Şimdi Ara

fem 11 li 6.deneme netlerim ve hedefim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine fem 11 li konusu ancak yapacak bisey yok ben soruyum sorumu yinede

Turkce 32
    Sosyal 34
    Matematik 29
    Fen 15

Hedef ygs 5 20 k olur mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Netlerimiz benzer ama bende Fen 3 net falan o yuzden hedef 40k benimde en kotu

• Fem 11linin en kolayini yapmissin bro

• quote:

Orijinalden alıntı: alakockoyu

Fem 11linin en kolayini yapmissin bro

Sanırım öyle oldu ama 1 2 3 4 te falan yaklaşık aynıydı Hocam

• Arkadaslar böyle konular açmayin rica ediyorum. Bunun cevabini hiçbir Allah'ın kulu cevap veremez.

Daha bugün annemin teyzesi 4 saat önce ölümüne üzüldüğü komşusuna üzülürken kendisini kaybettik. Sizin 10-20 saniyeniz belli değilken, ygs ye giderken başınıza birşey gelmeyeceğini, sınav anında ne olacagı belli değilken bu tür sorular cok saçma.

Son 3 haftada 40net arttırabilirsin. Ama sınavda hayatının en düşük netini yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Arkadaslar böyle konular açmayin rica ediyorum. Bunun cevabini hiçbir Allah'ın kulu cevap veremez.

Daha bugün annemin teyzesi 4 saat önce ölümüne üzüldüğü komşusuna üzülürken kendisini kaybettik. Sizin 10-20 saniyeniz belli değilken, ygs ye giderken başınıza birşey gelmeyeceğini, sınav anında ne olacagı belli değilken bu tür sorular cok saçma.

Son 3 haftada 40net arttırabilirsin. Ama sınavda hayatının en düşük netini yapabilirsin

Kardeşim garantisi olmayacağını bizde biliyoruz yada sınavda herşeyin bambaşka olma olasılığı gozumuzun önünde sadece bu hedefte olanlar başka insanlarla net mukayesesi yapıyoruz olay bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Mukayes mi herneyse yaptıgın ywnlış kardeş. Ben geçen yıl dershane 18.siydim. Ve genelde 18-25 arası degisen sıralamam vardı. Fakat ben ygs de dershane sıralamasında 6. Oldum..

Sana öyle saçma birşey sorarlar ki kitapta görmemişsindir. Boşuna umut arama, sınavda üzülebilirsin ciddiyimx

Forumda trollden geçilmediğini varsayaraak mukayyesi zamanda yap, tr geneli sinavlarda yap. Daha mantıklı plur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShay -- 15 Şubat 2016; 22:44:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.