Bildirim
Fem Lys kapsül denemeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Matematik kapsülü çok saçma geldi bana. 4 tane permütasyon-kombinasyon-binom-olasılık sorusu sorulmuş hep. LYS'de ne zaman bu kadar soruldu ki? YGS kapsülünde de her denemede işlem kartezyen çarpım gibi sorular soruyorlardı ama yine gelmedi. Güzel soruları yok demiyorum ama zaman kaybettiriyor o permütasyonlar falan.
Geometrisi var elimde. Normal LYS soruları düzeyinde. Her deneme aynı seviyede değil. Zoru var kolayı var. Ama genel olarak orta düzey denemeler. Karekök'ünki daha zordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakarca
Matematik kapsülü çok saçma geldi bana. 4 tane permütasyon-kombinasyon-binom-olasılık sorusu sorulmuş hep. LYS'de ne zaman bu kadar soruldu ki? YGS kapsülünde de her denemede işlem kartezyen çarpım gibi sorular soruyorlardı ama yine gelmedi. Güzel soruları yok demiyorum ama zaman kaybettiriyor o permütasyonlar falan.
Geometrisi var elimde. Normal LYS soruları düzeyinde. Her deneme aynı seviyede değil. Zoru var kolayı var. Ama genel olarak orta düzey denemeler. Karekök'ünki daha zordur.
hayır karakök cozumlu olan denemesi var ben de oyle cok kasan soru yok ama orta duzey guzel soruları da var ama cok zor degil bence -
quote:
Orijinalden alıntı: okansss
quote:
Orijinalden alıntı: burakarca
Geometrisi var elimde. Normal LYS soruları düzeyinde. Her deneme aynı seviyede değil. Zoru var kolayı var. Ama genel olarak orta düzey denemeler. Karekök'ünki daha zordur.
hayır karakök cozumlu olan denemesi var ben de oyle cok kasan soru yok ama orta duzey guzel soruları da var ama cok zor degil bence
Fem'den daha zordur demek istemiştim. :)
-
yok ben de almak istiyorum ama forumda fem için kol gibi deneme diyenler var ben de ona nazaran boyle konustum -
Yok abi onlara inanma sen. Al hiç de dedikleri kadar yok. Karekök'te zorlanmıyorsan Fem'de de zorlanmazsın. Soru görmüş olursun. -
sağol dostum -
Kapsül Deneme Kessinlikle çok iyi ! onu öneririm.. Soruları öss sorularına çok benziyor
-
ben matını bitirdim sayılır son 3 deneme kaldı kapsulde ortalamam 42 civarı zorlatan soruları var olasılıkdan fazla soru koyması sacma geldi kimyasını da aldım icinde guzel sorular var bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her deneme 3-4 yanlıs geliyor alayı olasılık permütasyon sallasamda tutmuyor bilmiyorum ne olacak
ayrıca bu kadar basit türev integral cikcağınıda düşünmüyorum
ara sınıf konularının soruları ideal gibi duruyor -
quote:
ben matını bitirdim sayılır son 3 deneme kaldı kapsulde ortalamam 42 civarı zorlatan soruları var olasılıkdan fazla soru koyması sacma geldi kimyasını da aldım icinde guzel sorular var bence
Kimyası mükemmell... Tam çıkabilecek düzeyde sorular...
Biyoloji de çözüyorum ben. Kolay geldi finalin soruları yanında. Ama biyolojisinin çok gereksiz soruları da var... -
quote:
Orijinalden alıntı: hayatt13
quote:
Biyoloji de çözüyorum ben. Kolay geldi finalin soruları yanında. Ama biyolojisinin çok gereksiz soruları da var...
Ben fizikle kimyasını bitirdim memnun kaldım diyebilirim.Kimyası tam ideal fizikte biraz yeni konulara fazla kaçmışlar aslında aynısı kimya içinde geçerli -
Fiziği nasıldır bılmıyorum. dershane denemelerini bile zar zor çözüyorum.. 5-10 soru o da ... Fenden benım ıcın kkımya ve bıyoloji var. Kimya tam lys formatında. Organık kımya 12 civarı gelecek. her sene banko pil sorusu var. her denemede o da var. güzel yani bn beğendim... 8 den gidiyorum henüz.... sanırım biraz da geç kaldıım -
quote:
Fiziği nasıldır bılmıyorum. dershane denemelerini bile zar zor çözüyorum.. 5-10 soru o da ... Fenden benım ıcın kkımya ve bıyoloji var. Kimya tam lys formatında. Organık kımya 12 civarı gelecek. her sene banko pil sorusu var. her denemede o da var. güzel yani bn beğendim... 8 den gidiyorum henüz.... sanırım biraz da geç kaldıım
Geç kalmış sayılmazsın sabah başlasan çözmeye akşama biter o kadar büyütülcek bir şey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Jobbik
quote:
Fiziği nasıldır bılmıyorum. dershane denemelerini bile zar zor çözüyorum.. 5-10 soru o da ... Fenden benım ıcın kkımya ve bıyoloji var. Kimya tam lys formatında. Organık kımya 12 civarı gelecek. her sene banko pil sorusu var. her denemede o da var. güzel yani bn beğendim... 8 den gidiyorum henüz.... sanırım biraz da geç kaldıım
Geç kalmış sayılmazsın sabah başlasan çözmeye akşama biter o kadar büyütülcek bir şey değil
kapsül denemelerinde sadeece fızık ve bıyoloji çözüyorum. Diğerlerini çözmedim. Acaba çok şey mi kaybettim?? -
Bir de her ygs de cıkmasına ragmen mantık bu sene cıkmadı. 2. sınava cıkma ıhtımalı varmı ? -
quote:
Bir de her ygs de cıkmasına ragmen mantık bu sene cıkmadı. 2. sınava cıkma ıhtımalı varmı ?
ben son gün bakacam nolur nolmaz -
quote:
quote:
Biyoloji de çözüyorum ben. Kolay geldi finalin soruları yanında. Ama biyolojisinin çok gereksiz soruları da var...
ozellikle gazlar konusunda guzel soruları var gibi geldi ben cok begendim 3.denemedeyim daha istikrarı saglayamadım bir yuksek bir az cıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
ozellikle gazlar konusunda guzel soruları var gibi geldi ben cok begendim 3.denemedeyim daha istikrarı saglayamadım bir yuksek bir az cıkıyor
evet. gaz sorularına ben dokunamıyorum. Hocaya soruyorum oda dediğinden tam emın olamıyor. bi cevabına bak yine de diyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
evet. gaz sorularına ben dokunamıyorum. Hocaya soruyorum oda dediğinden tam emın olamıyor. bi cevabına bak yine de diyor.
evet konuları bitmis biri icin tam ideal bir kaynak ama gaz haricinde organigi kolay gibi elementler kimyası da soruyorlar ama hep temel seyler zaten uc noktaları soramazlar osymde sormuyor oyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- roketsan çalışma saatleri
- sözcük türü bakımından ne demek
- parayla rapor veren hastaneler ankara
- dershane mi özel ders mi
- erime noktası periyodik tablo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X