Şimdi Ara

Felsefe soru bankası önerisi(mümkünse en zorlayıcısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fem güvender inceledim hep aynı tarz sorular ösymnin soru stilinden uzak. ösym stli gibi zorlayıcı soru bankası lazım ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

fem güvender inceledim hep aynı tarz sorular ösymnin soru stilinden uzak. ösym stli gibi zorlayıcı soru bankası lazım ne önerirsiniz?

Kardeşim Ygs deki felsefe soruları zordeğildiki saçmaydı.Bu yüzden şuana kadar saçma felsefe soru bankası cıkartan hiçbir kaynak olmamıştır.O saçma sapan soruları hazırlamak sadece ösym e özgü yetenektir.Bugününe kadar okadar saçma soruları barındıran kaynak olmadı , olmayacakta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 20 Eylül 2011; 12:54:52 >
  • evet öyleydi asprin vs.. ben 2010 sorularını da çözdüm. onlarda da sıkıntı var . geçen sene 4d 5y yaptım. hani biraz olsun bu tarz sorulara alıştıracak yayın lazım.
  • quote:

evet öyleydi asprin vs.. ben 2010 sorularını da çözdüm. onlarda da sıkıntı var . geçen sene 4d 5y yaptım. hani biraz olsun bu tarz sorulara alıştıracak yayın lazım.

Vallahi bende anlamıs degilim.Zor kaynaklara baktınmı fdd , birey felan ? felsefe çözen pek yok sanırım millet yorum sorusu bekliyor
  • nt ye baktım fdd bulmadım. birey fena değil son çare birey alırım. geçen sene bende herkes gibi yorum bekliyordum babalara geldim
  • Felsefe zor kitap bulamazsın, hepsi aynı
    ben geçen sene full yaptım felsefeyi ama keşke bir tavsiyem olsada versem
    Tanımlar,mantık yürütme fln felsefe şans işi
  • ÖSYM nin soruları kadar saçma kaynak bulamazsın.Benim gördüğüm en iyisi fem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pi analitik
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

ÖSYM nin soruları kadar saçma kaynak bulamazsın.Benim gördüğüm en iyisi fem.

Bak işte bende aynı fikirdeyim.Sadece böyle düşünen bir ben değilmişim şimdi rahatladım
  • fem güvender pi hep aynı:). geçmiş yıllarda çıkan sorulara baktım aynı fem güvender gibi lakin 2010 dan sonra ki sorularda 180 derece değişim söz konusu.
  • quote:

fem güvender pi hep aynı:). geçmiş yıllarda çıkan sorulara baktım aynı fem güvender gibi lakin 2010 dan sonra ki sorularda 180 derece değişim söz konusu.

Bu sene bukadar kasıntı sormazlar bence.Arada bazı yıllar yerleştiriyorlar böyle.Zaten cok saçma bir seneydi tuttular Ygs de dayanadılar kazıgı sonrada Lys yi kolay yaptılar.Şifre olaylarını felan karıştırmıyorum ha
  • ıns. oyle olur. Gecen sene ıyı yapan arkadaslar ne onerıyorlar?
  • quote:

ıns. oyle olur. Gecen sene ıyı yapan arkadaslar ne onerıyorlar?

Tanımları öğrenin :)
    Tanımları ayrı bir yere sözlük gibi not edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceogen

quote:

kac net yaptın usta? Hangı soru bankalarını cozdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceogen

quote:

kac net yaptın usta? Hangı soru bankalarını cozdun

Geçen sene felsefeyi full yapmıştım , 2 tane saçma soruyu tanımları bildiğim için genel kültür sayesinde yapmıştım diyebilirim. Ve söylediğim gibi tanımları post-itlere sözlük gibi yazıp zımbaladım cebime koydum arada okuyodum
    Soru bankası olarakta çok uğraşmadım felsefeyle konu bakmadan çözdüm arada diğerlerinden vakit bulunca
    Kültürün ve finalin soru bankaları bitmişti .

• hmm helal olsun aspırin vs. Hayatimda gordugum en sacma soruydu
  • 2012 Felsefe sorusunu çaldım.Bu soruyu soracaklarmış ; Tavuklar Çiçek Açmış ellerinde Poaça , madem yüzme bilmiyordun !! neden çıktın ağaca ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 21 Eylül 2011; 10:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

2012 Felsefe sorusunu çaldım.Bu soruyu soracaklarmış ; Tavuklar Çiçek Açmış ellerinde Poaça , madem yüzme bilmiyordun !! neden çıktın ağaca ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.