Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.631
Cevap
12
Favori
164.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi renginiz her sene gittikçe koyulaşıyor. Yakında sadece Siyahlar olarak anılacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Mavi renginiz her sene gittikçe koyulaşıyor. Yakında sadece Siyahlar olarak anılacaksınız

Bende şu yurtdışından (tayland) forma getirttirecektim , senin dediğin gibi diğer snee biraz daha koyulaşır diye beklemeye karar verdim.
    Sponsor 2018'e kadar aynı zaten , seneye getirtelim bir tane kovacic forması
  • Kırmızıyı yediler yalnız.
    Britos hareketi kırmızıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Mavi renginiz her sene gittikçe koyulaşıyor. Yakında sadece Siyahlar olarak anılacaksınız

Bende şu yurtdışından (tayland) forma getirttirecektim , senin dediğin gibi diğer snee biraz daha koyulaşır diye beklemeye karar verdim.

Ben de yeni sezon forması almıyorum, kulübün armasını değiştiler diye. Başkanımız olacak adamın, bu hatadan dönmesini ümit ediyorum. Onun yerine 2005-2006 Diadora forması istiyorum ama, burada bulmak zor. Yurtdışı'na da bizimkiler yanaşmaz heralde. Ne yapacağımı bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben de yeni sezon forması almıyorum, kulübün armasını değiştiler diye. Başkanımız olacak adamın, bu hatadan dönmesini ümit ediyorum. Onun yerine 2005-2006 Diadora forması istiyorum ama, burada bulmak zor. Yurtdışı'na da bizimkiler yanaşmaz heralde. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yurtdışından forma getirim vardı 50 liraya falan denk geliyor , bir incele istersen. Getiren arkadaşlar çok memnun.
    Ben ingiltere'ye çıkacağım için ingiliz takımlarıyla eşleşmesini dileyeceğim inter'in , olmazsa bana da aynı yol düşüyor gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışından forma getirim vardı 50 liraya falan denk geliyor , bir incele istersen. Getiren arkadaşlar çok memnun.
    Ben ingiltere'ye çıkacağım için ingiliz takımlarıyla eşleşmesini dileyeceğim inter'in , olmazsa bana da aynı yol düşüyor gibi.

Roma forması var 2008-2009 sezonunun şu an. Onu da Gittigidiyor'dan almıştım. Ayıptır söylemesi 91TL para vermiştim. Türk biri, yurtdışından getiriyormuş hesapta. Ama bir kaç zamandır formanın imitasyon olduğu yönünde şüphelerim var. Büyük ihtimal uzakdoğu'dan gelen imitasyon formaya, 91TL para verdim. Ama 6 sene oldu artık yapacak bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Roma forması var 2008-2009 sezonunun şu an. Onu da Gittigidiyor'dan almıştım. Ayıptır söylemesi 91TL para vermiştim. Türk biri, yurtdışından getiriyormuş hesapta. Ama bir kaç zamandır formanın imitasyon olduğu yönünde şüphelerim var. Büyük ihtimal uzakdoğu'dan gelen imitasyon formaya, 91TL para verdim. Ama 6 sene oldu artık yapacak bir şey yok.

Ya sizin grupta ya liverpool'da gördüm orjinal denilen formaya 126 tl fiyat çekilmiş . Görünce kahkaha attım , aynısını uzak doğudan 50 liraya hallediyorsun zaten.

Bu arada boşa gitmesin okuyan arkadaşlar olur.

Napoli fena bastırdı , umarım iy bitmeden bir gol yemeyiz. Atacağız gibi durmuyor o baskımız gitti.

• Maç genel olarak bizim kontrolümüzde fakat ortada geçiyor. Rizzoli,kırmızıyı vermedi 10 kişi kalsalar rahatlayacaktık. Onun dışında Callejon, Mertens, Insigne ve Higuain den oluşan Napoli hücum hattını ilk yarı iyi tuttuk diyebilirim genel olarak.

Mazzari'nin Andreolli'yi ilk 11 de başlatması büyük kumardı bence. Bir iki pozisyon dışında fena da oynamadı. Fakat üretkenlik anlamında Juan Jesus kadar aktif değil.

Risk almadan saldırıyoruz, şimdilik doğru taktik. Umarım ilk golü biz atarız. Hazır Milan da Roma'ya yenilmişken farkı açmak lazım. Fiorentina ise 3-0 kazanmış. 4. lük yarışından kopmamak için kazanmak zorundayız
  • Şu kaçanları atsaydık maç farka gidecekti . Hala 0-0.
    Ah nagatomo ah..
  • Bizim Liverpool konusunda çin malı formaları orijinal diye millete yutturmaya çalışan uyanıklar var, hadi biz konularımızda bunların çakma forma olduğunu anlatıyoruz millete de, bilmeyenler orijinal forma aldığını sanıp Gittigidiyor'dan alışveriş yapıp kazıklanıyor.
  • Seneye Mazzari ne olacak gidecek mi kalacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Seneye Mazzari ne olacak gidecek mi kalacak mı?

%51 burada. Laudrup , mancini ile anlaşılamazsa tabi.
    Bende kalmasından yanayım 1 sayfa önceki mesajlarımla tezat şekilde. Oynattığı futbol gerçekten hoşuma gidiyor 5 haftadır.
  • Thoir, Mazzari kalacak demişti geçtiğimiz haftalarda ki zaten kalmalı da. Elindeki kadrodan olabildiğince verim almaya çalışıyor. Gayet de aklı başında futbol oynatmaya çalışıyor. Macera aramaya gerek yok. Moratti'nin istikrarsız tavırlarından yeterince çektik zaten. Seneye Mazzari'nin eline sağlam bir kadro vermek lazım. Şimdiki kadroyla yaptıkları bile iyi bir başarı.
  • Derbi başlıyo millet nerdesiniz.

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Niye hiç Guarin ile Hernanes hiç aynı anda oynamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Niye hiç Guarin ile Hernanes hiç aynı anda oynamıyor

Sergen ve Tümer gibiler. İkisi birlikte olmuyor Ben ikisi beraber oynarsa çok daha iyi oluruz sanıyordum ama izlediğim maçlarda beraber fark yaratamadılar.
  • Ambılivibıl şut Kaka.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    İnterin ofansta en iyi 2 ismi bence ilginç.

Kaka ne vurdu bea
  • Guarin ve Hernanes aynı anda oynarsa, kulübede sağlam etki yapabilecek oyuncu kalmıyor. Alvarez ve Kovaçiç formsuz şu aralar. Mazzari, Kovaçiç' ilk yarıda rakiplerin üstüne yem olarak sürüp ikinci yarının ortalarında çıkarıyor yerine taze kan olarak Guarin'i alıyor. Mazzari klasik 1-0 olsun benim olsun taktiği uygulatıyor.

Maç kalitesi oldukça düşük. Hata yapmazsak zor gol atarlar gibi duruyor. İlk yarı çok fazla üstlerine gitmedik (ya da gidemedik) fakat bir gerçek var kazanmak zorunda olan Milan. Bunu kullanmamız lazım. Stres onların üzeirndeBeraberlik de bizi çok mutsuz etmez. İkinci yarının 60 da sonra daha fazla açılacağımız ve gol arayacağımız düşünüyorum.

Ayrıca son olarak umarım Mazzari sırf Zanetti'nin son derbi maçı diye oyuna almak gibi bi hata yapmaz. Geçen Napoli maçında oyuna girdi sağ kanat tamamen felç oldu.

• Milan attı bakalım Guarin Ricky girecek mi
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.