Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.747
Cevap
18
Favori
347.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bayern'in Real ile baş etmesi zor. Almanya düzgün bi ülke, şeffaflık yüksek. İspanya berbat bi ülke. yozlaşma çok yüksek. şeffaflık yok. Real'e para akıtılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Real, ayricalikli takim. Tamamen katiliyorum bu konuda. Lobisi sayesinde hakemler üzerinde etkili, ihtiyac oldugu zaman ispanya devleti her zaman para akitiyor. En son devletin off-shore sirketi La Providencele stadlarini yenilediler.


    Lakin, Munih de berbat yönetiliyor be abi. Yönetimde her kafadan bir ses cikiyor. Uli hala cok etkili. Rummenigge de hala etkili. Hainer zaten kukla gibi bir baskan. Kaleci almak istiyorlar, Neuerden izin aliyorlar, o da vermiyor. Bahsettigim kaleci, Mamardashvili, Neuer istemiyor ve Daniel Peretzi aliyorlar.


    2020de SLyi kazandilar, Thiago tutup, rotasyonu birkac transferle güclendirseler seri yaparlardi SLde rahat. Gittiler Thiagoyu satip, kadroyu zayiflattilar. Kahn ve Hasan gibi adamlar Haalandi istediler, Lewandowski evladimiz onu kovamayiz triplerine girdiler, Barca zamli 3+1 yillik kontrat önerince Lewandowski Münihi aninda satti.


    Thiagoyu satiyorsun, 4 sene gecti hala yerini adam gibi bir DM almadilar. Kanatlar sorunlu. Gnabry, 2 senedir yatiyor, özel hayatinda sorunlar var, Coman zaten SLde büyük mac alacak bir kanat degil, Sane cok istikrarsiz. Oraya birini almadilar. Ligi kazanmayi Münih cok önemsiyor. Kahn da olsa Uli de olsa digerleri de olsa bu degismiyor. Aslinda, ligi 2.plana atip, SLye odaklansalar ve su sacma her sene kar yapalim politikasindan vazgecip, 3-4 senede bir zarar yazmayi göze alip, ihtiyac olan topculara parayi acimasalar Realle de Cityle de her türlü bas ederler. Bunlar, her sene ligi alalim, 4-5 senede 1 kez SLyi alirsak yeterli kafasindalar.


    Real, aslinda son senelerde o kadar güclü degil. Ronaldolu zamanlarda Real baska seviyenin takimiydi. Su anki Real, iyi savunup, ilerde Viniciusun eline bakan bir takim. Ortasahada hep ayni tip adamlari aliyorlar, Kroos ve Modricin yerlerini doldurmak yerine fiziksel topculari topladilar. Lakin, Münih o kadar cok sorunluydu ki, takimin fizik kalitesi yerlerde, kanatlardan üst düzey verim alinamamasi ve Kimmich-Vinicius eslesmesi varken bir de 3 gol hediye eden Min Jae piyasaya cikti.


    Bu yazki hamleleri mantikli buluyorum bu yüzden. Olise, Xavi Simons. Klasik kanatlar yerine daha cok top yapan, birden fazla topcuyu calimlayabilen yaratici kanatlar. Ortasaha göbegini de Palhinha-Pavlovicten kurmak istemeleri de mantikli. Lakin, nasil bir savunma hatti kurulacagi ve Kimmichin rotasyon icin tutulmasi önemli bence. Davies, 2 senedir yatiyor. Upamecano-ito stoper 2lisi nasil olacak ya da Tah-ito 2lisi? Sagbekte Boey ve Stanisic bu seviyeye adapte olabilecekler mi? Savunma hattinda cok fazla soru isareti var.





