Şimdi Ara

felsefeyi cografyayi cozene yazik degil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyali yetistiricem diye feni hizli cozdum sirf mat acigimi kapatsin diye. Ama tarihi dini çözüpmMatta boslarina bakan çok daha sansli oldu öyle bir coğrafya felsefe var ki her şey çelişkili nerede adalet simdi ? Bu adamlar bunu dusunemeyecek kadar gerizekali olmamali bu kadar dengesizlik kabul edilemez. Ayrıca bazi sorulari iptal edilecek gibi o zaman yine dengesizlik olacak. Nasil bir ülke burasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 25 Mart 2014; 0:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee felsefeden beklediğin gibi bir sonuç alabildin mi?

• Soruları tam yayınlasar itiraz edilecek de ayrancı ayranım ekşi der mi hayatımızla oynuyorlar böyle bir vebali nasıl alıyorlar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Eee felsefeden beklediğin gibi bir sonuç alabildin mi?

Hayir bence çok zordu 3 yanlisim cikti ki 2 yorum sorusunun cevabini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Aşırı zormuş galiba öyle diyorlar peki bu sene puan düşüp sıralama yükselir mi düşük bir puana yüksek bir sıralama gelir mi?

• quote:

Sosyali yetistiricem diye feni hizli cozdum sirf mat acigimi kapatsin diye. Ama tarihi dini çözüpmMatta boslarina bakan çok daha sansli oldu öyle bir coğrafya felsefe var ki her şey çelişkili nerede adalet simdi ? Bu adamlar bunu dusunemeyecek kadar gerizekali olmamali bu kadar dengesizlik kabul edilemez. Ayrıca bazi sorulari iptal edilecek gibi o zaman yine dengesizlik olacak. Nasil bir ülke burasi

Sınavın sadece bilgiyi ölçmediği gerçeği tokat gibi çarptı yine yüzümüze.
    Bence hata yapmışsın, insan neyi yapamayacağını bilir, bilmelidir. 2 dakika sürecek bir kontrolle çok daha iyi bir sonuç edinebilirdin, geçmiş olsun.

• quote:

quote:

quote:

Aşırı zormuş galiba öyle diyorlar peki bu sene puan düşüp sıralama yükselir mi düşük bir puana yüksek bir sıralama gelir mi?

Yani bence kesin düşecek ama ne kadar değişir bilemem tabi bu benim gibi Matta hizli cozup 4 tane saçma sapan yanlis yapip (ayrıca 6 bos daha var) sosyal de coğrafya felsefeden umduğunu bbulamayanlar yine uzulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Sosyali yetistiricem diye feni hizli cozdum sirf mat acigimi kapatsin diye. Ama tarihi dini çözüpmMatta boslarina bakan çok daha sansli oldu öyle bir coğrafya felsefe var ki her şey çelişkili nerede adalet simdi ? Bu adamlar bunu dusunemeyecek kadar gerizekali olmamali bu kadar dengesizlik kabul edilemez. Ayrıca bazi sorulari iptal edilecek gibi o zaman yine dengesizlik olacak. Nasil bir ülke burasi

Sınavın sadece bilgiyi ölçmediği gerçeği tokat gibi çarptı yine yüzümüze.
    Bence hata yapmışsın, insan neyi yapamayacağını bilir, bilmelidir. 2 dakika sürecek bir kontrolle çok daha iyi bir sonuç edinebilirdin, geçmiş olsun.

Ben felsefe ve cografyama guveniyordum hepte ayni şeyi yaptim ayni taktik bitir geri don. Ama öyle felsefe coğrafya sorulari olunca yamuldum her şey celiskide kaldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.