Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Ayda ne kadar para kazanıyorsun ?

çok değil mazot parası 80-100$ değişiyo
  • Uk 300 puan

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

Uk 300 puan

ben de uk seçiyorum slot machine var sadece?
  • TR 82 puan
  • uzun bi aradan sonra tekrar başladım hadi hayırlısı
  • US 82 puan
  • US 82 puan

• Arkadaslar selamlar,ben suan ingilteredeyim ve bikac parali uygulama gordum ana ingiltere magazasindan alman gerek diyor ve bende UK kredi karti yok alabilecek. Ne yapabilirim?

• TR 82 puan
  • UK 48 puan

• TR 78 puan
  • TR 68 puan
  • TR 82 puan

• UK 30 ve 78 puan

• Selam arkadaşlar benimde referans kazandırmak için açtığım bi blog var şuana kadar 170 kişi oldu featurepointste ancak vpn olayını 150 kişiyken koydum bloga.benim merak ettiğim soru şu şimdi vpndeyken bazen bi uygulamaya 600 puan veriyor gibi gözüküyor bazende %50 bazen 200 puan sürekli değişiyor vpn kapalıyken %50 gözüküyor hep.yani asıl sorum şu bi adam vpn kullanarak bi anda 400 puan çektiyse bana 200 puan geliyormu yoksa gelmiyormu özellikle mikoli88 senle iletişime geçmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

Selam arkadaşlar benimde referans kazandırmak için açtığım bi blog var şuana kadar 170 kişi oldu featurepointste ancak vpn olayını 150 kişiyken koydum bloga.benim merak ettiğim soru şu şimdi vpndeyken bazen bi uygulamaya 600 puan veriyor gibi gözüküyor bazende %50 bazen 200 puan sürekli değişiyor vpn kapalıyken %50 gözüküyor hep.yani asıl sorum şu bi adam vpn kullanarak bi anda 400 puan çektiyse bana 200 puan geliyormu yoksa gelmiyormu özellikle mikoli88 senle iletişime geçmek isterim.

Şimdiye kadr 300 puanlık uygulama gordum en fazla banada yuzde 50si yani 150 geldi.referansın kac puan indirirse %50 kazanırsın.

• UK 78 ve 82 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/FeaturepointsPaylasim

Pending Rewards'da kalan uygulamalarınız için;
    quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Pending Reward bekleyen arkadaşlar için bir kolaylık yapayım

İndirdiğiniz uygulamayı yine aynı VPN ile bağlıyken Feature Points'ten yeniden indirmek için pending reward kısmından tıklayın> İndirme linkine tıklayın>Safaride ilk açılan sponsor... yazan sayfayı anında durdurun,sonra da sayfayı yenileyin. VPN bağlı olacak bunları yaparken.>Oradaki videolardan birini izlerseniz puanınız gelir.>Sonra her pending rewardsda bekleyen uygulama için yapın bunu. Videoların hepsini birden izlemeyin. Pending rewardsda bekleyene tıklayın hangi VPN ile indirdiyseniz sonra da dediğimi yapıp bi video izleyin. FP'ye döndüğünüzde puanınız yüklenmiş olur ;).

Not: Bu işlemler sırasında VPN i hiçbir zaman kapatmayın. Şahsen ben kapatıp denemedim ve sorunsuzca aldım bekleyenleri

Bu yöntemi uygulamayı açmasına rağmen puan gelmeyen arkadaşlar denesinler. Kesin çözüm ben her denememde aldım bu şekilde

Admin: Referans linki paylaşmak forum kurallarına göre aykırıdır. konu içerisinde bu tarz mesaj atmak YASAKTIR! bu mesajlar silinecektir!!!

Admin: Referans linki paylaşmak forum kurallarına göre aykırıdır. konu içerisinde bu tarz mesaj atmak YASAKTIR! bu mesajlar silinecektir!!!

Bu günlerde epey bu tarz program çıktı. Forumdan "berkeozak" isimli arkadaş sayesinde benimde haberim oldu size haber vereyim dedim.

Safari üzerinden giriyorsunuz siteye ve uygulama indirerek puan kazanıyorsunuz. Paypal 5$ 3000 puan. Fotoğraflarla destekleyeceğim biraz sonra.

Link :www.featurepoints.com

VPN KULLANMAK İSTERSENİZ:

Vpn expres mine
    Vpn One click

Admin: konu içeriği forum kuralları dahilinde revize edilmiştir.

07 OCAK 2013 ÖDEME ALINMIŞTIR !!!
    Tıkladıktan sonra 1 dk içinde yattı para.

Renkdaşlar bunlar boş işler bırakın bu saçmalıkları.

Okuyun meslek sahibi olun.
    Paranın gözüne vurun.
    Öyle 3 kuruş için ağız eğmeyin..
    Bu işlerle ülke kalkınmaz.

• Vay be iyi birikmiş bu forumdan başlamıştım :) kendim sadece ilk 5 doları çektim 200 dolar'a yakın birikmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jitanx -- 14 Ağustos 2013; 23:03:21 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.