Bildirim
FB STADYUMUN İSİM HAKKI SATILSIN MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kesinlikle satılmalı
şükrü saraçoğlu adını taşımasından hiç memnun değilim. -
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
kesinlikle satılmalı
şükrü saraçoğlu adını taşımasından hiç memnun değilim.
neden renktaş benim bilmediğim bi olayımı var Saraçoğlu'nun -
Stat içerisinde, sadece belli bir alanın isim hakkı satılmayacak mıydı? -
Stadın adı markaya kiralanacak zaten merak etmeyim TT gibi değil ama Dünyaca marka olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
Stadın adı markaya kiralanacak zaten merak etmeyim TT gibi değil ama Dünyaca marka olacak
Hocam zaten sen söyledin diye Xabi'de gelmişti.
Hocam şaka yağtığımı biliyorsun değil mi -
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI AYNI GS NİN YAPTIĞI GİBİ 10 YILLIĞINA SATILMALI MI. ÇÜNKÜ İŞİN İÇİNDE CİDDİ PARA VAR. YAKLAŞIK 150 MİLYON YUROYA GS SATMIŞ... FB EN AZ 200 EDER...
MESELA TURKCELL ARENA, STAD DE VODAFONE, NAVEA STADI FALAN...
stad de vodafone nedir yahu -
quote:
Stadın adı markaya kiralanacak zaten merak etmeyim TT gibi değil ama Dünyaca marka olacak
Beko bir dünya markası.... -
Bence isim Fenerbahçe stadı olmalıydı. isim hiç değişmemeliydi. Eğer illa ki bir isim gerekecek ise bu tirbünlere verilebilirdi. Telsim, Migros yerine Şükrü Saraçoğlu Tribünü,Lefter tribünü falan olabilirdi... -
Talip varsa satılmalı. Başarı için artık para gerekiyor en iyi örneğini Olimpiyatlarda gördük maddi desteği göremeyen sporcular ya gitmek istemedi gidenler de elenip geri geldi. -
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
quote:
Beko bir dünya markası....
dünya markası olmasada olur
o parayı bizim rambo versin onun ismini bile koydurturum ben olsam -
Endüstriel Futbola -
stadın adını yonetimimizde bulunan ali koc un sirketlerinden birinin ismi verilebilir aliden de para alırız biraz mesela ne olabilir
koc gibi olabilir meselabiraz igrenc oldu ama para için deger
-
KOC ALLİANS STADİUM -
quote:
Orjinalden alıntı: sangokudbgt
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
quote:
Beko bir dünya markası....
dünya markası olmasada olur
o parayı bizim rambo versin onun ismini bile koydurturum ben olsam
Bende bir Galatasaray'lı olarak arkadaşa katılıyorum.İsim marka bunların pek bir önemi yok önemli olan buradan gelecek para.En çok parayı kim veriyorsa ona verilir.Bugün dünya devi bir klüp olan Arsenal'in stadının adı Fly Emirates bilindiği üzere bir havayolu şirketi.Adamlar Arsenal'e para yağdırıyor.Yanılmıyorsam stadı bile Fly Emirates yaptı.Stadın 500 milyon euroya yapıldığını duymuştum ayrıca stad ismindende çok para kazanıyor Arsenal.Bu şartlar düşünüldüğünde eğer kendi ligimizde Ronaldinho,Etoo,Henry,Kaka v.s gibi yıldızları izlemek istiyorsak kulüplerimizin her türlü ekonomik katkıdan yararlanması şart.
-
quote:
Orjinalden alıntı: selimbilmez
KOC ALLİANS STADİUM
vay abi hangi rüzgar attı yaww
-
bence satılsın para kazandırır gs 150 milyona satmış biz 200 /10=20 milyon euro -
Arena lı Camplı bişe olsun. -
Galatasaray yaptı koşun hemen sizde yaptırın -
150-200 milyon yuro ise hiç beklenmeden satılmalı
Benzer içerikler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- fenerium alt avis tribünü neresi
- passolig para çekme
- aziz yıldırım mafya mı
- pivot santrafor ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X