına yanıt
    Simetri yetersiz değil. Güvenderin 10 paragrafta anlattığı şeyi simetri 10 maddede anlatmış ki bu daha iyi. Bende sadece simetri kullandım ve türkçe kısmını iyi yapabilseydim 50 netlere bile çıkabilirdim. Arada internetten detay da çalıştım. Simetrinin eksik olduğu tek kısım Divan Edebiyatı. Orada başka kaynaklara ihtiyaç duyabilirsin

Mümkünse Simetri + El kitabı kullanırsan istediğin seviyeye gelirsin, inşallah

• Teşekkurler

• Kesinlikle yeterli değil hem konu anlatım sistemi hem soruları çöp. Limitin konu anlatımını veya palmenin konu anlatımı tavsiye ediyorum ama limitin soru bankasını şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MayonezReyiz kullanıcısına yanıt
    Palme konu anlatım+Limit el kitabı
    Limit sb+Birey B sb
    Nasıl olur kardeş

• Çok iyi olur çok da güzel iyi olur. Ayrıca bunları bitirdikten sonra farklı iki kaynaktan soru bankası bitirmeye çalış ama onlar olmasa da olur. Ben limit el kitabından çalışıyordum çalıştığım konuyu limit soru bankası, körfez soru bankası, bir de bu körfezin femset gibi soru bankaları var oradaki sorular güzel oluyor oradan çözüyordum

• Körfezin femset gibi olan soru bankalarının adı ayset bu arada şimdi hatırladım oradaki sorular da kaliteli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.