Şimdi Ara

Fem Dergi Sayısal setini önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fem Dergi sayısal setni önerir misin? sanırım Fem Simetri ile ilgili aynı konulardan oluşuyorlar. şu an sitesinde indirimde ve bütün sayılar gönderilecekmiş. normalde dergiler belirli zamanlarda mı yollanıyor? ve şu an sitedeki bu senenin basımı mıdır? 2015 için olan basım ile bu seneki birbirinden çok farklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marianna06 -- 28 Haziran 2014; 20:28:20 >

• Şimdi alman daha iyi yoksa tekrar için kullanırsın geç geliyo biraz.Ben memnundum ama fem simetriler varsa alma bence
  • simetri matematikler var sadece.
  • dergiler konu özetlmek ıcın fln kullanılır.konu calısmak ıcın alıyorsan bence berbat bır ıcerıgı var ama ıcerısınde özel testler bulunuyor gercekten kalıtelı sorular oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarhoşamip

dergiler konu özetlmek ıcın fln kullanılır.konu calısmak ıcın alıyorsan bence berbat bır ıcerıgı var ama ıcerısınde özel testler bulunuyor gercekten kalıtelı sorular oluyor

kitapla aynı değil mi yani?
  • kitap dedıgın sımetrıyse konu anlatımları benzer ama dergıde kısa bılgı vermıs ve dergının bıyolojısı berbat bunuda eklıyeyım.bence dergı alma
  • Dergiler seni sınava tam olarak hazırlamaz simetriler ve femset yeterli olur diye düsünüyorum, ekstra başka kaynaklar alacaksan birşey diyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dergiler çok faydalı olur bir sıraya göre takip etmen için konuları. Tabi ki tek başına yeterli değil dergileri birer konu anlatımlı kitap ve ekstra soru bankalarıyla desteklemelisin.
  • ben konu anlatımlarına gerek kalmadan dergi olur mu diye düşünmüştüm ama sanırım konu anlatımları mutlaka alınması gerekiyor. cevap veren herkese çok teşekkürler...
  • Evet bende var sifir denemelerde var coook icuza vericemmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.