Şimdi Ara

FAZLA MÜKEMMELLİK SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel ne güzel canım bekleyin İphone cular WindowsPhone gümbür gümbür geliyor. Pabucumun klavye erkekleri sizii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanicAtTheDisco -- 24 Temmuz 2014; 17:05:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İnsan telefonu 3-4 ay kullanmak için almaz.
    Bu sebepten dolayı Android almıyorum.
    iOS kapalı olabilir ama güvenli.
    Android gibi çökmüyor.

En güvenli telefon BlackBerry dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Of McLaren

quote:

Android gibi çökmüyor.

İyi o zaman herkes BlackBerry alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

Pili bitene kadar yapabildiğinizi yapın sonra zaten sıkılırsınız
    Amacınız kapalı bir sistemi kastırmaksa tabii ki iPhone alın.
    Ama Android'lerdeki büyük ekran, kişiselleştirme ve mükemmel pil süresini bulamazsınız

hocam kişileştirme yi açablirmisiniz ?

Temel olarak widgetlarla sonsuz bir kişiselleştirme var ana ekranda. Bir de launcherlar var onlar ana ekranı hepten değiştiriyor.
    Daha derine inersek rom atıp xposed ile tweak kurabilir istediğimiz gibi modlayabiliriz.
    iPhone'da JB ile yapılanların çoğu rootsuz yapılabiliyor, ama biz de root yapılınca erişilen yetki JB ile kıyaslanamaz..

Sonuç olarak ben kurcalarım, büyük ekranım ve uzun pil sürem olsun telefonla egleneyim dersen Android alacaksın.
    Yok ben bi alırım, whatsapp face twit internet olarak kullanırım, ama uzun yıllarca kasmasın dersen iPhone alacaksın.
    Ben kişiselleştirmeden büyük ekrandan bahsettiğim zaman da milletin gelip beni eksilemesinin hiçbir mantığı yok kusura bakmayın.

Android de kullandım rootsuz çöpten farkı yok diyen arkadaş Galaxy S3 kullandı sanırım. İyi günler.

root yapınca jb ile kıyaslanamayan farklar nelerdir?

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Güven istiyorsan BlackBerry almalısın dostum Obama bile güvenlik nedeniyle İphone kullandırtmayıp BlackBerry kullandırtıyorlarsa bu herşeyi açıklıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

Ama Android'lerdeki büyük ekran, kişiselleştirme ve mükemmel pil süresini bulamazsınız

Mükemmel pil süresi derken ? 1 ay falan kullanıyorsunuz da haberim mi yok ?
    Sizin leğenlerinizde 1 gün gidiyor iphone larda.

Androidde kullandım root yapmadan telefonun çöpten farkı yok.
    iPhone da da jb yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 24 Temmuz 2014; 18:50:56 >

• quote:

Ne güzel ne güzel canım bekleyin İphone cular WindowsPhone gümbür gümbür geliyor. Pabucumun klavye erkekleri sizii...

Hocam kusura bakma da 1 yıl önce ben LG G alırken Lumia 920 ile arasında kalmıştım.
    O zamanlarda diyorlardı ki WP mağazası 1 yıla gelişir süper bi OS olur.
    Şimdi 1 yıl geçti Mesut Çevik incelemelerinde hala aynı şeyi söylüyor.
    Tamam WP güzel ama hitap ettiği kitle iOS ve Androidden çok daha az. Ayrıca çekici bir yanı da pek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

hocam kişileştirme yi açablirmisiniz ?

Temel olarak widgetlarla sonsuz bir kişiselleştirme var ana ekranda. Bir de launcherlar var onlar ana ekranı hepten değiştiriyor.
    Daha derine inersek rom atıp xposed ile tweak kurabilir istediğimiz gibi modlayabiliriz.
    iPhone'da JB ile yapılanların çoğu rootsuz yapılabiliyor, ama biz de root yapılınca erişilen yetki JB ile kıyaslanamaz..

