Şimdi Ara

Fdd dergi ve soru bankasi ile 50 bine girebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen sene mf4te 150-200 bindeydim, bu sene hedefim 50 bin.Belki "biz nerden bilelim kardesim" diyebilecegiz bir soru sormus olabilirim ama aslında sorunum şu: dershane basladigindan beri haftalik ortalama 45 saatlik bir calisma yapiyorum ve bu calismanin beni nereye getirebilecegi hakkinda en ufak bir fikrim yok.Bu calismayla temeliminde biraz eksik olmasi nedeniyle dergiyi ve dershane kitabini cozerek anca dershaneye yetisebiliyorum ve baska test cozecek vaktim kalmiyor.Buda gunluk 100-150 arasi soru yapiyor.Simdilik iyi gidiyorum bakalim, ilk girdigim zaman denemesinde 90 binlerdeyken gecen hafta 47 bine kadar geldim.Bu calismayla konu eksigim kalmiyor ama sadece derginin, fdd soru bankasinin ve bazende yaprak testlerin sorularini cozebiliyorum ve bu calisma mf4te beni 50 bine sokabilir mi bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sokar dıye umuyorum fırsat buldukca baska yayınlarda cozmende yarar var dıye dusunmuyor da değlim bakınız fem.
  • inşallah bakalım.başka soru bankasına bakamasamda son aya kitaplar bitmiş olur, bol bol deneme çözerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.