Şimdi Ara

FC BOSPHORUS (CAM+GK) araniyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KITALAR ARASI FUTBOL.

TAKIMIN TEK BIR AMACI VARDIR " HER ZAMAN DAHA IYI OLABILMEK "

TAKIMA HERHANGI BIR SEKILDE UYE ALINMIYACAKTIR.(GK HARICI)

Klubumz acıl olarak ve sureklı olucak sekılde gk lazımdır.overall olarak 90+ olucaktır.her aksam saat 9 dan gece 12 e kadar klubun aktıf oldugu zamanlar gk mevkıını doldurucak bı arkadas aranıyor.

TAKIM UYELERI :

GOKAY_AKEM

LİKEDREAM

fıratsenenn

kmlyurdabak

badwolf34

HER AKSAM EN AZ 5 MAC OLMAK UZERE KLUP AKTIF OLUR.

BU KONUNUN ACILMASI KLUB ICERISINDE KI UYELERIN TAMAMEN ZEVK SOHBET ISTEKLERI UZERINE ACILMISTIR.

su ana kadar kı istatistikler members..

members : GP GLS AST S% P% T%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyakem -- 6 Ekim 2011; 15:02:59 >

• Gökaycım sen uyurken biz 2450 yaptık onu Neyse Cuma ve Cumartesi gecesi var önümüzde koskocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Gökaycım sen uyurken biz 2450 yaptık onu Neyse Cuma ve Cumartesi gecesi var önümüzde koskocaman

ohh shit

edıtlıyorum sımdı abı napalım kım oynuyosa arttırıyo 300 400 yanlız dun aksam oynadıgımızda 4 mac yaptık 1 beraberlık adam ama oynadıgımız bu 4 takım da 6000 ve uzerı geldı sok olduk

• 2508 puandayız daha kac puanda oldugumuzu bılmıyoruz varmı bole bısey ea dan baktım sımdı
  • KUN
  • hayırlıı olsun hocam
    ama bir eşyi anlamadım üye alınmıcaksa niye konu açtın ki yani psn skype vb şekillerde iletişim sağlıyabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa
    KUN

Olm senın xavıesta resmı sımdı aklıma geldı onu bana lınk olarak msj atta duzeltıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

hayırlıı olsun hocam
    ama bir eşyi anlamadım üye alınmıcaksa niye konu açtın ki yani psn skype vb şekillerde iletişim sağlıyabilirdin

bu kimseyi ilgilendirmez... biz burada paylaşım için açıyoruz konuyu. osman senden ricam bir daha konuya yazmaman, hayır dilekllerin için ayrıca teşekkürler

edit:

Gökay kanka link bu; http://www.google.com.tr/search?q=xaviesta&rls=com.microsoft:tr-TR:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7ADFA_tr&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1280&bih=555

1.yada 2.resim olabilir soldan ikisi aynı. 3. resime bakta yarıl 3.resimde; SaBrahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 30 Haziran 2011; 12:19:11 >

• hayırlıı olsun hocam
  • quote:

hayırlıı olsun hocam

Forumda kı dıger arkadaslarımızla klup ortamında sohbet edebılmek ve klubun vızyonu , ıs saatı ıcerısınde mobılden dh gırmek daha kolay oluyo bızım ıcın bu sebeplerden dolayı konu actık.

Tesekkurler.
  • quote:

quote:

hayırlıı olsun hocam

bu kimseyi ilgilendirmez... biz burada paylaşım için açıyoruz konuyu. osman senden ricam bir daha konuya yazmaman, hayır dilekllerin için ayrıca teşekkürler

osman sanki zebani falan ne kötülük ettim düzgün cevap verebilrsin artık sakin olucam insanlara karşı yazmam bidaha merak etme niye 1 daha 1 daha club açıldığını anlayamadım sadece onada beni ilgilendirmez dicen zaten nese bol gollu maçlar yapın inşallah

• quote:

quote:

quote:

hayırlıı olsun hocam

osman sanki zebani falan ne kötülük ettim düzgün cevap verebilrsin artık sakin olucam insanlara karşı yazmam bidaha merak etme niye 1 daha 1 daha club açıldığını anlayamadım sadece onada beni ilgilendirmez dicen zaten nese bol gollu maçlar yapın inşallah

1 açıp 1 kapamadık 8-10 klübümüz var ve bu kimseyi ilgilendirmez

• quote:

quote:

quote:

hayırlıı olsun hocam

Eskı klubumuzden ayrılma kararı kaldık ve emeklerımız ıcın yenı klup kurduk varmı baska soru :)

• dikkat dikkat alert
  • Kanka senın verdıgın dırek resmın lınkı dımı cunku goremıcem tel den ayarlıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Kanka senın verdıgın dırek resmın lınkı dımı cunku goremıcem tel den ayarlıcam.

yok panpa direk resmin linki değildi o kategoriye ait butun fotoların lınk'ıydı.. o linki bilerek verdım mukemmel bır sanat çalışması var orada :D sabri ile ibrahım uzulmez karışımı
  • Aga nolikkkkkk yaaaa hastayim bu cocuga :)))) dun mac yapiyoruz sirtini kaleye yaslamis telefonla konusuyo yeahh yeahh diyo adamin umrunda degil hahahah :))))
  • Nolıkkkk :)

Alı ben gokay agaoglu yaptım oldu.

Resım gozukuyo mu yelden goremıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Nolıkkkk :)

Alı ben gokay agaoglu yaptım oldu.

Resım gozukuyo mu yelden goremıyorum :)

gözükmemi panpa çirozuna sağlık zeval görmesin
  • Hayırlı olsun arkadaşlar klübünüz başarılar diliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.