Şimdi Ara

FEEL Hurricane II KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar ilk once herkezin yenı yılını kutluyorum .Sorum şu Feel marka kasaların performnsı nasıl acaba ? iyibir psu takılırsa nasıl olur -Cooler master düşünüyorum ama kasa+ psu 200 doları geçiyor ..Fiyat olarak feel ler iyi gibi .Malzeme kalitesı, hava akımı, sessizliği nasıl ? iyi bir psu ile nasıl olur ?CM nın yerını tutarmı ? Bu kasayı kullanan arkadaşalr kasalarının resimlerini de koyarlarsa sevinirim.

• Hava akımına lafım yok ancak kullnılan malzeme ve psu bence iyi değil ama dediğin gibi fiyat olarak uygun olduğu için tercihim bu ründen yana oldu benimde
  • Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

eyvallah sende ama ne alaka konuyla hatlar mı karisti .

ayrıca ben o kasaya kadar çok güzel kasalar var mesela asuslara bak.
  • al dostum güzel kasa fena değil sorun olacağını sanmam ben feel kullanıyorum
  • konuyla alakası yokta içimden geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

eyvallah sende ama ne alaka konuyla hatlar mı karisti .

ayrıca ben o kasaya kadar çok güzel kasalar var mesela asuslara bak.

• bende 2 aydır feel II kullanıyorum (standart kasa) AMD X2 3800 ve MSI anakart ile. OC yok...Isınma problemi hiç olmadı 3-4 gün sadece res. atarak cool& quiet modda çalıştırdım (download için ) sıcaklık 38 C civarında seyretti ..ama içindeki fan sayısından dolayı biraz sesli bence + öndeki ızgara üzeri toz topluo (benim odanın biraz pis olmasından da kaynaklanabilir tabi bu durum ) :) Tavsiye ederim bence fiyatına göre güzel kasa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel kasa ben çok memnunum poweri değiştirdim tabi
  • toz toplama sorunu ben de de var, gürültü konusu şimdi yok ama yakında olabilir, malum o kadar büyüklükte fanlar döne döne yakında salınım yapmaya başlayacak
  • Valla dostum iyi hoş kasada soğutmasıda süper. Ama içeriye bi toz topluyor aklın hayalin durur. Bu yüzden beni bezdirdi.
  • slm arkadaş;
    Bana göre kalite olarak cooler master ile kıyaslanamaz. malzeme kalitesi düşük.
    üstünde gelen psu çok iyi değil. ancak O/C yapmam dersen idare eder.
    hava akımı iyi buna diyecek sözüm yok.
    bulabilirsen Psu suz olanından al ve iyi bir psu al.
    Ama yine de sen bütçene göre davran sen beğendiysen sorun yok.

• arkadaş az önce almış.elimize ulaştı.psu sunu beğenmedim.onun haricinde kasa iyi.
  • oncelikle herkeze tşkr ediyorm cvp lardan doalyı ..Sonrada soruyorum bu feel ler AEROCOOL ın taklıdımı .Resmi sitesıne gırdım cok ıyı kasalar var http://www.aerocool.us bunlardan tr de bulmam mumkunmu acaba
  • Herkese Mutlu ve Huzurlu YıllaR!!!

1. Kasada Malzeme kalitesini napıcan? cvp: Hİççç Sadece bi o duvara bi bu duvara atıp tutucam!!!
    2. 550 watt Psu var hiçç olmazsa 350-400 çıksın gerçeği, peki standart kullanıcıya yetmezmi? cvp: YeterrrRRR!!!
    3. Şuanda 90 papele çift büyük fanla 550 watt psu ve güzel bi kasa veren başka hangi marka kasa var? cvp Yook!!!

O zaman!!! ForeVeR FeeL HurriCaNe II

• Bu kasayı gold da ve kadıkoydeki mağazalarda bulabilirsin!!!
  • hava akımı..görünüş..performans...kaliteli güç kaynağı..bunların hepsi fellde mükemmel bir şekilde sunulmuş..

kesinlikle tavsiye ediyorum..tıpkı soğutucu gibi çalışıyor..
  • Feel Hurricane I kullanıyorum süper bikasa, ama 2 birazdaha basit geldi bana
  • Yoo arkadaşım bence II daha güsel duruyo, heleki uçak motoru fanı tam bi güç simgesi!!!
  • bari alcaksan gümüş rengini al. siyah cok cabuk ciziliyo. belli oluor
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

Yoo arkadaşım bence II daha güsel duruyo, heleki uçak motoru fanı tam bi güç simgesi!!!

o birdede var Bence tartışmasız 1in görüntüsüde malzemeside daha iyi
    resimler aşağıda bakın kendiniz karar verin

FEEL HURRICANE I
     FEEL Hurricane II  KASA

FEEL HURRICANE II
     FEEL Hurricane II  KASA

ayrıntılı bilgi
    http://www.kont.com.tr/pages/productList.asp?categoryID=11&brandID=33

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.