Şimdi Ara

Felipe Melo Sevilla ile anlaştı !? [ Lig Tv ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, İspanyol kulübü Sevilla ile her konuda anlaştı, iş imzaya kaldı.

Felipe Melo Sevilla ile anlaştı !? [ Lig Tv ]

Sarı-kırmızılıları sözleşmesini uzatmak için sıkıştıran ama sonuç alamayan Pitbull, sonunda İspanya’da karar kıldı. Türkiye’de 3.1 milyon euroya oynayan Brezilyalı oyuncunun, Sevilla’nın 2.4 milyon euroluk önerisini kabul etmesi kafa karıştırdı.

Galatasaray’da Felipe Melo dönemi sona eriyor. Cimbom’un Brezilyalı oyuncusu, İspanya Ligi takımlarından Sevilla ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen 3 yıllık yeni kontrat isteyen Sambacı, olumsuz yanıt alınca ayrılık kararı verdi.

Melo kendisine takılan olumsuz tavır sonrası, İspanyol ekibi Almeira’da hocalığını yapan Unai Emery’nin çalıştırdığı Sevilla ile her konuda anlaşma sağladı. Emery, Spartak Moskova’yı çalıştırdığı dönemde de Melo ilgilenmiş ama Sambacı tercihini Galatasaray’dan yana yapmıştı.

Galatasaray’dan 3.1 milyon Euro gibi hatırı sayılı bir rakam kazanan Melo’nun, son Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla’nın 2.4 milyon Euro'luk teklifini kabul etmesi ise kafa karıştırdı. Sevilla, Melo’nun sözleşmesinin feshi için Galatasaray ile masaya oturacak.

• Yerine doğru dürüst biri alınmayacağı için s.çtık. Hamit falan oynar orda şimdi.
  • Blöf yapıyor sanıyor ki nasılsa taraftar beni sseviyor yyönetim yollamaya crsaret edemez böyle yapinca sözleşme uzatır. Melonun ne kadar önemli bir futbolcu oolduğunu dusunmeme rağmen isterim ki yönetim bu bblofu gorsun ve sevillaya gitsin. Görürüm ben ozmn onun ppismanligini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonservisine 5-6 veriyolarsa gitsin zaten yapamaz orda devre arası 1-2'ye geri alırız

• Kabak tadı verdi artık.
    Gerçi Sabri'ye sözleşme yenileyen adamlar bunlar, Melo'da haklı.
  • lugano, fernandes ve bilimum türkiye den kaçarcasına ayrılıp sonra pişman olan futbolcular kervanına katılır...yolu açık olsun..tavırları hoş değil.
  • Güle güle her transfer dönemi para para diye inleyen tribüne oynayan adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Blöf yapıyor sanıyor ki nasılsa taraftar beni sseviyor yyönetim yollamaya crsaret edemez böyle yapinca sözleşme uzatır. Melonun ne kadar önemli bir futbolcu oolduğunu dusunmeme rağmen isterim ki yönetim bu bblofu gorsun ve sevillaya gitsin. Görürüm ben ozmn onun ppismanligini

Melo giderse yerine adam almamıza çok da gerek yok, hamit, emre, bilal gibi oyuncularımız var diyen bir hoca varken, dilediğin şeylere dikkat etmelisin.

Sevilla'ya gitse niye pişman olsun, tamam belki bu kadar sevilmeyecek etmeyecek ama sonuçta adam Türkiye'den fersah fersah ileride bir ülkede hayatını devam ettiriyor olacak?
  • Yaw Hamza'nın da çok umurundaydı zaten. Yönetimin birşey yaptığı yokki. Takımdaki Başkan'da, sportif direktörde, teknik direktörde Hamza. O ne derse o. Melo'ya 3 milyon vermeyede çok razı değil Hamza. O 3 milyonu da yerli oyunculara zam olarak dağıtır. Tasarruf falan hikaye bu takımda.
  • Adamın daha 1 sezon sözleşmesi var. Galatasaray satmadan nasıl gidiyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Adamın daha 1 sezon sözleşmesi var. Galatasaray satmadan nasıl gidiyor çözemedim.

