fearlessness Kendisi İle Havale yapıcam yanliz kişilik açısından fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkür ederim!
quote:Orjinalden alıntı: dh_erman_dh güvenme güvenme. babana bile güvenmicen bu devirde fearlessness'ı ne kadar tanıyosun da güvenme diyosun. Daha önce alışverişin oldu da dolandırdı mı seni? Yoo. O zaman sus
quote:fearlessness'ı ne kadar tanıyosun da güvenme diyosun. Daha önce alışverişin oldu da dolandırdı mı seni? Yoo. O zaman sus sen niye atlıyonki lafa adam güveniyimmi güvenmeyimmi diye topic açmış bende güvenme dedim.
quote:Orjinalden alıntı: dh_erman_dh quote:fearlessness'ı ne kadar tanıyosun da güvenme diyosun. Daha önce alışverişin oldu da dolandırdı mı seni? Yoo. O zaman sus sen niye atlıyonki lafa adam güveniyimmi güvenmeyimmi diye topic açmış bende güvenme dedim. o da demişki fearlessness hakkında bir bilgn var mı demiş ? bilgin varsa fikrini söylemek en doğru hakkın tabi
quote:Orjinalden alıntı: Siquq fearlessness Kendisi İle Havale yapıcam yanliz kişilik açısından fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkür ederim! bir kez ona 50 m borc vermiştim pot parası yok muş 3 gün sonra laterden atmış hala saklarım maili oyuna girse ss koyardım :)
quote:erman senin ne b*k oldugunu bilioz merak etme Ben senin ne oldugunu bilemicem mesaj sayın 1 oLdugu için
quote:Orjinalden alıntı: dh_erman_dh quote:erman senin ne b*k oldugunu bilioz merak etme Ben senin ne oldugunu bilemicem mesaj sayın 1 oLdugu için erman imzan kural dışı