Şimdi Ara

FB - Antrenman Yapilmiyor MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lutfen tum yaziyi okup yorumlayiniz Tesekkurler

Ilk olarak macta EMRE ve SOW harikaydi bence bizden olumune oynadilar hakkaten gerek sowun defansa gelip top almasi ve her aldigi topu tac korner vs ye cevirip gol atmasi

ve defansta coook buyuk bir gorev alan Emre ye helal olsun terlerinin son damlalarina kadar oynadilar ama takimdaki diger oyuncularda bu ruh 20. dk nin sonunda bitti. Bence Sow eskiden antremanli olmasi ve Emre de YUREGI sayesinde bu kadar oynayabildi ancak takimin geri kalaninda ciddi anlamda gozuken bir KONDISYON , Antrenman eksikligi var resmen hamlasmislar.

Suanki kondisyonerimiz antrenorlerimiz kim ise islerini hic iyi yapamiyorlar bence.Sen 1 hafta boyunca dinleniyorsun koskoca GS macina bu maci kac haftadir bekliyorsun ve fikstur avantajin da var once ankaragucuyle oynuyosun ve bikac oyuncun cikmiyo bu maca 1 hafta dinleniyosun antrenman yapiyorsun ama gel gor ki macin 20. dakikasinda kesiliyorsun :/

yok bizim taktigimiz de yok gs de en azindan gorduk bir taktik var ikili paslasmalar arapaslar oldu gollerinde mesela ama bizde yok hurra daliyorlar sonra yoruluyorlar. Isi futbol olan hayatini buna adamis bir adam bu kadar yorulur mu? Cok buyuk antreman eksikligi var hadi tamam 20 dakika olumune oynadin yoruldun ama 15 dakika dinlendin sen yari oldu unutma yine bir 20 dk olumune oynayip 3u atip geri cekil tamam Allah Razi olsun ama olmuyor iste olmadi.Aykut hoca da pek gaza getirememis gibi futbolculari fatih terim kadar.

Yaptigi degisiklikleri de coooooooook hatali buluyorum bence SELCUK bu takimin oyuncusu degil derhal gonderilmeli hicbirsey yapamiyor sadece negatif etki. Ayrica Baroni den de hic memnun degilim bizim orta saha baroni beyfendinin keyfine bakiyor 2 adim kosacak da top kapip pas atacak yok kardesim boyle adam istemiyoruz ALIN BIR TANE genc YUREKLI OLUMUNE KOSACAK Fenerli koyun orta sahaya canlandirsin ya.Keske Alper Potugu alabilseydik keske orta sahada en azindan kosar eder fizikli ve agresif bir cocuk.

Baroni beyfendi ne ise yarar ? HIC! sen orta sahasin orta sahada oynayanlarin bir ozelliginin one cikmasi gerek ya emre gibi defansif ozelligin yuksek olacak ve paslarin iyi olacak ya da alex gibi akilli olacaksin buldunmu atacaksin paslarin iyi olacak. ne varki baronide hic bir ozellik yok hic. Bosuna yabanci kontenjani kapiyor. Normal maclarda ayagina geleni vuruyor hepsi aut.

Yazik gercekten yazik bu taraftar bunu haketmiyor.Aykut Hocaya bir MENTOR lazim bir agabeyi RIDVAN bile olabilir bu taktik vermesi lazim boyle sacma sapan degisikliklere engel olmali.

VE KESINLIKLE VE KESINLIKLE ANTRENMANLARA AGIRLIK VERILMELI ANTRENMANLARIMIZ YAPILIYOR MU YAPILMIYOR MU BELLI DEGIL SADECE STOCHUN BIRAZ SUT CALISTIGI BELLI OLUYOR CIDDEN COK EKSIGIZ ANTREMANLAR BAKIMINDAN.

• Baroni istedigi zaman cok iyi oynuyor. Son uc dort mactir da gayet iyi. Tamam, atiyorum CL icin daha iyisi gerekiyor evet. Ama yigidi oldurelim hakkini da verelim.