  • dezgah lan bu bayern palhinhayi 60m euroya almis :d kompany ingiliz kluplerine iyi kıyak cekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    ben 2001 sonrasını hatırlarım, Bayern'de 20 senedir bu tarz kadro mühedisliği hataları oldu, genelde 5 yılda bir falan batırırlar. 2010 sonrası yaşanan büyük yükselişi ayrı tutuyorum.

    geçen sene mesela orta saha göbeğine (ki takımın beynidir orası) adam almayıp, Kimmich'i göbeğe evirtmeye çabalamaları zaten şunu gösteriyodu: Bayern yönetimi için tepe seviyeyi hedeflemek bir zorunluluk değil. adamların kafa şu: takım öyle ya da böyle bi başarı elde etsin, taraftarlar isyan etmesin, yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Thiago cok önemliydi, delici özelligi, pres altinda top tutmasi, hat kirici paslari derken Kimmichle birbirlerini cok iyi tamamliyorlardi. Belki sakatlik yüzünden, belki Goretzkayi Alman olmasi yüzünden ilk 11 oynatma hirsi yüzünden, kontrat yenilemek üzereyken, bir anda adami gözden cikardilar. Goretzka, box to box olarak takilmaya baslayinca da tüm yük Kimmichin üzerine bindi.


    Uli ve Rummeniggenin ikisinin benzer kafa yapisinda olmasi zaten sorun. Güya biri eski kafali, digeri modern. En güzel örnek, 2018. Yeniden yapilanacagiz, 300 harcayacagiz derken, ligde toparladiktan sonra, yeniden yapilanmaya gerek yok demeye basladilar ve 300ü harcamadilar. Dedigim gibi, ligi almak önemli, lig bizim terayagimiz, onsuz olmaz, 5 senede 1 SLyi alsak yeterli düsüncesindelerdi. Kar yapmaktan vazgecmemeleri anlamsiz bir aliskanliga dönümüs durumda. Borclanmayalim düsüncesinde olsalar, anlasilir da, kasanda 300 varken, sezonu karla kapatmak icin o paraya dokunmuyorsan, bunun adi enayiliktir, rekabette geri kaliyorsun. En azindan 5 senede 1 zarar yaz, 200-300 neyse harcayip kadroyu düzeltirsin. Zaten evlatcilikta baska bir sorun. Müllere sirf altyapidan cikti diye bu yasinda 21 milyon avro maas veriyorlar jest olsun diye, hem de 3 senedir. Buna diger topcular tepki verseler de seslerini cikaramiyorlar mesela.


    Kafasi calisan, dogru isler yapan Hasan vardi, ona da dogru düzgün bütce vermediler, taraftarlar hep Hasana isyan etti. Altyapiyi Hasan adam etti, Zirkzeeden 48.3 milyon avro kar yapmislar, Hasan sayesinde. Altyapiyi wonderkidlerle doldurdular, hep Hasan sayesinde. Zvonareklerden İrankundalara kadar hepsini Hasan aldi.


    Eberl ve Freund geldikten sonra biraz degisim var. Eskiden, kadrodan biri ayrilmadan transfer olmayacak derlerdi, Freund, daha yapacak cok isimiz var demis itonun tanitim toplantisinda. 2020 SL kadrosunu 1 SLyle kapatip, kadroyu mindar edip, bu sene de ligi de kaybedince, seneye SL finali Allianz Arenada. Finalde olmayi cok istiyorlar.





  • Desire Doué PSG
    Xavi Simons Leipzig
    Olmo Münih

    olacak gibi görünüyor

    Seyh devreye girip Doué ve Simonsu Münih’e birakmadi. Simonsu bonservisiyle vermekten de vazgectl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xavi Simonsta Münih, 60 milyon avronun üzerine cikmayinca, Seyh Leipzige kiralamaya karar vermis.


    Mazroui, 15.5 milyon avro+4 milyon bonus karsiligi West Hama gitmek üzere. United, hala cabaliyormus Mazroui icin.


    De Ligt- Upamecano arasindaki tercihi, Uli reis yapmis. Upamecanoyu asla birakmam aciklamasi da yapti. Münih, 50+bonuslar istiyor De Ligt icin.


    De Ligt ve Coman icin biz de devreye girebiliriz bence.

  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.