Şimdi Ara

Fem Simetri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Bugun gittim 2.Elciden Fem Simetri-2 Kitabını Aldım İlk Önce 1. Alıcaktım Fakat O Satılmış Bende 2.den Başlıyım Dedim Kendime Bir Program yaptım Günlük 1 Tane Konu bitireyim diye. 11 Sınıfım Dershanem Ağustosta Başlıyacak.Hedefim Hukuk.Sizce programın eksiği nedir
    Programım şu şekilde ;

Mart Sonuna Kadar Simetri 1-2-3 Konuları Bitecek + Fem İlk Adım Soru Bankası + Birey Soru Bankası Bitecek.

Marttan Sonra Yani Konular ve Fem İlk adım Soru bankası + Birey Soru bankası Bittiğinde Dershane Başlamasına 5 ay gibi bir süre kalıyor o 5 ay'ın 1 ayını matematik denemeleri ile geçireyim diye düşündüm Kalıyor 4 ay bu 4 ayda'da Geometri bitireyim dedim.

Dershane başlayıncada Sosyal Türkçe Fen Kasarım Dedim kendi kendime Türkçemle Sosyalim çok iyi zaten.

Bu dediklerimi yaparsam sizce +Kaç yaparım Matematikten Kaç Saat çalışmayla o gündeki konum biter.

Programdaki eksiklerim neler ? Neler ekliyebilirim veya neyi çıkarmalıyım Bugun Akşamdan İtibaren Programdaki konuyu kasmaya başlıyacağım..Bunları yaparak hukuk kazanabilirmiyim 0 Ygs bilgisiyle YGS-5 Ten Özdebirin Sınavından 300 Almıştım.

http://d1303.hizliresim.com/17/b/kxh80.jpg

• Arkadaşlar Lütfen Yorum.
  • uppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidin45

Arkadaşlar Merhaba Bugun gittim 2.Elciden Fem Simetri-2 Kitabını Aldım İlk Önce 1. Alıcaktım Fakat O Satılmış Bende 2.den Başlıyım Dedim Kendime Bir Program yaptım Günlük 1 Tane Konu bitireyim diye. 11 Sınıfım Dershanem Ağustosta Başlıyacak.Hedefim Hukuk.Sizce programın eksiği nedir
    Programım şu şekilde ;

Mart Sonuna Kadar Simetri 1-2-3 Konuları Bitecek + Fem İlk Adım Soru Bankası + Birey Soru Bankası Bitecek.

Marttan Sonra Yani Konular ve Fem İlk adım Soru bankası + Birey Soru bankası Bittiğinde Dershane Başlamasına 5 ay gibi bir süre kalıyor o 5 ay'ın 1 ayını matematik denemeleri ile geçireyim diye düşündüm Kalıyor 4 ay bu 4 ayda'da Geometri bitireyim dedim.

Dershane başlayıncada Sosyal Türkçe Fen Kasarım Dedim kendi kendime Türkçemle Sosyalim çok iyi zaten.

Bu dediklerimi yaparsam sizce +Kaç yaparım Matematikten Kaç Saat çalışmayla o gündeki konum biter.

Programdaki eksiklerim neler ? Neler ekliyebilirim veya neyi çıkarmalıyım Bugun Akşamdan İtibaren Programdaki konuyu kasmaya başlıyacağım..Bunları yaparak hukuk kazanabilirmiyim 0 Ygs bilgisiyle YGS-5 Ten Özdebirin Sınavından 300 Almıştım.

1 ayda o dediklerini yapamazsın, kapasitene uygun program yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

quote:

Arkadaşlar Merhaba Bugun gittim 2.Elciden Fem Simetri-2 Kitabını Aldım İlk Önce 1. Alıcaktım Fakat O Satılmış Bende 2.den Başlıyım Dedim Kendime Bir Program yaptım Günlük 1 Tane Konu bitireyim diye. 11 Sınıfım Dershanem Ağustosta Başlıyacak.Hedefim Hukuk.Sizce programın eksiği nedir
    Programım şu şekilde ;

1 ayda o dediklerini yapamazsın, kapasitene uygun program yap bence

Neden hocam Hafiften temelim var Zaten Simetri - 1.ci kitap konuları bittide ben onlarıda ekledim tekrar ederim diye.

• uupp ..
  • Sadece bitirmek için yapılmış bi program bence. 1 konuya 1 gün ayıracağına 3 günde adam akıllı bitirsen daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Sadece bitirmek için yapılmış bi program bence. 1 konuya 1 gün ayıracağına 3 günde adam akıllı bitirsen daha iyi olur.

