Şimdi Ara

Fem Paragraf Sırları ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapcida gordum bana kitabi bitirince baya faydasi olucak gibi geldi kullanan var mi aramizda yorum alsak? Fiyati 20 tl cep kitabinin bi buyuk boyu halinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ben bu kitabı geçen sene almıstım gayet güzel paragrafları var hepisini bitiremedim hatta ama bu sene sınava girmiş biri olarak söylüyorum kitaptaki paragraflar uzun ortalama 15 satırlık paragraflar bu sene soruların bununla yakından uzaktan alakası yoktu 5 10 satırlık paragraflar vardı ama içi dolu paragraflar sanatlı paragraflar vardı yani bu sene de geçen seneki gibi çıkarsa sorular pek faydalı olacagını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin . Ben bütün sene salak gibi Fem kullandım ygs de bi geldi anti fem resmen
  • Boşver, palme paragraf al yeterli zaten çıkacak sorular çözdüğün gibi olmayacak

• hocam mezun musunuz ?
  • up
  • fem paragraf sırlarında az paragraf var , palme yada ygs lys güvender paragraf soru bankası var çok güzel çıkmış sorulara benzer testler var kaliteli sorulardır.
  • Hocam ayni kitaptan mi bahsedoyoruz acaba. Benim bahsettigim kitapta paragraf soru tiplerini nasil cozulecegini anlatiyordu bikac sayfasina baktim en azindan boyleydi. Yani soru cozmek icin almiyorum teknikleri anlatiyor kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkurun -- 23 Eylül 2015; 16:49:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paraf Tyt Paragraf Kitabı
    6 yıl önce açıldı
    Matematik meb kitapları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.