Şimdi Ara

Fazla REDBULL içersek ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
22.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceleri bir haber çıkmıştı 60 yaşında bira adam balığın üstünde 4 kutu enerji içeceği içtiği için fenalaşarak hayatını kaybetmişti diye. Geçen hafta YESMAN'ı izledim ve orarada Jim Carey arkadaşlarıyla bir kasa redbull içiyordu. Fazla enerji içeceği içilirse ne olur? Filmdeki gibi enerji patlamasımı yaşarız yoksa sonumuz yaşlı adam mı gibi olur...

• Geberirsin Ne Olucak Günde 4 5 Taneden Fazlası Zarar 1 Kutu İçersen GoGoGo Fire İn The Hole
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Geberirsin Ne Olucak Günde 4 5 Taneden Fazlası Zarar 1 Kutu İçersen GoGoGo Fire İn The Hole
    quote:

Orjinalden alıntı: Dayfordie67

Geberirsin Ne Olucak Günde 4 5 Taneden Fazlası Zarar 1 Kutu İçersen GoGoGo Fire İn The Hole

Zaten günde 1 tane içiyorum :D Kutunun üstündede günde 2 taneden fazla tüketmeyin yazıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

quote:

Orjinalden alıntı: Dayfordie67

Zaten günde 1 tane içiyorum :D Kutunun üstündede günde 2 taneden fazla tüketmeyin yazıyor..

Alıntıları Göster
    hiçbirşey olmaz, bir arkadaşım günde 6 tane içmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

hiçbirşey olmaz, bir arkadaşım günde 6 tane içmişti

Alıntıları Göster
    En fazla kanatlanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

En fazla kanatlanırsın

Alıntıları Göster
    İçiçeğin içerisinde sentetik enerji olduğundan çok kullanımda kalp trimlerini arttırıp kalp krizine yol açabilir ve içerisinde sentetik bulunduğundan çok azda olsa kafa yapabilir:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodka en iyi neyle içilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

İçiçeğin içerisinde sentetik enerji olduğundan çok kullanımda kalp trimlerini arttırıp kalp krizine yol açabilir ve içerisinde sentetik bulunduğundan çok azda olsa kafa yapabilir:)

Alıntıları Göster
    yaw ben geçen hiç içmem enerji içeceği falan neyse işte geçenlerde kutusu güzel duruyodu aldım bende içtim, hiç bi farklılık hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Honey Sweety

yaw ben geçen hiç içmem enerji içeceği falan neyse işte geçenlerde kutusu güzel duruyodu aldım bende içtim, hiç bi farklılık hissetmedim

Alıntıları Göster
    4 tane ictim bi b*k olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Sweety

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Honey Sweety

1,2 kutu ile bişey olmaz zaten, 7,8 kutuya çıkarsan hem kalp krizi geçirme riskin artar hemde hafiften kafa yapabilir ama spor hareket sırasında 1,2 kutu ile bile kalp krizi riski var.

• quote:

quote:

1,2 kutu ile bişey olmaz zaten, 7,8 kutuya çıkarsan hem kalp krizi geçirme riskin artar hemde hafiften kafa yapabilir ama spor hareket sırasında 1,2 kutu ile bile kalp krizi riski var.

Alıntıları Göster
    Redbull konularını görünce acaba yeni bir baskın mı var diye kendi kendime kuruntu yapıyorum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bir şey olmaz yaa Biz votkayla karıştırıyoruz hiç bir şey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

Alıntıları Göster
    Baya kafein var belki kafein zarar verir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sınce_1903

ayranla karışmaz zaten

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

vodka ile güzel oluyor ama fazla tüketimde sonuçları feci olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

quote:

ayranla karışmaz zaten

Alıntıları Göster
    tek başına bir işe yaramıyor votkayla karıştırın

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Daha önceleri bir haber çıkmıştı 60 yaşında bira adam balığın üstünde 4 kutu enerji içeceği içtiği için fenalaşarak hayatını kaybetmişti diye. Geçen hafta YESMAN'ı izledim ve orarada Jim Carey arkadaşlarıyla bir kasa redbull içiyordu. Fazla enerji içeceği içilirse ne olur? Filmdeki gibi enerji patlamasımı yaşarız yoksa sonumuz yaşlı adam mı gibi olur...

Düz duvara ters tırmanırsın valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 3 Şubat 2009; 12:07:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Daha önceleri bir haber çıkmıştı 60 yaşında bira adam balığın üstünde 4 kutu enerji içeceği içtiği için fenalaşarak hayatını kaybetmişti diye. Geçen hafta YESMAN'ı izledim ve orarada Jim Carey arkadaşlarıyla bir kasa redbull içiyordu. Fazla enerji içeceği içilirse ne olur? Filmdeki gibi enerji patlamasımı yaşarız yoksa sonumuz yaşlı adam mı gibi olur...

Düz duvara ters tırmanırsın valla..

Gerçekten enerji veriyormu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

Alıntıları Göster
    fazla içersen tava sapı gibi dolaşırsın ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _@lperen_

Yorgunken tüketirsen gerçekten etkili olduğunu görürsün.Durup dururken içersen fazla fark edemezsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.