Şimdi Ara

Fem 9 lu çözüm kitapçıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar femin bu denemesini alan varmı 2016 yeni çıkmış soruları nasıl,seviye olarak falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene 2015 in kaliteli sorularını gördükten sonra fem den beklentim yüksekti . Gerek zaman denemeleri olsun gerek piyasaya çıkardıkları olsun . 5 lisi ve 9 lusunu inceledim 11 liyide bitirmiştim çıktığı zamanlar , adamlar bildiğin dengedeki yada geçen senelerde çıkardıkları 11 li 7 li 3lü vs bide eski kapsüllerdeki soruları ayrıyetten geçen seneki fem zaman deneme sorularını tutmuş kopyala yapıştır yapmışlar birebir hemde. Zaman denemeleri desen leş ilkokul seviyesi problem ve fen çıkıyor. Fen ara sıra güzel olabiliyor ama geneli basit. Türkçede güzel ama matematik aşırı basit sosyalde coğrafya bilgi sorarlar gerisi yorum fena değil. Aynı soruları tekrar tekrar çözmek istiyorsan bilemem tabi.

Bu arada merak eden arkadaşlar için endemik ve gür ösym tarzı matematiği, fen inceledim . Endemikte 2 satırlık problem soruları var 1-2 tane orjinal soru görürseniz şükrediyorsunuz öyle bir şey feni zaten leş . Gür de ösym tarzı diye tutturuyor ama her denemeye 1 tane orjinal soru koymuş diğer sorular çöp. Fen biraz güzel derim ama ösym tarzından uzak yorum sorusu yok neredeyse.

Kısaca piyasada adam gibi bir fem var oda eski sınavlardaki soruları kopyalayıp yapıştırıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

Bu sene 2015 in kaliteli sorularını gördükten sonra fem den beklentim yüksekti . Gerek zaman denemeleri olsun gerek piyasaya çıkardıkları olsun . 5 lisi ve 9 lusunu inceledim 11 liyide bitirmiştim çıktığı zamanlar , adamlar bildiğin dengedeki yada geçen senelerde çıkardıkları 11 li 7 li 3lü vs bide eski kapsüllerdeki soruları ayrıyetten geçen seneki fem zaman deneme sorularını tutmuş kopyala yapıştır yapmışlar birebir hemde. Zaman denemeleri desen leş ilkokul seviyesi problem ve fen çıkıyor. Fen ara sıra güzel olabiliyor ama geneli basit. Türkçede güzel ama matematik aşırı basit sosyalde coğrafya bilgi sorarlar gerisi yorum fena değil. Aynı soruları tekrar tekrar çözmek istiyorsan bilemem tabi.

Bu arada merak eden arkadaşlar için endemik ve gür ösym tarzı matematiği, fen inceledim . Endemikte 2 satırlık problem soruları var 1-2 tane orjinal soru görürseniz şükrediyorsunuz öyle bir şey feni zaten leş . Gür de ösym tarzı diye tutturuyor ama her denemeye 1 tane orjinal soru koymuş diğer sorular çöp. Fen biraz güzel derim ama ösym tarzından uzak yorum sorusu yok neredeyse.

Kısaca piyasada adam gibi bir fem var oda eski sınavlardaki soruları kopyalayıp yapıştırıyor .

Kötülemediğin kaynak kalmamış,apotemi ve 345 dışında elimizde çok mu çeşit var sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

Bu sene 2015 in kaliteli sorularını gördükten sonra fem den beklentim yüksekti . Gerek zaman denemeleri olsun gerek piyasaya çıkardıkları olsun . 5 lisi ve 9 lusunu inceledim 11 liyide bitirmiştim çıktığı zamanlar , adamlar bildiğin dengedeki yada geçen senelerde çıkardıkları 11 li 7 li 3lü vs bide eski kapsüllerdeki soruları ayrıyetten geçen seneki fem zaman deneme sorularını tutmuş kopyala yapıştır yapmışlar birebir hemde. Zaman denemeleri desen leş ilkokul seviyesi problem ve fen çıkıyor. Fen ara sıra güzel olabiliyor ama geneli basit. Türkçede güzel ama matematik aşırı basit sosyalde coğrafya bilgi sorarlar gerisi yorum fena değil. Aynı soruları tekrar tekrar çözmek istiyorsan bilemem tabi.

Kötülemediğin kaynak kalmamış,apotemi ve 345 dışında elimizde çok mu çeşit var sanki

Ben gerçekleri söyledim kendin incelersende görürsün eski deneme sınavları, zaman, dengedeki soruların aynısından 10 larca kopyalayıp yapıştırmışlar tektek gördüm. Ayrıca gür ve endemik yayınlarında da çöp sorular var kendin bakarsan görürsün 2 satırlık problemleri.

Sen ilkokul seviyesi matematik sorularıyla kendini avutacaksan zaman denemelerine girebilirsin. Belki ilerde düzeltirler.

Arkadaş genel deneme sormuş bu arada ben apotemi ve 345 i söylemedim çünkü birinin genel denemesi yok diğeride 10 tane ygs genel denemesi var bunlarıda sayarsak fem,apotemi,345 dışında adam gibi bir yayın yok. Dediğim gibi kendini avutmak istiyorsan ilkokul problem sorularıyla palme denemeleri zirve denemeleri senin için ideal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

Ben gerçekleri söyledim kendin incelersende görürsün eski deneme sınavları, zaman, dengedeki soruların aynısından 10 larca kopyalayıp yapıştırmışlar tektek gördüm. Ayrıca gür ve endemik yayınlarında da çöp sorular var kendin bakarsan görürsün 2 satırlık problemleri.

Sen ilkokul seviyesi matematik sorularıyla kendini avutacaksan zaman denemelerine girebilirsin. Belki ilerde düzeltirler.

Arkadaş genel deneme sormuş bu arada ben apotemi ve 345 i söylemedim çünkü birinin genel denemesi yok diğeride 10 tane ygs genel denemesi var bunlarıda sayarsak fem,apotemi,345 dışında adam gibi bir yayın yok. Dediğim gibi kendini avutmak istiyorsan ilkokul problem sorularıyla palme denemeleri zirve denemeleri senin için ideal

Sen böyle ukala tavırlarla çok iyisin,bende ilkokul kitaplarımla kendimi kandırmaya gideyim.. Sene sonu editle de sonucuna bakayım Gözüm üniversite görsün değil mi 😊

• Adam gibi cevap vermezsen böyle cevap alırsın. Sen kendin al tüm denemeleri 300 400 tl para saç kendin tecrübe et en iyisi ben sana neden yardım ediyorumki kafaya bak

Sene sonu ben bir yere kaçmıyorum yıllardır forumdayım önemli olan senin kaçmaman.

• Hocam eski basım fem denemeleri iyi midir peki,ben mezunum gecen sene çözmemiştim.Gecen senenin 6lısı 10lusu falan iyi deniyordu doğru mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Hocam eski basım fem denemeleri iyi midir peki,ben mezunum gecen sene çözmemiştim.Gecen senenin 6lısı 10lusu falan iyi deniyordu doğru mu

Tabi. Eğer geçen senelerin türkiye geneli güvender denemelerini 2012 2013 2014 ve 2014-2015 in zaman denemelerini çözmediysen 6 lı ve 10 luyu kesinlikle çöz. Çok şey katar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 19 Kasım 2015; 18:28:15 >
  • Çözmemiştim,cok tesekkürler

• Yorumunu favladım hocam ygsden sonra editlerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.