Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bakalim sorular cevaplari mi yeni sorulari mi getirecek karsimiza ;) heyecan dorukta. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWD kadar iyi değil ama kötü de değil. Her türlü izlenebilir bir dizi. Son bölümler gayet güzeldi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 19 Eylül 2016; 22:53:40 >
  • Beyler 2. sezon 12.bölüm de 21.07'nci saniyeye çok dikkatli bakmanızı istiyorum yan profilden görünen kişin TWD'de ölen Shane e benzerliği yadsınamaz fikirleriniz ?
  • bu dizi nasıl oluyorda 3 sezon onayını alıyor anlamıyorum resmen cakma ve berbat kurgulu dizi oyuncular felanda öyle.
    madem böyle dizi çekiyorsunuz biraz değişik konu olsun da ilk dedikleri gibi tüm dünyaya virüs felan nasıl yayıldı twn nin öncesi dediler alakası yok :D sardıra sardıra bakıyom sadece twd nin çeyreği bile etmez onda dizi izlediğini hissediyorsun oyuncularıyla
  • twinqle kullanıcısına yanıt
    Eh yani az biraz, Shane'in kafa yapısı,burnu vs çok farklı bundan :) onu da nasıl yakaladın helal.
  • twinqle kullanıcısına yanıt
    Evet aslinda diger bolumler icinde de var sanirim algi yonetimi dizi izlenirligi dusmeye basladi belki ilgiyi bu sekilde tanidik grlen biseyelr ortaya koyarak canli tutmaya calisiyorlar.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Son iki bölümde ayni zombiler var ;) mesela bizim soparlara benzeyen latin bir amca vardi bar sahnesinde hafif kel biyikli biri uc kere gordum bolum boyunca ustelik yakin cekim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Dizibox varken başka siteden niye izliyorsunuz defalarca yazıyoruz sabah 9 da ekliyor adamlar.

2.5 saattir nöbetteyim hala yok

• eczacının omzundaki ısırık zombilerden kaynaklı değilmiş, normal bir insan yapmış değilmi? o bölümdeki çeviriyi tam anlayamadım,
    eğer öyleyse hastalığa ilaç bulduklarıda yalan oluyor böylelikle,
    yani eczacı koloniye yalan söylemiş oluyor durumu idare etmek için
  • dnz20 D kullanıcısına yanıt
    orayı bende tam anlayamadım ama galiba
    ısıran adam vurulmuş ona yardım etmeye çalışırken ölmeden ısırmış sonra ölmüş o yüzden normal
    ama
    belki de geç işliyor olabilir virüs adamın üstünde çünkü son bölümde hasta gözüküyordu belki dönüşüm sürecine girmiştir terliyordu ateşi çıkmış olabilir o da twd den bildiğimiz üzere dönüşümün belirtilerinden

• Madison niye otelin ışıklarını açtı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Madison niye otelin ışıklarını açtı acaba ?

Nick görsün diye açtı ama Travis gördü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Travis o salak bebeyi pesine takmamistir umarim.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    O salak bebe

Agent's of Shield'da görüldü. Muhtemelen bu dizide ölecek.
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Hydaaa saka mi :)) bi de oraya ergen ergen isler bulastirsin iyi valla. Ne demisti deadpool reis , sizin ergen grubunuza dahil olmayacagim... ;))

• yeni bölüm trailerin'de travis elinde kürek 4 tane mezar kapatıyor, şu tavuk çiftliğinde. muhtemelen salak çocuğunu ve diğer serserileri öldürdü.

bence o salak bebe dışında o uc veled ve ciftcinin mezarlaridir, salak bebeyi olduremez o.

orda zaten 3 mezar yok muydu çiftçinin ailesinin mezarı vardı çiftçiyi de ailesinin yanına gömmüş işte
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    aynen öyle zaten 3 mezar vardı
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.