Şimdi Ara

FB Derbi maçı kaderi belirleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi kaderi belirleyecek

Fenerbahçe'de çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçı kaderi belirleyecek. Sarı Lacivertli takımda derbinin kazanılamaması halinde taşlar yerinden oynayacak.

Torku Konyaspor maçında alınan mağlubiyetten ziyade ortaya konan hırssız futbol yönetim ve Başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini çekerken, derbi maç düşünülerek şimdilik bir eylem yapılmadı.

Sarı Lacivertli Yöneticilerin takım ve teknik heyete son kredi olarak Galatasaray Derbisini verirken, galibiyet dışındaki her sonucun şampiyonluk yarışına havlu atmak anlamına geldiği görüşündeler.

Fenerbahçe tarihinin en büyük bütçeli takımını kuran yönetimin takım ve teknik heyette radikal değişiklikler yapmayı düşündükleri ancak şimdilik derbiyi bekleme kararı aldıkları öğrenildi.

Derbiler öncesinde daha öne takımla yemek yiyen, antrenmanlara gelerek moral veren sarı lacivertli yöneticilerin bu derbide geleneği bozacakları ve takıma tepkilerini belli edecekleri de gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli yönetim gibi taraftarların da takıma tepkisi var. Deplasmanda oynanan derbilerde takımı tesisten uğurlayan taraftarların bu sefer organizasyon yapmama kararı aldıklar ve bu şekilde protestolarını belli edecekleri ifade edildi.

Derbinin hazırlıklarını da aralıksız sürdüren sarı lacivertli takımda sakatlığı atlatan Robin Van Persie'nin derbide ilk onbir de sahaya çıkması bekleniyor. Ofanstaki eksiklikler nedeinyle tepki toplayan Vitor Pereira'nın derbiye nasıl bir taktik anlayışla çıkacağı da merak ediliyor.

Kaynak: Lig TV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
  • Zaten her sene aynı terane öfkeyle kalkan zararla oturur. Aziz Yıldırım döneminde hep başarısızlığın faturası yararlı insanlara kesilmiştir, geçen senede takımda iş yapan oyuncular kurban edildi, hatanın kendi getirdiği teknik direrktörlerde ,kendi yönetiminde olduğunu göremedi,bir kerede insan ben hata yaptım,kulübü kötü yönetiyorum kötü başkanım der. Ama nerde..
  • Ne kaderi yahu, çoktan iş işten geçti. Tren kaçtı. Bir takımın, bir hocanın ayağına 100 kere fırsat gelir de her seferinde taraftarı kanser mi eder, hepsini mi geri teper be vicdansız. Bu kadar da olmaz kardeşim.
    Ne derbisi. Ta içerideki o saçma golle kaybedilen Gs derbisinde, 2-0dan 2-2 biten akhisar maçında kıçına tekme basılmalıydı. Haydi ilk devre alışma süreci falan fistan dediniz. 2. devrede hâlâ aynı sorunların devam etmesine ne demeli.

Kime neye güvenerek alternatif santrafor & eksikliği bas bas bağıran 2 yönlü ya da ofansif üretken ortasaha transferi yapmadan devam edersiniz. 3 kulvar, sakatlık, ceza, formsuzluk vb hiç mi akıl edemediler. Herşeye rağmen yine üst üste fırsatlar geldi, yine kanser eden bir oyun oynatarak vasıfsız vitor 2 kritik maçta 5 puan kaybetti. Derbi falan beklenmeden acilen kovulması lazım.
    Şu oynanan rezil futbol & şovmen vasıfsız & diktatör önderliğindeki yönetimin yanlışlarında ısrar etmesi asla kabul edilebilir bir durum değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.