Son sezon alacaklarıni bırakıp transfer olabilir böyle bir kural var diye biliyorum

• quote:

Blöf yapıyor sanıyor ki nasılsa taraftar beni sseviyor yyönetim yollamaya crsaret edemez böyle yapinca sözleşme uzatır. Melonun ne kadar önemli bir futbolcu oolduğunu dusunmeme rağmen isterim ki yönetim bu bblofu gorsun ve sevillaya gitsin. Görürüm ben ozmn onun ppismanligini

Sabri'nin maaşı arttırıldıysa herkesin maaşı arttırılacak.Yönetim bunları düşünecekti.Parayı nereden bulurlarsa bulsunlar beni ilgilendirmiyor.
  • Adamın kaç tane çocuğu var en çok para ona lazım. Sabri'nin 1 çocuğu var napcak parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Melo giderse yerine adam almamıza çok da gerek yok, hamit, emre, bilal gibi oyuncularımız var diyen bir hoca varken, dilediğin şeylere dikkat etmelisin.

Sevilla'ya gitse niye pişman olsun, tamam belki bu kadar sevilmeyecek etmeyecek ama sonuçta adam Türkiye'den fersah fersah ileride bir ülkede hayatını devam ettiriyor olacak?

Arkadaşlar ülkemizi neden bu kadar küçük görüyorsunuz anlamış değilim.Adamlar bizden fersah fersah ilerideymiş falan filan nasıl bir düşünce yapısıdır bu aklım almıor.Pişmanlıktan kasıtı sanırım arkadaşımızın demek istediği eğer giderde 2.4 milyon euroya imzalarsa İspanya daki vergi oranlarıyla ortalama eline geçecek rakamdan bahsediyor gibi düşündüm ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Adamın daha 1 sezon sözleşmesi var. Galatasaray satmadan nasıl gidiyor çözemedim.

Son sezon alacaklarıni bırakıp transfer olabilir böyle bir kural var diye biliyorum

öyle bir saçmalık mı olur :) 2 senleik kontratı olsa 2 senelik alacağını bırakıp gidecek mi yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.çtık
  • quote:

quote:

Açıkçası benim bu yönetim ve hamzadan hiç bir umudum yok. Seneye zaten kayıp yılı olarak geçecek melo olsa da olmasa da. Mutsuz bir melo da ttakima çok ffaydalı oolacağını sanmıyorum.

Melo açısından bakarsak burda kazandığı parayı girdiği ilgiyi goremeyecek. Burda yaptıklarının yarısını yapamayacak. pisman oolacağından adım gibi eminim.

• «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    İspanya'ya gittin mi hiç?
  • quote:

İspanya'ya gittin mi hiç?

Gitmek veya gitmemek değil mesele.

Mesele ülkemizi bir başka ülke ile kıyaslarken kendimizi küçük görmek.

Bu arada İspanya ve İtalya da seyahat amaçlı bulundum ama ülkem gibisi yok.Ne İspanya ne İtalya benim gözümle bizden fersah fersah ileride olacak durumda değiller.

Şuna katılabilirim spor konusunda sadece bizden değil bütün Dünyadan daha iyi durumdalar.
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Küçük görmekle alakası yok. Gerçekleri görmekle alakası var.

İspanya, İtalya'ya bile gerek yok, herhangi bir Avrupa ülkesi bile bizden fersah fersah ileride. Gerek insan olarak, gerek düzen olarak, gerek saygı olarak, gerek hoşgörü olarak, gerek refah olarak, gerek bilim olarak, gerek eğitim olarak, gerek huzur olarak, teker teker sayamayacağım, kısaca medeniyet olarak bizden ilerideler.

Milliyetçi biri olarak, bu gerçeği yok sayıp, "valla hiç birine değişmem" edebiyatı yapmaya gerek yok. Bu gerçeği kabullenirsek ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmuş oluruz yoksa herhangi bir orta doğu ülkesinden bir tık ilerideyiz, hatta o bile şüpheli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.