Sonuç olarak ben kurcalarım, büyük ekranım ve uzun pil sürem olsun telefonla egleneyim dersen Android alacaksın.
    Yok ben bi alırım, whatsapp face twit internet olarak kullanırım, ama uzun yıllarca kasmasın dersen iPhone alacaksın.
    Ben kişiselleştirmeden büyük ekrandan bahsettiğim zaman da milletin gelip beni eksilemesinin hiçbir mantığı yok kusura bakmayın.

Android de kullandım rootsuz çöpten farkı yok diyen arkadaş Galaxy S3 kullandı sanırım. İyi günler.

Çık artık şu bölümden.
    Apple iPhone (hepsi) her zaman androide göre daha uzun ömürlüdür kronik sorunları donanımsal değildir, 1950ye alırsanız 1.5 yıl sonra 350-400lira zararla satarsiniz. Ama android telefonları 2000e alırsınız seneye 800-1000e zor satarsınız aradaki farkta tam olarak budur. Prestij ve kalite farkı.
    Bknz: Galaxy S4,xperia z,z1, lg g2

Özelleştirme diye tweak denen şeyi söylüyorsunuz ama komik olmayın artık. Sony,Htc kronik sorundan geçilmiyor. Kasa açıklığı,kamera hataları,ekran sararması.

Geçin şu 300 500 lira zarar meselesini artık o eskidendi. Hangi tarihte yaşıyorsun.Arkadaşım 1.5 yıl önce siyah iphone 5 modelini 1980 liraya satın almıştı.Geçen hafta sahibinden comda 1000 liraya zor sattı. Telefonun değeri 1.5 yılda neredeyse %50 düştü. Ki sattığı telefonu çok temiz kullanmıştı eziği filanda yoktu.

Artık applenin modası geçti , kimse basit şeyler için kırk takla atmak istemiyor. Tarayıcıdan dosya bile indiremediğin bir sistemciktir ios

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    1 yıla gelişmesini bekliyorsanız zaten hiç anlamamışsınız demektir veya size yanlış bilgi vermiş demektir. 1 yılda WP de çok önemli değişiklikler oldu ve bakarsanız 1 yıl öncesine kadar çok gelişkin WP. En başta 100.000 kadar uygulama sayısı 280.000 e dayandı. 8.1 ile diğer platformlarda olhp da WP de olmayan birçok eksiklik giderildi. Lütfen tam kullanmadan ve takip etmeden yorum yapmayalım. Ve yorumlara aldanmayın. Lütfen yorumlara aldanmayın.

• quote:

quote:

Android gibi çökmüyor.

8520 kullanmıstım 1 hafta fln o tarayıcı

• Oooo deme öyle olur mu hiç
    iPhone'un prestiji ve kalitesi var o yüzden 2000'e alıp 1000'e de satsan iPhone kalitesi o.
    Tarayıcıdan dosya indirmekte ne var JB ile her şey oluyor..
    Gidip de her saniye kasan şişen sorunlu android mi alalım 2000 liraya 4 inç ekranlı, pili birkaç saat giden iPhone varken.

• quote:

1 yıla gelişmesini bekliyorsanız zaten hiç anlamamışsınız demektir veya size yanlış bilgi vermiş demektir. 1 yılda WP de çok önemli değişiklikler oldu ve bakarsanız 1 yıl öncesine kadar çok gelişkin WP. En başta 100.000 kadar uygulama sayısı 280.000 e dayandı. 8.1 ile diğer platformlarda olhp da WP de olmayan birçok eksiklik giderildi. Lütfen tam kullanmadan ve takip etmeden yorum yapmayalım. Ve yorumlara aldanmayın. Lütfen yorumlara aldanmayın.

Şuan elimde wp8.1 yüklü lumia 920 var , telefondan genel olarak memnunum ama bence wp bekleni hala veremiyor. Benim memnun olmam beklentimin düşük olmasndandır.
    Önümüzde ki yıl windows 9 threshold çıkacak ve wp ile windows tamamen birleşecek tek sistem olacak. Arayüzü geliştireceklerini düşünüyorum.

Ama şuan için 1000 lira üzerine telefon alınacakta wp dışında başka platformlara bakılmalıdır. Windows phone threshold güncellemesinden sonra wp üst sınıftada alınabilir duruma gelecektir.

