Şimdi Ara

FB Ülker Nike Çubuklu Forma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Yan ürünlerde var wenger montu felan gelmiş almak için basketbol fanatiği olmaya gerek yok .

FB Ülker Nike Çubuklu Forma

Wenger montu.

• Fb tv de lansman var
  • Kırmızı reklam ne kadar salakça bir şeydir. Aynı ülker futbol takımında lacivert ya da beyaz reklam yapıyor burada kırmızı.
  • nike kaliteli harbiden ama adidas futbol takımınızı kaptırmamak için ciddi bir parayı bayılacaktır diye düşünüyorum. gs'den sonra fb de nike'ye geçerse adidas bitme aşamasına gelebilir türkiye ligi'nde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

nike kaliteli harbiden ama adidas futbol takımınızı kaptırmamak için ciddi bir parayı bayılacaktır diye düşünüyorum. gs'den sonra fb de nike'ye geçerse adidas bitme aşamasına gelebilir türkiye ligi'nde.

Kayseri,sivas birde kasımpaşa kalıyor ellerinde sanırım. Ve onlara da pumanın bursaspora gösterdiği ilginin yarısını göstermiyor hatta bize bile göstermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sócrates
    Wenger montu.

tabi ki. elini cebine atmak istediğinde sokamayacaksın özelliği var montun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Nikela ne alakasi var la ? Abdullahi tasarimci olarak adidas secmiyordu merak etmeyin

Tasarımları Kiğılı belirlese bile şu formaların omuzlarındaki 3 çizgi saçmalığından kurtulmuş oluruz.

O üç çizgi niye rahatsız ediyor ki sizi anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Nikela ne alakasi var la ? Abdullahi tasarimci olarak adidas secmiyordu merak etmeyin

Tasarımları Kiğılı belirlese bile şu formaların omuzlarındaki 3 çizgi saçmalığından kurtulmuş oluruz.

O üç çizgi niye rahatsız ediyor ki sizi anlamış değilim.

Senelerdir aynı ayrıntıyı görmek bayıyor. Diğer yandan klasik çubuklu tasarımının baş düşmanı.

• renkler çok soluk begenmedim
  • Ülker olduğu sürece güzel olmayacaktır.
  • quote:

quote:

nike kaliteli harbiden ama adidas futbol takımınızı kaptırmamak için ciddi bir parayı bayılacaktır diye düşünüyorum. gs'den sonra fb de nike'ye geçerse adidas bitme aşamasına gelebilir türkiye ligi'nde.

Kayseri,sivas birde kasımpaşa kalıyor ellerinde sanırım. Ve onlara da pumanın bursaspora gösterdiği ilginin yarısını göstermiyor hatta bize bile göstermiyorlar.

anadolu takımları zaten katalogdan seçip giyiyorlar sanırım adidas'ın ciddi bir beklentisi yoktur onlarda. bir tek bjk kalır ellerinde fb'yi de kaybederlerse.

kalite konusunda dediğin doğru ama, türk takımlarına yaptıkları formalarla chelsea, real madrid, marsilya'ya falan yaptıkları arasında uçurum var adidas'ın.. 2 formayı yan yana koyunca çok sırıtıyor.

nike alırsa fb'yi de gs gibi elit kategoriye koyar diğer büyük takımlara yaptığı formalarla aynı kaltiede üretir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://instagram.com/p/hbSyufRouS/

Abi Nike bir başka ya
  • quote:

quote:

quote:

anadolu takımları zaten katalogdan seçip giyiyorlar sanırım adidas'ın ciddi bir beklentisi yoktur onlarda. bir tek bjk kalır ellerinde fb'yi de kaybederlerse.

kalite konusunda dediğin doğru ama, türk takımlarına yaptıkları formalarla chelsea, real madrid, marsilya'ya falan yaptıkları arasında uçurum var adidas'ın.. 2 formayı yan yana koyunca çok sırıtıyor.

nike alırsa fb'yi de gs gibi elit kategoriye koyar diğer büyük takımlara yaptığı formalarla aynı kaltiede üretir diye düşünüyorum.

Ama katalogda olsa adidas resmen içine etmiş yani o nasıl bir şeydir ya ptt 1.lig olsa anca olur.

Karabüğün lesconları (ki Türk marka) tip açısından onlara bin basar hatta parçalıları bizim parçalılarada bin basar. Fener spartak moskova kadar değerliyse alırlar elite.

Gs gibi yaygın store ağı olmayan ve taraftarında lisanslı ürün alma alışkanlığı olmayan bir takımı bile elite alıyorlarsa bizi rahat alırlar. Ki zaten elit olmasa bile olur geçiş senein atletico formasının sarı laciverti yapsınlar satış rekoru kırar. Geçen footballkitnews de gördüğüm nike ın alt lig takımlarına yaptığı formalar dikim,kalite,tasarım açısından fenerinkilerden iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Nike candır.

Gerisi heycandır.
  • Nike da seviniyordur he düşünsenize, 2 renk 2 çubuk tamam gönder renk geçişleri arkaplanlar hiç birşey yok :D az işçilik çok beğeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Nike da seviniyordur he düşünsenize, 2 renk 2 çubuk tamam gönder renk geçişleri arkaplanlar hiç birşey yok :D az işçilik çok beğeni

Yav yemişim renk geçişini, arkaplanını. Bizim forma kültürümüz sade çubuklu formadır. Saçma sapan yok kuş deseni, yok mavili renk geçişleri bilmem neler 2 senedir formaların içine ettiler. Takımın imajı formalar sayesinde sıfır şuan.
  • kırmızı ülker yazısı hariç güzel
  • Renkler soluk geldi sanki bana biraz resimdeki gibi olsa süper olurdu ama yinede adidas dan iyidir tasarım olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.