Bu arada,
    Roland Koch reyiz nerdesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk bi gol atsaydı böyle değildiniz hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Baroni istedigi zaman cok iyi oynuyor. Son uc dort mactir da gayet iyi. Tamam, atiyorum CL icin daha iyisi gerekiyor evet. Ama yigidi oldurelim hakkini da verelim.

Bu arada,

benim son zamanlarda gercekten canimi sikmaya basladi Cristian :/ Sergenin soylediklerini dinleyince de hak verdim diyor ki onun kalitesinde TURK oyuncu bankasyada 15-20 tane rahatca bulabilirsin...

OFFFF Roland KOCH olsa bu takim vizir vizir ucardi vallahi cok iyi olurdu ya kondisyon tam olurdu hakikaten gs ye o topu oynatmazdik :/
  • Türkiye'de antremanlar çok rahat avrupaya kıyasla. o yüzden avrupanın yorucu futbolundan sonra Türkiye'yi tercih eden futbolcular var. Jupp Derwal Galatasaray'ı yönetirkenki antremanları fatih terim anlatıyordu. o zaman futbolcuydu kendisi. denk gelirse izleyin. Fubolcular kondisyon bakımından çok zayıf.
  • quote:

Baroni istedigi zaman cok iyi oynuyor. Son uc dort mactir da gayet iyi. Tamam, atiyorum CL icin daha iyisi gerekiyor evet. Ama yigidi oldurelim hakkini da verelim.

Bu arada,

Beşiktaş'ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Selçuk bi gol atsaydı böyle değildiniz hacı

ya az daha atacakti yemin ederim korktum atacak diye adam bir gs macinda gol atiyor 5 sene Fenerde yerini garantiliyor yazik ya

gercekten antremanlarimiz cok zayif AVRUPADAN soyle kaliteli bir kadro getirmemiz gerekiyor parasi neyse verip cunku bu kadroya bu fizik yakismiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL MU? // BASKETBOL MU?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Bu arada,

benim son zamanlarda gercekten canimi sikmaya basladi Cristian :/ Sergenin soylediklerini dinleyince de hak verdim diyor ki onun kalitesinde TURK oyuncu bankasyada 15-20 tane rahatca bulabilirsin...

OFFFF Roland KOCH olsa bu takim vizir vizir ucardi vallahi cok iyi olurdu ya kondisyon tam olurdu hakikaten gs ye o topu oynatmazdik :/

Yav bakma sen Sergen'e. Iyice ucmus onu deyip, sallamis. Bank Asyayi takip bile etmiyordur belki.

Hayatta oyle 15-20 tane bulamazsin, en fazla 1-2 tane cikar, ama onlar da buyuk takim baskisindan verim vermezler.
    Kendim anne tarafim Manisa Akhisarli oldugu icin Akhisar Belediyeyi takip ediyorum mumkun oldugunca, Baroni'yi koy gobege, ucurur orayi. Ki Akhisar bu sene kume cikmaya oynuyor, daha gecen gun Kasimpasayi 2-1 yendiler deplasmanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Bu arada,

Yav bakma sen Sergen'e. Iyice ucmus onu deyip, sallamis. Bank Asyayi takip bile etmiyordur belki.

Hayatta oyle 15-20 tane bulamazsin, en fazla 1-2 tane cikar, ama onlar da buyuk takim baskisindan verim vermezler.
    Kendim anne tarafim Manisa Akhisarli oldugu icin Akhisar Belediyeyi takip ediyorum mumkun oldugunca, Baroni'yi koy gobege, ucurur orayi. Ki Akhisar bu sene kume cikmaya oynuyor, daha gecen gun Kasimpasayi 2-1 yendiler deplasmanda.

keske alper potugu alsaydik diyorum simdi Selcugun 10 kati oynar en azindan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.