merhabalar arkadaşlar ben bu virüsü silemiyorum lisanslı trend micro var silemiyor format dışında ne yapabilirim ...? combofix vs. onun yanında bir çok antivrüs yükledim onlarda silemedi ... isminde hayır yok ya bu ne biçim birşey :S gülim mi ağlıyım m i bilemedim
bu resimde ekran görüntüsü inanmayan olabilir kime söyldiysem güldü haklıda
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayç20
merhabalar arkadaşlar ben bu virüsü silemiyorum lisanslı trend micro var silemiyor format dışında ne yapabilirim ...? combofix vs. onun yanında bir çok antivrüs yükledim onlarda silemedi ... isminde hayır yok ya bu ne biçim birşey :S gülim mi ağlıyım m i bilemedim
denediğiniz antivirüsler arasında kaspersky yada norton'un yeni sürümleri yoksa deneyin bi isterseniz
gerçekten ilginç peki sisteminizde yavaşlama felan varmı bu virüs girdiğinden beri belki sadece şaka amaçlıdır
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
quote:
denediğiniz antivirüsler arasında kaspersky yada norton'un yeni sürümleri yoksa deneyin bi isterseniz
gerçekten ilginç peki sisteminizde yavaşlama felan varmı bu virüs girdiğinden beri belki sadece şaka amaçlıdır
yavaşlama yok kardeş sadece siliniyor diyo trend microda tekrar taratıyorum yinme çıkıyor ya diğerlerini es geçiyorum artık fazlıya taktım ben ya
avast antivürüsün başlangıçta boot ederek silme özelliği var veya başka antivirüslerinde bu şekilde çalışanları var onları öneririm windows açılmadan temizlene biliyor bu tip virüsler
quote:
Selam Eklediğiniz resmi izledim ve yollar kısmında virüslerin çoğu karantinaya alınmış. Yani işlem yapamaz anlamına geliyor. Fakat diğer USB Format.zip dosyalarında işlem yapılamamış!
Bilgisayarınızın adı TEKNİKSERVİS olarak geçiyor. Siz gerçekten teknik servis elemanı mısınız?
Neyse geçelim bunu ve yapacaklarınızı yazayım. Öncelikle bir Mini XP bulacak veya varsa elinizde onunla boot ederek yollardaki karantinaya alınmış dosyaları sileceksiniz. Mini XP yok diyorsanız, Hiren's boot CD içinde mevcuttur. İyi servisler ve kolay gelsin..