İosa gelecek olursak benim gözümde şişirlmiş balondan ibarettir , bu kadar kısıtlaması sisteme cebimden para vererek katlanamam.Wp ise iosa göre daha özgürdür. İstediğin dosyayı sürükle bırak kopyalar taşır bluetooth ile atarsın. Dosya yöneticisi vardır , interneten dosya indirir , internete dosya yüklersin.Kısaca insanı fazla kısıtlamaz.

Ama android gibi rom olayları yok ne verirlerse ona razı oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 24 Temmuz 2014; 21:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

quote:

Şuan elimde wp8.1 yüklü lumia 920 var , telefondan genel olarak memnunum ama bence wp bekleni hala veremiyor. Benim memnun olmam beklentimin düşük olmasndandır.
    Önümüzde ki yıl windows 9 threshold çıkacak ve wp ile windows tamamen birleşecek tek sistem olacak. Arayüzü geliştireceklerini düşünüyorum.

Ama şuan için 1000 lira üzerine telefon alınacakta wp dışında başka platformlara bakılmalıdır. Windows phone threshold güncellemesinden sonra wp üst sınıftada alınabilir duruma gelecektir.

Tabikide hocam WP9 ile daha iyi olacaktır. Herkesten herkese değişir hocam. Ve gelecek yıllarda Nokia daha iyi cihazlar çıkaracaktır.

• Şuan Windows phoneye para verilmez ah Apple büyütmedin ekrani fiyatında pahalı olmasa rakibin yok ama

• Apple mı fazla mükemmel android mi fazla mükemmel demek istiyorsun?

• quote:

Oooo deme öyle olur mu hiç
    iPhone'un prestiji ve kalitesi var o yüzden 2000'e alıp 1000'e de satsan iPhone kalitesi o.
    Tarayıcıdan dosya indirmekte ne var JB ile her şey oluyor..
    Gidip de her saniye kasan şişen sorunlu android mi alalım 2000 liraya 4 inç ekranlı, pili birkaç saat giden iPhone varken.

Sizin iPhone'a gareziniz var belli.
    Ekrana bu kadar takilmaniz cok ilginc.Daha ne kadar buyuyecek bu ekranlar?2.8 ile acildi bu devir ve simdi 5-5.5 inc standart oldu.Telefonlar ceplerimize yada elimize zor sigiyor. Dizi izlemek disinda bana gore pek avantaji yok dev ekranlarin.Ayrica pile bu kadar takilmanizida anlamis degilim ben cihazimi gunde 1 kere sarj ediyorum.Ve o muthis harika inanilmaz pile sahip android cihazlarimdan biri olsaydi onuda gece yatarken sarja takacaktim.Yani acikcasi benim gece 70 pilim olsada yarinin ne getirecegini bilmedigimden sarja takarim 10 olsada takarim.S4 ile gunu kurtaramiyordum orasi ayri.Kac kez wipe yapmama romlar denememe ragmen.Neler denedim ama gunu kurtarmiyordu.Tabiki g2'yi burda kotulemiyorum.Ama sadece G2'nin Sifiri 1200, ikinci eli 1000 demeyle olmuyor.Tum android dunyasina bakin.İkinci piyasasi her zaman sikinti olmustur.Benim arkadasim note 2'yi subat 2013'te almisti.Yaklasik 1700 liraya.Simdi ise bana 800'e satabilirmiyim acaba diye soruyor.Ben ise 4S'i haziran 2012de 1500'e alip kasim 2013'de 1000 liraya satmistim.Simdi burda dikkat edin iki cihazlarda alindiktan 1.5 yil sonra ne kadara gidiyor?Lg cihazlarinda sifir fiyatlarinin surekli dusmeside gercekten ilginc.Optimus G'yi basta 1900 liraya alanlarin halini dusunun.Veya G2'yi 1600 liradan alanlari.M7'nin satis fiyati en ucuz 1600-1700 civarindaydi.İkinci eli ise suan 1000 liralarda geziyor.Hatta 900'lere bile inmistir.Bu yuzden iphone'u alip satma muhabbetiyle ilgili laf yapmayin.Nexus serisi handikaplarini soylemek istemiyorum bile.

