Şimdi Ara

FB-GS TR KUPASI MAÇINA ORGANİZASYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buradan ben ve halilozt arkadasımız 8 martaki kupa macına migros tribunune gidiyoruz. DH üyeleri olarak bu maça gelecek olanlar varsa maç günü stad önünde bulusalım. maça gelecekler migros tribnununden bilet alsınlar. Buraya da yazın kimler geliyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 27 Şubat 2006; 17:05:25 >

• ben ben bennnn ben geliyom
  • bende gelecem
  • Çok isterdim ama
  • bende gelcemde tam nereye gidcegim belli degilama migros gelirim ben size söylerim
  • siz gidersiniz de ben geri kalırmıyım.......geliyorum...hemen bilet alıyorum...migrosta buluşalım inşallah
  • beyler buluşalım da nasıl buluşacaz msn yazın bari de ona göre buluşalım görüşelim birlikte olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biletler 44 milyondan fazla deilse gelecembeşiktaş maçına gidemedimpara yoktu
  • biletler normal 25 ytl kart sahıplerıne 22 ytl. migros tribunune bilet alın. maçtan bir gun önce msnde bulusur tlfnları alır ve stad onunda bulusuruz
  • Kadıköydeki gs maçları tad vermiyor artık.asy e gitmeyi planlıyorum.Varmı deplasmana gelen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

biletler normal 25 ytl kart sahıplerıne 22 ytl. migros tribunune bilet alın. maçtan bir gun önce msnde bulusur tlfnları alır ve stad onunda bulusuruz

çok iyi o zaman yahu
  • aslında gs li arkadaşlarla birlikte gitmek süper olur..dostluk açısından.
  • BEYLER PANKART AÇALIM BİDE DONANIMHABERGENÇLİK
  • pankart olayını ben de düşündüm aslında. halil bjk macında düşündüğünü sahay yansıtamadı hepimiz elimize DONANIMHABER in bir haefini alabılırız aslında. iyi reklamımız olur sitede
  • 2 gun içinde belli olacak gelip gelemiyceğim..
  • bu arada bende kart yok ama bilet nasıl alcagım bu arada bilet fiyatları ne kadar
  • biletler bugun satısta. normal fiyat 25, kart sahiplerine 22ytl. isteyen alabiliyor.
  •  FB-GS TR KUPASI MAÇINA ORGANİZASYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Kadıköydeki gs maçları tad vermiyor artık.asy e gitmeyi planlıyorum.Varmı deplasmana gelen?

Gel hocam gel seni kapalıya alalımYanında KillForYou! atkınıda getir ok?

Şaka he alınma
  • bende belki gelebilirim haber veririm arkadaşlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.