Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.524
Cevap
64
Favori
1.486.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    quote:

    Orijinalden alıntı: ex_silver

    Buda Leo Messinin nasıl bir futbolcu olduğunu bize gösteren karşılaştırma.

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club



    Sitenin adı ne hocam?

    http://www.squawka.com/comparison-matrix




  • Barcelona da yeni transferlerin ilk 18 maçtaki gol ve asist istatistikleri. Alexis: 9 (7+2), Neymar 15 (6+9), Suarez 16 (5+11)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 3 Şubat 2015; 21:42:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ex_silver

    Barcelona da yeni transferlerin ilk 18 maçtaki gol ve asist istatistikleri. Alexis: 9 (7+2), Neymar 15 (6+9), Suarez 16 (5+11)

    Ama olur mu Suarez hiçbir şey yapmıyor çöp resmen.
  • Barcelona'nın deneyimli sağ bek oyuncusu Dani Alves, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

    Yıldız futbolcunun menajeri Dinorah Santana, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle Alves'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmasına kesin gözüyle bakılmasına rağmen henüz bir hamlede bulunmadığını açıkladı.

    Cadena SER'e konuşan Santana, "Bizimle temasa geçen kimse olmadı. Ben bu sessizliği artık Alves'i istemediklerine yoruyorum. Bu sebeple de en kısa sürede yeni kulüp arayışlarına başlayacağız. Barcelona'yı beklemeyeceğiz. Alves burada yedi yılını geçirdi her zaman gerçek bir profesyonel olarak hareket etti." dedi.

    Kulübün bir ayı aşkın süredir bir sportif direktörü olmadığına da değinen Santana, "Zaten Zubizarreta da bizimle hiç konuşmamıştı. Alves artık istediği kulüple görüşme hakkına sahip." diye konuştu.

    2008 yılında Sevilla'dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, Barcelona forması altında iki Şampiyonlar Ligi, dört de La Liga şampiyonluğu yaşamıştı.




  • Ölümcül derecede hasta olan 8 yaşındaki Kosta Rikalı bir çocuk, dün Messiyle tanışmaya Barcelonaya gelirken hayatını kaybetti. @tribundergi
  • Sonunda bu Suarez denen futbol zekası sıfır olan adamın şişirilmiş bir balon olduğunu anlamış bazıları.Bu adamın Messi ve Neymar'ın önünde oynatılması izleyicilere hakarettir.Çok boş adam gördüm ama bunun gibi bir balon görmemiştim.


    Muhtemelen bir daha böyle büyük paralara böyle beş para etmez bitik adamlar alınmaz takıma.Sanki bizim üç büyükleri yönetiyor adamlar,bu kadar rezalet bir transfer yönetimi olamaz.
  • 33 yıllık bir kulüp geleneğini sonlandırarak formasının ön kısmına Qatar Airways reklamı alan Barcelona, ünlü havayolu şirketi ile varolan sözleşmesini uzatması halinde 1957 yılından beri maçlarını oynadığı 99 bin 354 kapasiteli Nou Camp Stadı'nın adını değiştirebilir.

    Sporx.com'da yer alan habere göre; konuyla ilgili açıklama yapan Qatar Airways CEO'su Akbar Al Baker, "Şirketimiz açısından her şey mümkün. Nou Camp'ın adına ilişkin değişiklikler dahil olmak üzere sürprizlere açığız. Stadın ismine şirketimizin adının eklenmesi gayet olası" ifadelerini kullandı.

    Barcelona Kulübü Başkan Yardımcısı Javier Faus ise "Qatar Airways ile yeni bir anlaşma yapmak üzereyiz. Son karar bu sene içerisinde verilecek. Kendileri ile çalışmaktan dolayı son derece memnunuz ve aramızda hiç bir sorun yok" dedi.

    Lan her şeyi batırdınız. Bari şu Stadın adı ile oynamayın rezil herifler.




  • Bugün Neymar'ın doğum günü. Bizde kutlayalım bari

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

    Bugün Neymar'ın doğum günü. Bizde kutlayalım bari

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club

    ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club


    Aynı zamanda ronaldonun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzun zaman sonra yazabiliyorum ancak. Is geregi sehir degisikligi olunca epeyce zamandir ugrayamadim buralara.