• Sistem var sistemcik var.
    Android var ioscuk var.
    Bende Galaxy mega 6.3 var.Ekranı 6.3 inç tabletede telefonada gerek yok ikiside içinde cebimede sığıyor herşeye yarıyor.Telefonu aldığımdan beri bilgisayarı hiç açmadım gerek yok.birindede 5s var 5si elime aldığında bir garip oluyor taş devrine gidiyorum sanki.Eski motorolalar gibi boyutu maziye gidiyorum :D
    6.3 inç ekranla hem tablet hem cep telefonu keyfi yaşıyorum.Tablet parası vermiyorum boşuna.
    He yokmu kötü tarafı tek bir kötü yanı var güncelleme çok az veriyor samsung bu tarafi olmasa 10 numara 5 yıldız.Ne kasma var ne bisey
    10 numara film 10 numara internette dolasiliyor 10 numara oyun oynaniyor pcdeki gibi.pcden bile artisi whatsapp var :D
    Iphone ekranini buyulturse sistemini daha ozgurlestirirse ve samsung hala guncelleme cakalligini yapmazsa iphone alinir.Iphone guncelleme olayini iyi yapiyor ve ayda yilda tek tuk telefon cikartiyor buda hosuma gidiyor.Birde keske cikartirken butun kitleler icin mesela kucuk ekran sevenler isteyenler icin iphone 6 orta boy icin 6c buyuk boy icin 6s leri tek cati altinda iphone 6 catisi altinda tum donanim aksesur ayni sadece incler farkli olsa cok iyi olurdu.Boylece ben 6s alirdim kucuk ekrancilar 6 orta boycular 6c secenekler zenginlesirdi hayat bayram olurdu.Sonra iphone 7 yide ayni devir ile cikardilarmi yeniliklerle ama 3 farkli inc secenegiyle kim memnun olmazdi varmi icinizde memnun olmayacak bundan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilki_Andrei -- 25 Temmuz 2014; 1:27:16 >

• Atrix kullandım 4", Razr kullandım 4.3". Hatta Droid 3.7" idi, en ufak ekranlı. Dev bataryalı Razr Maxx kullandım (3300 Mah). Her gece tümünü şarja taktım istisnasız. Arada One S, One X+ geldi geçti.

Rom, root, wipe, dalvik cache, oc hepsini yaptım ama nafile... Şişti, şişti, çatladı.

Rehbere ulaşamadım, galeri için quick pic adlı 3. ncü parti, dosya erişimi için ES file explorer kullandım. 6 yıl içinde en fazla 20 defa bluetooth kullanmışımdır. Ne idüğü belirsiz binlerce uygulamayı kanalizasyondan yüklerken, tüm hobi ve alışkanlıklarımı da fişlettim.

Gerçekçi olmak lazım. Iphone mükemmel değil tabi ama sözde özgürlük adına insanları yanlış yönlendirmiyor. Ekran ebatı bana göre normal, şarjı da fena değil. Bunu da her gece şarja takıyorum.

iOS un rehberi felaket! Akıllı kişi araması yok mesela, çok sıkıcı bir durum ki, bana çok lazım olan bir işlev. Android bu işte iOS a tur bindirir. Google+ ve Facebook denen zırvalıklar yok. Hatta bir ucube olan Chrome da...

Başkalarının ne kullandığı beni zerre bağlamıyor. İşime bakarım, arandığım zaman konuşabilmeye bakarım. 2 sene düzenli olarak upgrade sorunum da yok, launcher yükleme derdim de.

Eski üyeler benim Motorola tutkumu iyi bilirler. Yine çok severim ama bundan sonra iOS dan şaşmam herhalde.

Apple işini hakkıyla yapıyor. Bu kadar net!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hala dandroid ile ios kıyaslamaya çalışanlar var
  • Ioscuk mu ? iPhone ile taş devrine gidiyorsan, elindeki Mega ile de leğen devrini yaşıyorsundur muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.