Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa bir yorum uygulamasından puan aldım dün :) ülkeyi değiştirdim Storedan yorumu yaptım sonrada uygulama pending te iken zaten yorum yaptım gibisinden bi yer var oraya bastım sabah baktıgımda puan gelmişti.şuan haftada 10$ kazanıyorum 70 referansla.
  • bıraktınızmı işi noldu beyler :)
  • İlk 5$'ı 3 günde yapmıştım ama 2. 5$ için 3 haftadır uğraşıyorum ancak ne uygulama var ne video 2744 puanda kaldı bi 3 uygulama gelse tamamda oda gelmiyor kaç gündür, kısaca referans olmadan uğraşılmaz bu işlerle hele hele android'te hiç uğraşılmaz puanlar yerlerde vaktinize yazık kendi android telefonuma kurmamla kaldrımam bir oldu.
  • aynen oyle referans yoksa anca 5 $ almakla kalırsınız...
    sonrası cok zor, referans kazanmaya bakın, her gun referans gelmelıkı puanınız artsız ve duzenlı para kazanabılesınız.
  • US de 3 uygulama var 82 şer puandan kaçırmayın.
  • canadada 2 uygulama var 82 şer puanlı 1ini çektım dıgerı kayboldu :) olsun bugun 4 uyguluma fena değil
  • Bugün 320 civarı bir puan kazandım 150 küsüre Türkiye'de bir Taksi uygulaması vardı. 2 tane de US Store'dan çektim.
  • US'taki 3 uygulama sayesinde 3000 yapıp ikinci 5$'ı da çektim üçüncü 5$ için bi kaç ay uğraşırız artık herhalde
  • 2948'te kaldım iyi mi.

Düzenleme: İkinci 5 $'da tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 11 Mart 2013; 21:53:51 >
  • ben 10$ a çalısıyorum artık sıktı 5$
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

ben 10$ a çalısıyorum artık sıktı 5$

Ref 0 olunca 5 $ bulunmaz Hint kumaşı.
  • 474 puan var, kardeşim Where's My Perry istiyordu 120 puan daha kasabilirsem direkt çekeceğim uygulamayı sonra yine dişimizi sıka sıka 5 dolar. Refsiz
  • US de 2 uygulama geldi toplam puanı 190
  • pc üzerindende oluyormu bu acaba?
    Birde yüklediğiniz uygulamaları tekrar silmek için hızlı bir program varmı yoksa tek tek uğraşacakmıyız.

Android kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usnn -- 15 Mart 2013; 19:45:31 >
  • Referans kod nasil kullanilip nasil ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gundur iyi uygulama gelıyor US de 6-7 uygulama cektım
    referans kodunu sadece ilk kez uygulamaya başlarken girebılıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

İlk defa bir yorum uygulamasından puan aldım dün :) ülkeyi değiştirdim Storedan yorumu yaptım sonrada uygulama pending te iken zaten yorum yaptım gibisinden bi yer var oraya bastım sabah baktıgımda puan gelmişti.şuan haftada 10$ kazanıyorum 70 referansla.

15 gün geçmiş 166 ref oldu iyi yoldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Sıfır referans ile dördüncü 5$ aldım. Gerçekten program bulmak giderek zorlaşıyor.

Anlatır mısın nasıl yaptın?
  • Ref atın beyler pm beklıyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Sıfır referans ile dördüncü 5$ aldım. Gerçekten program bulmak giderek zorlaşıyor.

Anlatır mısın nasıl yaptın?

VPN programları ile farklı ülkeler üzerinden program arıyorum. Program olarak VPN One Click kullanıyorum.

İyi de hemen bitti vpn.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.