Şimdi Ara

FEBE TÜRKİYE KUPASINI 83'TE ALDIĞINDA KAÇ YAŞINDAYDINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN - 4 TÜM VALA..
  • Vallahi ben 3 yaşındaydım.ama hatırlamıyorum.fakat 6 Kasım'ı çok iyi hatırlıyorum.Oradaydım.O anı yaşadım.6-0 ı gördüğümü söyleyebilirim.
  • DUNYADA YOKTUM KI ANASINI SATAYIM göremıcez mı yoksa

• ben 1 yaşındaydım. dedem anlatırdı bana, (tabi ozaman forum falan yoktu) kahvede fenerliler nasıl sevinmişler o kupaya falan filan...
  • -9 yaşındaydım...
  • Çok üstüne gitmeyin çocukların ezikler 20 seneye kadar alırlar nasıl olsa
  • daha doğmama 7 sene var...abim daha yeni doğdu...böyle giderse torunlarım da göremiycek...işallah...
  • -1 yaşındaydım.Herhalde bir sonraki kupayı da oğlum (ya da kızım) -1 yaşındayken alacağız bu gidişle.
  • BEN 1 YAŞINDAYDIM AMA KUPAYI FENER ALDIMI OZAMAN ALMADIMI BİLEMİYORUM BELKİ ALMAMAIŞDIR BİZİ KANDIRIYOLAR AMA GALATASARAYIN ALDINI GÖZÜMLE GÖRDÜM :))))

NEYSE FENRLİLERİ FAZLA ÜZMEYELİM ARKADAŞLAR DAHA ÖNÜMÜZDE LİG MAÇI VAR ONDAN SONRA YAZARIZ GERİSİNİDE :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBPartizans

Vallahi ben 3 yaşındaydım.ama hatırlamıyorum.fakat 6 Kasım'ı çok iyi hatırlıyorum.Oradaydım.O anı yaşadım.6-0 ı gördüğümü söyleyebilirim.

bu topice cevap yazabildiğine göre hala yaşıyosun ve 11/05/2005 deki maçı da gördün anlamına da gelirmi bu sözün
  • -6 yaşındaydım yaw.walla fenerin hiç aldığını görmedik, göremicez de bu gidişle....
  • -1 dim walla
  • 8 ama yinede hatırlamıyorum :)
  • -4 yaşındaydım

ulan fenerin hayatındaki tek başarısınıda göremedik iyi mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.