1 Günde Anlayarak bitirilmezmiki bir konu ?
  • Bence bitirilmez. Bak 3 4 güne yay bi konuyu, konuyu bitir. İlk adım varsa oradan sorularını çöz. Öyle daha iyi olur
  • Dershaneden Bir öğretmen bugun Açı yayınları YGS MATEMATİK SORU BANKASI hediye etti ama benim düşüncem konuya simetriden çalışıp ilk adımdan + öğretmenin verdiği kitaptan soruları çözmek ?
  • hocam bence hergün 1 konu bitirmeye çalışma 11. sınıfın aksar haftasonları kasarsın ygsyi hafta içi 11 e bak bence.
  • hocam ya millet 11 sınıf denemelerden 400 felan yapıyor içim yanıyor ben niye yapamıyorum diye ama..
  • Kendinle yarış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Kendinle yarış

Hocam öylede görünce moralım bozuluyor gerideyim diye..
  • Ne bu acele? Bende 11. sınıfım, felsefem ne kadar test çözdüğün değilde ne kadar verimli çözdüğün. arkadaşın dediği gibi 3-4 günde bir konu bitirerek sindire sindire git bide konu özetliyi çözersin tamam işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Ne bu acele? Bende 11. sınıfım, felsefem ne kadar test çözdüğün değilde ne kadar verimli çözdüğün. arkadaşın dediği gibi 3-4 günde bir konu bitirerek sindire sindire git bide konu özetliyi çözersin tamam işte

+1
  • quote:

hocam ya millet 11 sınıf denemelerden 400 felan yapıyor içim yanıyor ben niye yapamıyorum diye ama..

ben 11deyken 280-300 filan yapardım ama şu anda 430 filan yapıyorum ve hukuk istiyorum bende , ygs mat 37+ yapıyorum ama fem simetride günde bir konu gidemezdim açıkcası

ayrıca anlamayacağın, tek başına zorlanacağın konularda olacak. bence o zaman moral bozup bırakma kitabı inatla çöz

hee bence kardeşim şöyle yap :
    bu sene okul kapanana kadar nereye gelmişseniz artık ,edebiyat-mat eksiklerini hallet. ileride unutabilirsin ama sıkı bi temelin olur. yazın verimli bi şekilde sözellere yoğunlaşıp dil bilgisi ve sosyal konularını iyice bi öğren bence.ayrıca geometrinin temellerinide at şimdiden yoksa çok zor oluyor haberin olsun :)
    hadi başarılar

• okulun olduğu günler 1 günde konu bitmez fakat hafta sonu dershaneye gitmiyosan sabahtan akşama kadar 1 konu sindire sindire biter.
  • quote:

quote:

hocam ya millet 11 sınıf denemelerden 400 felan yapıyor içim yanıyor ben niye yapamıyorum diye ama..

ben 11deyken 280-300 filan yapardım ama şu anda 430 filan yapıyorum ve hukuk istiyorum bende , ygs mat 37+ yapıyorum ama fem simetride günde bir konu gidemezdim açıkcası

ayrıca anlamayacağın, tek başına zorlanacağın konularda olacak. bence o zaman moral bozup bırakma kitabı inatla çöz

bu sene okul kapanana kadar nereye gelmişseniz artık ,edebiyat-mat eksiklerini hallet. ileride unutabilirsin ama sıkı bi temelin olur. yazın verimli bi şekilde sözellere yoğunlaşıp dil bilgisi ve sosyal konularını iyice bi öğren bence.ayrıca geometrinin temellerinide at şimdiden yoksa çok zor oluyor haberin olsun :)
    hadi başarılar

Hocam Dershanem Başlayana kadar Mat-1 Geometri bitireceğim sindire sindire ağustosa daha 5 ay gibi bir süre var mat-1 geometri bitermi dershane başlayana kadar sizce +35 felan yapmam için ne gerek hocam :(

• quote:

quote:

quote:

hadi başarılar

Hocam Dershanem Başlayana kadar Mat-1 Geometri bitireceğim sindire sindire ağustosa daha 5 ay gibi bir süre var mat-1 geometri bitermi dershane başlayana kadar sizce +35 felan yapmam için ne gerek hocam :(

35+ yapman zor bişi bence sözellere yoğunlaş sen. türkçe 35+ sosyal 32-33 mat 25-30 arası yapsan ilk etapta sana yeter, zaten okul seni yoracak ve o yorgunlukla sözel çalışmak ölüm olcaktır sana. ama sen bilirsin inadım inat kıçım iki kanat diyosan mat kas :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.