Şimdi Ara

FC Mobile duyuruldu: İşte çıkış tarihi ve oynanış videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA Sports FC Mobile çıkış tarihi duyuruldu
    FIFA Mobile yeni adıyla FC Mobile’ın çıkış tarihi oynanış videosuyla duyuruldu. 26 Eylül’de Android ve iPhone’larda oynanabilir olacak. Hali hazırda FIFA Mobile oynayanlar için ücretsiz bir güncelleme olacak.



    Ayrıca Bkz.FC24'te hangi ligler yer alacak? Süper Lig var mı?



    26 Eylül'de ücretsiz olarak çıkacak



    Real Madrid’de oynayan Brezilyalı yıldız Vini, Jr., FC Mobile’ın kapak yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. FC Mobile, özgün koşu stilleri, penaltı duruşları, belli oyuncular için gol sevinçleri, mobil öncelikli ve dokunsal oyun hızı, yenilenmiş şut sistemi, etkili şut, sert müdahale gibi yeniliklerle geliyor.



    FC Mobile, 500’den fazla takım, 25’in üzerinde lig, 18.000’den fazla oyuncu içeriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi, Premier Lig, Bundesliga, LALIGA EA SPORTS oynanabilir olacak.



    EA’in açıklamasına göre, FIFA’nın mobil oyununa ilgi gösterenlerin sayısı bir hayli fazla. 100 milyondan fazla aktif kullanıcı mobil topluluğu oluşturuyor. 2023, EA Sports için büyük bir yıl. FC Mobile, EA Sports’un FIFA lisansı olmadan ve FIFA adını taşımadan çıkacak ilk futbol oyunu olacak.






    Kaynak:
    https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-mobile







  • v j denen cüce dingil i her yerde görmekten bıktım inatla reklamını yapıyorlar la bu eleman ne oynadığını kendi bilmiyor yeter yani

  • neden konusu yok forumda. FC mobile oynayanlar ana konu açıp konuşsak ya. Varsa link atabilir misiniz ben bulamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.