Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.619
Cevap
12
Favori
164.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere Premier Lig'de Liverpool forması giyen ancak bekleneni bir türlü veremeyen Mario Balotelli'nin Inter'e döneceği iddia edildi.

La gazzeta dello sport'un iddiasına göre Roberto Mancini, Liverpool'da mutsuz olan ve teknik direktör Brendan Rodgers tarafından da adeta 'istenmeyen adam' ilan edilen Balotelli'yi transfer edecek.

Gazete ayrıca Inter ve Liverpool yöneticilerinin uzun süredir yaptıkları görüşmenin ardından anlaşmaya vardıklarını ifade etti.

Roberto Mancini ve Mario Balotelli, 2007-2008 sezonunda Inter'de, 2010-2013 yılları arasında ise Manchester City'de beraber çalışmış ve İngiltere döneminde bir idmanda kavga etmişlerdi.

• Salı PSG ile hazırlık maçı yapıyoruz. Neden psg seçildi anlamadım ama güzel maç olacaktır diye düşünüyorum. Birde as takımlarla çıkılma maddesi eklenmiş
  • Balotelli'den bıktım vallahi. PTT Ligi'nde bile oynayamaz bu adam. Şimdi de İnter in gündeminde.
  • Lavezzi Inter diyorlar

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • PSG ile hazırlık maçı yapılması sezon öncesi yazın kararlaştırılmıştı. Bizimkiler dönüş ucagina Lavezziyi alip gelebilirler.

Podolskinin gelmesini çok istiyorum. Onun bombalarına ihtiyacimiz var.

Balotelliyi zaten taraftar istemiyor. Takima getirmenin bi anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lassana diarra gelir mi beyler? hem bonservisi elinde 16 milyon euro'luk kaliteli bı adam

• Balotelli'nin Inter'e dönmesinin imkanı YOK. Mancini zaten kavga etmişti , takımdaki arkadaşlık ortamı zaten üst düzey. Neden başımıza bela alalım yine ?

Lavezzi podolski keşke gelselerde kanatlarımız uçsa.
    Şu 2'snin ölüsü palacio'dan daha fazla katkı verir.

Lass diara benim görüşüme göre şuanlık gereksiz.

Medel kuzmanovic m'villa varken yenisi mi ?

Yılbaşı için Önümüzdeki 4 gün Londra'da olacağım. Konuyla ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Geldiğimde aktif bulursam çok müteşekkir olurum :)

Yeni yılınız kutlu olsun , size ve sevdiklerinize uğur getirsin.

2015 bizim yılımız olsun !
  • Inter teknik direktörü Roberto Mancini, Galatasaray ile de adı sıkça anılan Alman Milli futbolcu Lukas Podolski'ye kancayı taktı.

Bu sezon Arsenal'de yedek kulübesinden kurtulamayan Alman yıldız, Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan devi Inter Milan'ın da kıskacına girdi.

Milano temsilcisinin teknik patronu Roberto Mancini, Sport Mediaset'e yaptığı açıklamada, "Podolski iyi bir oyuncu ve transfer listemizde yer alıyor. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Londra temsilcisinde forma şansı bulamayan 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon şu ana kadar sadece 328 dakika sahada kalabildi.

Podolski, 2012 yazında Köln'den 11 Milyon Pound karşılığında renklerine bağlandığı Arsenal'de, toplamda ise 82 resmi maça çıktı ve 31 gol atıp 17 de asist yaptı.

İngiliz ekip ile mevcut sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan Podolski, Almanya Milli takım formasını 121 defa terletti ve 47 kez fileleri havalandırdı.

• Balotelli milanli oldugunu aciklamisti cok zor donmesi

• Hep birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara dostlar. Herkese iyi seneler!
  • podolski ve lavezzi adım adım inter'e geliyor. thorir kesenin agzını acmıs gozukuyo :)

• Podolski İnterde, hayırlı olsun. İhtiyacimiz vardi boyle bir çok yönlü oyuncuya.

• Uçur beni Poldi!

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • arkadaşlar maalesef bu transfer bu sene hiç bir işe yaramıyacak çünkü uefa maçlarında oynayamıyacak bunu hatırlatmak istedim ama satın alırlarsa seneye çok işimizi görür

• Amaç uefa değil zaten Inter'i tekrardan şl potasına sokabilmek.

Podolski'yi wenger'den dolayı sadece cl'de bir kaç maçta izleyebildim. Bitmemiş gibi. Ölüsü bile palacio'dan daha fazla iş yapar gerçi.

Şimdi tek eksik alınacak bir sağ açık kaldı gibi.

Kale savunma aynı.

Medel guarin kuzmanovic kovacic podolski icardi.

Şuanlık gözüken orta saha forvet hattı bu.
  • @HAYATI @Brondby IF

Oyuncular sezon içerisinde aynı turnuvada farklı takımlarla oynayamazlar diye biliyorum.

Yani UCL de oynayıp devre arası transfer olup UEL de oynayabilir diye biliyorum.Ya da tam tersi ; UEL den UCL takımına geçip oynayabilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrebel

@HAYATI @Brondby IF

Oyuncular sezon içerisinde aynı turnuvada farklı takımlarla oynayamazlar diye biliyorum.

Yani UCL de oynayıp devre arası transfer olup UEL de oynayabilir diye biliyorum.Ya da tam tersi ; UEL den UCL takımına geçip oynayabilir gibi.

Bende öyle biliyorumda şu kadronun uefa alabileceğine inanıyor musun ? Ben inanmıyorum.

Takımın ligde konsantre olduğu tek şey şampiyonlar ligine kalabilmek. Bunu gerçekleştirirsek bu yaz bu konuyu hayal edemiyorum

• Juve maçı geldi çattı yazan yok Beklentileriniz neler arkadaşlar ?

Bu arada twitter'da okuduğum bir senaryo ;

QPR want M’Vila–Taarabt swap but Inter declined. Inter are focused on Lavezzi and Shaqiri
  • PSG maçının ilk yarısında kadro eksik olmasına rağmen kafa kafaya oynadık. İkinci yarı 8 oyuncu birden değiştirince yenildik. En büyük sorunumuz basit goller yemek. Basit hatalardan gol yersek maçı çevirmek çok zor. Bu maçı kazanmayı çok istiyorum.

Mancinin gelişiyle topla daha çok oynayıp pozisyona giriyoruz ama fazla gol yiyoruz. Bu maçta her an çok dikkatli olmalıyız. Kazanıp kazanmayacağımızı savunmamız belirleyecek. Podolski de maç kadrosunda bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samir Handanovic

PSG maçının ilk yarısında kadro eksik olmasına rağmen kafa kafaya oynadık. İkinci yarı 8 oyuncu birden değiştirince yenildik. En büyük sorunumuz basit goller yemek. Basit hatalardan gol yersek maçı çevirmek çok zor. Bu maçı kazanmayı çok istiyorum.

Mancinin gelişiyle topla daha çok oynayıp pozisyona giriyoruz ama fazla gol yiyoruz. Bu maçta her an çok dikkatli olmalıyız. Kazanıp kazanmayacağımızı savunmamız belirleyecek. Podolski de maç kadrosunda bu arada.

Podolski 11 başlarsa şaşırma

Mancini geldiğinden beri bu dediklerin var ama bir oturmuş sistem yok. Ersun hocam gibi kaos futbolu oynuyoruz.
    Sizin saate göre 22.00 gibi buralarda olurum ben maçtan öncede biraz grafik paylaşıp konuyu neşelendirmek lazım.

Inter-Milan derbisinden sonra Derbi İtalya kaçmamalı.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.