Şimdi Ara

FEM SİMET KİTABI !! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN BU KİTABI ALDIM KONU ANLATIM KONULARI KISA KISA ANLATMIŞ AZ ÇÖZÜMLÜ ÖRNEĞİ var SİZCE DEĞİŞTİRMELİMİYİM YOKSA TAVSİYENİZ VAR MI ??

• hangi ders ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

hangi ders ?

Fizik dersi lys
  • Simetri'nin kimyası ve biyolojisi harika ama fiziği pek iyi değil ya..
  • değiştir bence. fiizk için daha ayrıntılı bir kitap lazım. eğer soru bankası istiyorsan palmeyi öneririm.
  • quote:

değiştir bence. fiizk için daha ayrıntılı bir kitap lazım. eğer soru bankası istiyorsan palmeyi öneririm.

soru bankasıda fem almıştım palme yi bu şehirde bulcagımı sanmıyorum bana ltfen çok iyi bir kitap önerirmisin + soru bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan592

quote:

değiştir bence. fiizk için daha ayrıntılı bir kitap lazım. eğer soru bankası istiyorsan palmeyi öneririm.

soru bankasıda fem almıştım palme yi bu şehirde bulcagımı sanmıyorum bana ltfen çok iyi bir kitap önerirmisin + soru bankası

fiziği ben ekol hocadan hallettim desem yeridir. ordan çalıştım özet çıkardım. soru çözümlerini de izledim püf noktalarını not aldım.. aynı zamanda simetri fizik almıştım fakat fişini kaybettiğim için değiştirememiştim. soruları ordan çözdüm. üstüne de palme aldım. palmeyi bulabilsen keşke. sitesinden sipariş ediliyor ama malesef kargo parası yüklü bir miktar geliyor.. 16 lira kargo parası resmen bir kitap parası nihat bilgin in kitaplarını bulabilirsen süper olur ama palmeyi bulamıyorsan onu da bulamazsın büyük ihtimalle

• aslında ben bugn bi kitap aldım elime 1 tane vardı cemil ayan lys ygs diyodu o kitapmı ki ?
  • soru kitabı yazıyordu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okan592

quote:

fiziği ben ekol hocadan hallettim desem yeridir. ordan çalıştım özet çıkardım. soru çözümlerini de izledim püf noktalarını not aldım.. aynı zamanda simetri fizik almıştım fakat fişini kaybettiğim için değiştirememiştim. soruları ordan çözdüm. üstüne de palme aldım. palmeyi bulabilsen keşke. sitesinden sipariş ediliyor ama malesef kargo parası yüklü bir miktar geliyor.. 16 lira kargo parası resmen bir kitap parası nihat bilgin in kitaplarını bulabilirsen süper olur ama palmeyi bulamıyorsan onu da bulamazsın büyük ihtimalle

aslında ben bugn bi kitap aldım elime 1 tane vardı cemil ayan lys ygs soru kitabı diyodu o kitapmı ki ? hatta 2010 basımı

• 2010 basimiysa alma mufredat yenilendi cunku. Basimlara da dikkat et yani. Onun disinda yukarda onerdgm kitaplara ulasamiyorsan ekol hocada ders anlatan adamin tum kitabi dvd cozumlu turkiyenin heryerine soru bankasi kitap gonderimi vat. O da iyidir 25 liraydi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2010 basimiysa alma mufredat yenilendi cunku. Basimlara da dikkat et yani. Onun disinda yukarda onerdgm kitaplara ulasamiyorsan ekol hocada ders anlatan adamin tum kitabi dvd cozumlu turkiyenin heryerine soru bankasi kitap gonderimi vat. O da iyidir 25 liraydi sanirim

mustafa tekinayın kitabı mı ?
  • Evet en ince ayrintisina kadar anlatiyor
  • peki saol herşey için
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.