Şimdi Ara

Fearless (2006) | Jet Li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu jetlinin filmleri genelde cüneyt arkın (malkoçoğlu,karamurat vb.) tipi filmler oluyo

quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov
    Film sadece baştaki yada sondaki bölümler üzerine kurulsa tamam dicem ama değişim süreci o kadar baştan savmaki resmen 2 ayrı filmin birleşmesi gibi olmuş.Hadi o gitti bu geldi devam ediyoruz der gibi ki .Sizi inandırabildiyse sorun yok ama beni tatmin etmedi.

spoiler------>>>annesinin ve kızının ölümüne sebep olması hatta bu ölümlerin sebebini tam bilmeden çıkardığı bir kavga sonucu olması böyle bir değişim için yeterli gibi geliyor.filmde zaten iki ayrı jetli izledik.bence jetli iki bölümde de oldukça başarılıydı
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch

• Ying Xiong (Hero)' a laf yok. Tony Leung oynuyor o filmde - Broken Sword....
    Fearless ise siradan getirin onu doverim, getirin onu da doverim, hepinizi doverim ulen tarzi bir film..

Cuneyt Abi' den kopya yani:http://www.youtube.com/watch?v=P29LmBkUtMg&mode=related&search=

Orjinalden alıntı: solitude_within

Ying Xiong (Hero)' a laf yok. Tony Leung oynuyor o filmde - Broken Sword....
    Fearless ise siradan getirin onu doverim, getirin onu da doverim, hepinizi doverim ulen tarzi bir film..

Cuneyt Abi' den kopya yani:http://www.youtube.com/watch?v=P29LmBkUtMg&mode=related&search=

bence fearless hakkında yanılıyorsun dövüş sahnelerinden daha önemli olan anlatılmak istenen bir konu var bir amacı var filmin senaryosunun,cüneyt arkın filmleriyle alakası olmadığını düşünüyorum...

• Valla izledim, oyle bahsini etmeye deger bir derinlik goremedim ben filmde...

Jet Li' nin su ana kadar tek filmini kayda deger buluyorum. O da Unleashed - Danny The Dog -. Adam bu filmde ilk defa rol yapiyor, yapabilecegini gosteriyor...

Hero zaten benim gozumde Jet Li filmi degildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitude_within -- 21 Ekim 2006; 22:53:37 >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.