    Beyler yapmayin etmeyin yahu Suarez'i tartisiyor olamazsiniz. Suarez gibi bir forveti Barca bir daha sevse bulamaz. Bu sezon adami yok sayin. Hele takima iyice alisip kendini takim arkadaslarina kabul ettirsin, oyun sistemine bir alissin ondan sonra seneye gorursunuz. Umarim acele ve yanlis bir kararla sezon sonu falan gonderilmez.

    Suarez iyi oynayamiyorsa ya takim hatalidir ya da TD hatalidir. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez'i bi maçla itin gözüne sokmuşsunuz resmen. Yuh be arkadaş yuh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    Suarez'i bi maçla itin gözüne sokmuşsunuz resmen. Yuh be arkadaş yuh.

    Bi maçla dedi ya la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona'nın başarılı forvet oyuncusu Pedro, sezon sonunda kulüpten ayrılabileceğini söyledi.

    Basın mensuplarına konuşan Pedro, "Barcelona'da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Şimdilik kulübümde mutluyum ama yarın neler olacağını bilemeyiz. Sezon sonuna kadar tek düşüncem takımımın başarısı. Sonrasında neler olacağını hepimiz göreceğiz." dedi.

    Düzenli olarak forma giyememesinden fazla şikayetçi olmadığını belirten yıldız futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "Yine de benim için zor bir durum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum."

    Bu sezon 10'u ilk 11'de olmak üzere 20 lig maçında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 11 yıldır formasını giydiği Barcelona'da dört lig, iki de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.
  • Real bugün yenilirse ki büyük olasılık yenilecek , şampiyonluk şansımız realden fazla olur bence .Ama süpriz yapıp o kadar eksikle kazanırlarsa bi daha zor puan kaybedelerler nou camptaki maç hariç



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 7 Şubat 2015; 17:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez balon falan değildir buradaki herkesin yüzünü kızartacak belki bu sezon belki gelecek
  • İspanya Primera Lig 2014/2015
    Tarih : 08.02.2015 22:00
    Stadyum :San Mames Barria
    Athletic Bilbao v BARCELONA
    NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76)

    Son 5 maçta; 3 galibiyet 1 malubiyet 1 beraberlik aldık.

    Barcelona, Athletic Bilbao karşısında oynadığı son 34 lig maçının biri hariç hepsinde gol buldu. Katalan ekibinin bu maçlardaki gol ortalaması 2.35.

    Neymar bu sezon tüm lig ve kupalarda toplam 26 golde rol oynadı (22 gol, 4 asist) ve böylece İspanya'daki ilk sezonda elde ettiği sayıya şimdiden ulaşmış oldu.

    Bilbao, geçen haftaki Levante galibiyetiyle, yedi maç süren kazanamamazlık serisine son vermiş oldu (2B 5M). Bu aynı zamanda onların, Mart 2009'dan bu yana en kötü serileriydi.

    Böylece Bilbao'nun, dokuz maç süren kalesini gole kapatamama serisi de sona etmiş oldu. Bilbao, bu maçlarda toplam 14 gol yedi.

    Barcelona ligde son dört maçını, maç başına dört gol ortalamayla kazandı.

    Athletic Bilbao, kendi sahasında oynadığı son dört maçını kazanamadı (1B 3M). Son iç saha galibiyetleri Kasım 2014'te gelmişti.

    Barcelona bu sezon deplasmanda en az gol yiyen takım (5). Katalunya devi, 11 deplasman maçının sekizinde kalesini gole kapattı.

    Bilbao, bu sezon ligde, Aritz Aduriz'in sahada olmadığı sürelerde hiç gol atamadı (419 dakika).




  • bugun mutlaka kazanmasi gerekiyor Barca nin... yine kuponlari yatirirlar mi
  • Bugün saat 22.00' da athletic bilbao ile maçımız var. Şampiyonluk yolundan kopmamak için mutlak bir galibiyet gerek. Son haftalardaki yükselen formumuzu sürdürüp maçı farklı şekilde kazanacağımıza inanıyorum. Suarez' den özellikle iyi bir performans bekliyorum, beni yanıltmaz inşallah.

    Ha bu arada Messi' den de +2 gol bekliyorum, benim için 2012 yılından sonra artık istatistik anlamında kanıtlaması gereken birşey kalmadı ama bazı insanlar( fifa ballon d or) futbolcuları sadece " istatistikleri" üzerinden değerlendirdiği için gol ve asistlere devam edip bu yılı kesinlikle gol ve asist kralı olarak bitirmeli. Şu an 2015 yılının açık ara istatistik kralı olduğunuda belirtirim, nazar değmesin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.