Şimdi Ara

FEEL HURICANE DE **BORU SOĞUTMA**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben buraya resim koyamadım aşağıdaki linke bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 25 Ocak 2006 5:41:39 >

• leynnnnnnnnn herif benim fikrimi çalmış.bunu ben düsünyoyurdum.bu adamın yaptıgı gibi.fakat ben soba borusu düşünüyordum.duvardaki delige uygun büyük fan.((hani kahvelerde olur ya))onun onünede bi toz filtresi gibi bişi.

• yaa o ne yaaaa betrin beteri

para verseler ole bişe yapmam ben

Orjinalden alıntı: bkalaz

yaa o ne yaaaa betrin beteri

neden?????

işe yaramazmı?
    kötümü görünüyor...
    kasana yakışmazmı??
    karizma mı??

mantıklı bir cevap ver bakalım...oc yapıyormusun...eğer yapıyorsan herkes gibi vapo falan alamıyorsan böle ucuz yollu amöa işe yarayabilecek çözümlere gidebiliyorsun...
  • quote:

düşünüyordum arkadaş sana yap diyen yok teoride işe yarar gibime geliyor.tabi pratik te ne derece etkili olur yapmadan söylemek zor.

şu zaman kadar ürettiğin bir fikir hakkında açtığın bir topic göremedim varsa bir link koyda bakalım hem aydınlanmış oluruz..
  • ohhooooo bi msj yazdık sansasyon oldu be yaw

arkadaşlar dışarıdan soğuk hava alacağı için şüphesiz ki soğutmaya acayip faydası olucak

ama istanbulda yaşayanlar dışarıdan aldıkları nemli havayı çok ii bi şekilde filtreleyip yozunu pisliğini arındırttırdıktan sonra

birde nemini almaları gerekli yoksa neler olabileceğini sizde benim kadar biliosunuz yanılıo muyum

ben genelde nadiren fikir üretirim ürettiğim zamanda söz ilk senin haberin olucak

ve fazlada topic açmamışımdır kii saçma sapan şeylerle forum u kirletmiim diyee

hee neden yapmam diyosan iğrenç bi görüntüsü varr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleWolf -- 25 Ocak 2006 9:35:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum sen ne neminden bahsedion anlamadım.soludugun havayı sıfır neme indiren bi aletin filan mı var.sen kasa içi fanının kasana hiç nem almadıgınımı düşünüyorsun??

Orjinalden alıntı: okanakintr

dostum sen ne neminden bahsedion anlamadım.soludugun havayı sıfır neme indiren bi aletin filan mı var.sen kasa içi fanının kasana hiç nem almadıgınımı düşünüyorsun??

arkadaşım dış ortamdaki nem ile evin içindeki nemin aynı oluğunu soleme bana özellikle de kışın
  • sen hiç mersine geldin mi buradın havasını bi soludunmu tabiki aynı değildir ama ben odanın içinde hiç hareket etmediğim halde terlediğim günleri biliyorum.onun için nem tatmak istiyorsan seni yazın akdenize bekleriz!! bide kışın nem yok denecek kadar azdır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky33 -- 25 Ocak 2006 10:04:51 >

ayrıca akdenize de gelmiştim asıl nem adana da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleWolf -- 25 Ocak 2006 10:51:05 >
  • şerefsizim aklıma geldi.ama egzoz sistemide vardı benimkindebide kasa cm stacker dıön tarafa 3 tane 12cm fan takıp bunları tek tek pencerenin en altında yan yana ayrı gerişlere bağlayıp egzoz fanlarının hepsini bencerenin üstündeki tek büyük borudan dışarı atmak gibi bişi düşündüm.tabi yapamayacağım için pek kurcalamadım
    Intel i7 10700F --- ASUS B460M-A --- Gainward 3060ti Ghost --- Team Group Vulcan Z 2x8gb DDR4 3000mhz --- MSI MAG FORGE 100R --- Zalman ZM600-TXII --- XPG Spectrix S40G 512GB --- iPhone 13 Pro --- iPad A16 --- Xbox Series S --- Moza R5 --- Sony WX80

• ay ALLAH'ım ..... adamların düşündükleri şeye bak ya....

şaka bir yana bende yapmam ama saygı duyarım...
  • valla aynı şey benimde aklıma gelmişti lakin ben sobalı evlerdeki dışarı açılan delikleri kullanacaktım ama bizim ev sobalı değil hatta bi ara penceremin camını kestirsemmi diye düşündüm ama sonradan saçmalamaya başladığımı anladım
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • Türk dür ne yapsa yeridir Ben bi kere topic başlığına güle güle öldüm BORU SOĞUTMA
    ya allahım adamlar su borularıyla soğutma yapmaya çalışıyolar.Ama 1.si hiç etkili olmaz çünkü sadece 120 lik bir fan war orda,ikincisi boru içerisindeki hava oda sıcaklığı yüksek olduğu durumlarda nem yapar.
    Ayrıca o nem de kasanın içine geri teper walla bu arkadaş nasıl soğuturum diye değil nasıl benim parçaları elime alırım diye yapmış heralde.
    Conreo 6400 2.1@3.8(max) With WaterCooling || Dfi Rd600 || Team Xtreme 2*1 gb ddr800 || Palit 7600Gs Sonic || Seagete 160gb sata2 + 80gb ide || Cm Stacker|| Asus Sata Dwd-Writer || Zalman MFC1 Fan Controller ||

• quote:

Orjinalden alıntı: Jason B.

geçen gün konuşuyoduk arkadaşlarla aspiratörün alemyon borusunu kıvırıp işlemciye doğru versek nasıl olur diye kasa içine 2 tane silikajel koydukmu nem men kalmaz

Kardeş bu silikajel dediğin şey nemi alıyormu, ne işe yarıyor bide nerden bulabiliriz???
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.