Şimdi Ara

FAZLI ABI.exe virüsü silinmiyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu virüsü silemiyorum lisanslı trend micro var silemiyor format dışında ne yapabilirim ...?
    combofix vs. onun yanında bir çok antivrüs yükledim onlarda silemedi ...
    isminde hayır yok ya bu ne biçim birşey :S gülim mi ağlıyım m i bilemedim

• bu resimde ekran görüntüsü inanmayan olabilir kime söyldiysem güldü haklıda

FAZLI ABI.exe virüsü silinmiyor !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

merhabalar arkadaşlar
    ben bu virüsü silemiyorum lisanslı trend micro var silemiyor format dışında ne yapabilirim ...?

denediğiniz antivirüsler arasında kaspersky yada norton'un yeni sürümleri yoksa deneyin bi isterseniz

gerçekten ilginç peki sisteminizde yavaşlama felan varmı bu virüs girdiğinden beri belki sadece şaka amaçlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

merhabalar arkadaşlar

denediğiniz antivirüsler arasında kaspersky yada norton'un yeni sürümleri yoksa deneyin bi isterseniz

gerçekten ilginç peki sisteminizde yavaşlama felan varmı bu virüs girdiğinden beri belki sadece şaka amaçlıdır

yavaşlama yok kardeş sadece siliniyor diyo trend microda tekrar taratıyorum yinme çıkıyor ya diğerlerini es geçiyorum artık fazlıya taktım ben ya

• avast antivürüsün başlangıçta boot ederek silme özelliği var veya başka antivirüslerinde bu şekilde çalışanları var onları öneririm windows açılmadan temizlene biliyor bu tip virüsler
  • quote:

merhabalar arkadaşlar

Selam
    Eklediğiniz resmi izledim ve yollar kısmında virüslerin çoğu karantinaya alınmış. Yani işlem yapamaz anlamına geliyor. Fakat diğer USB Format.zip dosyalarında işlem yapılamamış!

Bilgisayarınızın adı TEKNİKSERVİS olarak geçiyor. Siz gerçekten teknik servis elemanı mısınız?

Neyse geçelim bunu ve yapacaklarınızı yazayım.
    Öncelikle bir Mini XP bulacak veya varsa elinizde onunla boot ederek yollardaki karantinaya alınmış dosyaları sileceksiniz. Mini XP yok diyorsanız, Hiren's boot CD içinde mevcuttur.
    İyi servisler ve kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.